- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.701
çiçeq için istanbulamı gelimm hatige onu mu demek istion :roflol: ya bende canlı istiodum ama canlı bi süre sonra solacagı için cansız istiorum delikafadulden
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr.
birden heycnlandım bi yandanda nedenini bilmedigim bi acı var içimde senağlama
birden heycnlandım bi yandanda nedenini bilmedigim bi acı var içimde senağlama
ayyyy bidaki ay tam bugün kına gecem varrrrrrrr ohaoldumsmile
yaa bende istiyorum bende böyle döktürücem çok pis düşman çatlatıcam, kurtlarımı dökücem evet evet delikafadulden
İyiyim bende işte çalış çalış bi karış -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
500 tane Resim var her güne 1 resim
oooy ne güzel ya, darısı başımıza artıkın :lepi:ayyyy bidaki ay tam bugün kına gecem varrrrrrrr ohaoldumsmile
pekim kaydirigubbakcemileburası yoğun kız ama diğer topicde hemen yazdıydım yaa
affett nolurrrrrrrr
hoşbuldum nisanım sen bitirdin tabi çeyizleri di mi 5-10 liralık şeyler diye diye
selam cnm hoşgeldin opuyorumnanaktan
gel kuzum İstanbul 'a gel :roflol:düğün günü boyunca idare eder tatlım canlı çiçek :)) evde saklamak istemiyorum sahte alıpta :)) canlı olsun böleeeeee missssss :))
günaydınn :))
bana sölüosunda sen niye acele ediosunki havlu kenarları örüosun harıl harı diyorum olsun bitsin hemen diyor:))
bu ayın sonunda n.takımı almayı düşünüorum yine:)
yaa bende istiyorum bende böyle döktürücem çok pis düşman çatlatıcam, kurtlarımı dökücem evet evet delikafadulden
2 seneden biraz fazla canım bişey kalmadı kaydirigubbakcemile3
oooy ne güzel ya, darısı başımıza artıkın :lepi:
sende çok döktür böyle yandan yandan kaydirigubbakcemile2
pekim kaydirigubbakcemile
hoşbuldum nisanım sen bitirdin tabi çeyizleri di mi 5-10 liralık şeyler diye diye
2 seneden biraz fazla canım bişey kalmadı kaydirigubbakcemile3
hımm iyi yapmışsın canım al canım koy kenara ucuz mucuz ihtiyacını görücek mi görücek sen ona bak
pahalıymış kız gözlükkaydirigubbakcemile2
normalde 300 dü fiyat bu indirimli halikaydirigubbakcemile3
acı ailenden ayrılmana az kaldı o yüzdendir sanırım. :gitme:
ben başka arkadaşlarımın kına gecelerinde bile ağlıyorum.
kendi kına gecemi düşünemiyorum o yüzden =((
annende çok şekermiş hem sana söylüyor hemde kendisi yapıyor,
vallahi bana sorarsan al ama büyük eşyaları daimi kullacaklarını falan Şeniz
normalde 300 dü fiyat bu indirimli halikaydirigubbakcemile3
saçından tutum getirirm valla sempatiksalakcinnisaçım kısa zaten çekip durma yaaaaaaa
bende döktürcem düğününe gelicem duygum artık döktürüz nişan kına düğünde ohh ohhhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2
fotoğrafçı arkadaşlarım var onlar gelicekk zaten gerisini sen düşün delikafadulden
inşallah canım benim,
senin yerinde olsam zamanı geldiğiğnde bi sürü resim çektiririm. delikafadulden
Hem ağlarım hem giderim yapacaksın arkadaşım başka çaresi yok kaydirigubbakcemile2walla kızlar mutluyum hemde coookkkk ama bi yandan da düşünüorum ailemden ayrlcam nabcam die üsülüorum((
bende yeni aldım 350 lira aynen böyle bayıldım akannehirbenimde almam lazım güneş gözlüğü ama kıyamıyorum
naber hatige =)
bende canlı çiçek almayı düşünüyorum elime. beyaz ve yeşil. =)
bitecek gibi gelmiyor insana di mi aldıkça alasın geliyor kaydirigubbakcemile3doğru valla şaka maka bitti sayılır
artık aldıklarım olmasada olur dediklerim kaydirigubbakcemile3
e gözlükler öyle burcum şakkıdıhadi canımmmmmmmakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?