• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

iyiyim kuzum sen nasılsın :)) akşam gittim takıldım ama çok kalmadım :))
yok nan diğer tarafa diyorum :1:
hayırlı olsun sirken

çilek h geldın
klozet takımı güzelmış benımkı krem kırmızı kalplı
cok önce almıştım
uyan bı model heryere
bornoz takımımda özdılek cok memnunum
hoşbulduk cnm
benimki uyar mı bilmiyorum valla bi koyım resmini bak
ben beyaz fayanslı falan olur die düşünmüştümde öyle almıştım ya
beğenerekte almıştm he
aslında aklımda olan renkler yukarda eklediğim gibi renlerdi
uymazsa bende uyanı alırım napim canım sağolsun kaydirigubbakcemile3

cnm fiyat yazmıyo
ama ben hata yapıp erken aldım klozet takımımı
banyo fayanslarına uygun alınıyomuş
acele etme derim en sona bırak

evet canım eğer çok beğendiysem krem falan alıyorum böyle riskli ürünleri kaydirigubbakcemile4
ama şimdi erken bunun için olurda çok ucuza güzel bişey bulursam alırım ama şimdilij salladım bayanssulusmile

hatigem o zaman senin banyo setinde mi yalan oldu akannehir
mavili yunuslu bişey almıştın onuda
fayansların rengi neydi?

hatigem o zaman senin banyo setinde mi yalan oldu akannehir
mavili yunuslu bişey almıştın onuda
fayansların rengi neydi?

yok banyo setim yalan olmadı açık soft renkler ya uyuyoo :)) bende birebir uyumda sevmem zaten aynı fabrikadan çıkmış gibi :)) fayanslar dur bakım nette varmı yükliyimm :))

ekle ekle bakalım sempatiksalakcinni

bien seramikten almıştık ilk gördüm bu demiştim, 1 resim buldum sadece :)) bu kısım koyu diğer duvarlar yandaki gibi açık tonlarda :)) yerlerde koyu tonlarda :)) ama çok şirin duruyo valla :dance::teytey::smiley-cool: havlu yerinde ince 1 şerit bordür daha var :))

Son düzenleme:
hg tatlikis seni hatırlıyorum
nişanlın geldi mi askerden?

h.b canım bende ah erkekler bölümüne çeyiz hazırlığı açım yeni şeyler eklendi canım gelip orayada bakabilrsin:)
yok canım daha gelmedi benim hesaplamama göre 10 ekimde burda oluo ve nişanlım değil canım biz sevgiliyiz ama geldiğinde düşünüoruz söz,nişan hayırlısıyla:)

senin nişanlın geldi mi canım

h.b canım bende ah erkekler bölümüne çeyiz hazırlığı açım yeni şeyler eklendi canım gelip orayada bakabilrsin:)
yok canım daha gelmedi benim hesaplamama göre 10 ekimde burda oluo ve nişanlım değil canım biz sevgiliyiz ama geldiğinde düşünüoruz söz,nişan hayırlısıyla:)

senin nişanlın geldi mi canım

gelirim cnm sende buraya gel sürekli :1:
nişanlım geldi 1 ay oldu düğün tarihim bile belli oldu :1:
nerde askerlik yapıyodu sevgilin ?

Back
X