- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.441
:roflol::roflol:merhaba kızlar
sıcaktan geberdim tam oalrak bu kelime anlatır beni
deli gibi eminönüne gittim
gezindim
fransız dantelli pike nevresim baktım
bakmaz olaydım elim boş sırtım terli eve döndüm:))
çilek liste kısalıo bizim altımız hala aynı ama:)
şimdi korktum bak evlilikten :)ayaklarıma kara sular indii resmen sabahhh 10 da ıktım evden gece 12 de ancak gelebildim okdr çok koşturduk ki ...
davetiye dağıttık artık sona kalanlarınki...
ikeaya gttik zaten girince çıkmak bilemiyor insan...ıvır zvır bişeyler aldık işte...
müstakbel eşimin bazı kıyafetlerini bazı eşyaları öncü kuvvet olarak eve getirdik yerleştirdik..
telefona başvurduk adsl başvurduk....
kuaförden randevu aldık...
aşkm naklini aldırdı evimize...
koşturr babam koşturrr... offff vallaaa bittiğim an şuandır...:bbo:
Ecenin Herkeze Selamı var.
a. s. canım
mutluluklar dileğimizi ilet görüşürsen tekrar
günaydın hatigem :asigim:
iyiyim canım sen nasılsıntamam canım görüşürüz büyük ihtimalle iletirim.nasılsın bu arada canım
hatigem nasılsın kuzum akşam gittin mi sempatiksalakcinniçilekim :asigim:
cnm bayileri yazıodu sitesinde kaydirigubbakcemile5evet canım ama int olmuyor gidip birebir görmem lazım sanırım. :)
cnm gözün aydın hadi iyisinselam kızlar ben geldim:)) Haftaya geç başladım ama yoğun oldu baya. Nasılsınız ne var ne yok? Dün nikah işlemlerimizi halletik, düğünde olacağı için nikah istediğimiz saat dolmuş:SSS Neyse birilerini bulduk filan bi şekilde istediğimiz saati aldık :)))
hatigem nasılsın kuzum akşam gittin mi sempatiksalakcinni
çilek fiyatı ne kadar benim böyle bişeylerde almam lazım kendime Liste çıkardım zaten unutmamak için.
selam kızlar ben geldim:)) Haftaya geç başladım ama yoğun oldu baya. Nasılsınız ne var ne yok? Dün nikah işlemlerimizi halletik, düğünde olacağı için nikah istediğimiz saat dolmuş:SSS Neyse birilerini bulduk filan bi şekilde istediğimiz saati aldık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?