- 3 Ekim 2010
- 11.450
- 3.685
Aynı şeyleri düşünüyoruz canım kimseyi yargılamak değil amacım ama bazı çeyizleri burada da görüyorum yahu bu kadar seti ne yapacaklar diye düşünmüyor değilim ama karışmak haddime değil senin çeyizini çok beğeniyorum mesela abartmadan alıyorsun çok ciciler öyle olmalı
Öyle fazla fazla tencere setleri yemek takımları evlendikten sonra grevemi gireceğiz yine alınır vallahi ben hiç daha almayı düşünmüyorum neyden ne kadar yetecekse bizim evde toplasan 10 teflon çelik falan 10 tencereyi geçmez şimdiden insanların 20 ye yakın tencere ona ne mutfak dolapları yeter ne ömür bende az olsun öz olsun kaliteli olsun gerekliler olsun yeterli diyorum
Bilinçli alınırsa hiç pişman olunmaz mesela o kadar tencere seti alacağıma 4 tane aldım çelik diğerleri de 5 tane falan yeter diğer vereceğim paraya diğer eksiklere başladım yeterde artar kaliteli aldım götürsün bir kaç sene
Ivır zıvırlara hiç girmedim düğüne yakın gireceğim yok o yok bu olmayacak zaten aldıklarımı yükleyeceğim ne gerek var biz evde kullanmıyoruz ki evlenince kullanayım
Bana bazen fazla geliyor ama ıvır zıvır olduğu içindir belki? Bende çok girmedim ama internette görüp beğendiğim, bir daha bulamam diye düşünüp aldığım aksesuarlarım var. Ama abartmıyorum tabiki, tencere tava olayında abartmamaya çalıştım özellikle, sırf almak olsun hevesleniyoruz ya, her görüp beğendiğimiz bizim olsun istiyoruz. Bir çelik varken bir de junior alıyoruz fiyatı da makul olunca, yer kalabalığından başka hiç birşey değil bana göre.
Ben çalışacağım, eşim çalışacak, ne kadar misafir gelecek ki zaten? Lazım olursa ihtiyaç kadar alınması daha mantıklı. Mesela görüyorum yok patates fırçası, patates soyucu daha aklıma gelmen türlü türlü şeyler, çok merak ediyorum alanların hepsi kullanıyor mu diye? Patatesi fırçasıyla mı temizliyor, peyniri keserken ayrı kesici mi kullanıyor? :26:
Çok fazla ıvır zıvır gerçekten, ben bunları almak istiyordum, ondan bile emin değilim. :44: