Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bizim kahvalti tabaklarimiz buyuk kare servis tabaklarindan kutahya porselenin hic sorun yasamiyoruz , ancak eskiden cukur kare yemek tabaklarimiz vardi yine kirilmamisti ama makinede cok yer kapliyordu. Zaten makineyi calistirmadan pervaneleri elle bir defa dondurmek gerekiyor cikinti var mi diye acaba oyle mi kiriliyor ben de bilmiyorum.

çok teşekkür ediyorum o kadar kişi içinden cevap verdigin için bu soru aklıma takılalı olumlu cevaplar aldım çokta vahim degilmiş durumum

çok teşekkür ediyorum o kadar kişi içinden cevap verdigin için bu soru aklıma takılalı olumlu cevaplar aldım çokta vahim degilmiş durumum

Rica ederim, buradaki fikir, tecrube paylasimlariyla bircok konuda aklimdaki soru isaretlerini asiyorum. Insanin aklina taildi mi ya da olumsuz seyler duydu mu arastirmada edemiyor. Gule gule kullan simdiden ben de ceyize kare buyuk servis tabaklarindan alacağım ama çukurlar makinede sinir etmisti almiyorum o yuzden:)

Rica ederim, buradaki fikir, tecrube paylasimlariyla bircok konuda aklimdaki soru isaretlerini asiyorum. Insanin aklina taildi mi ya da olumsuz seyler duydu mu arastirmada edemiyor. Gule gule kullan simdiden ben de ceyize kare buyuk servis tabaklarindan alacağım ama çukurlar makinede sinir etmisti almiyorum o yuzden:)

Allah herkese ağız tadıyla kullandırmayı nasip eylesin

kızlar 2 tane porselen yemek takımı beğendim çeyizim için, sizin de fikrinizi almak istiyorum nasıllar? Bir tanesini almak istiyorum. Hangisi güzel?

$kütahya osmanlý serisi-ÝRÝS-6611_big.jpg $kütahya porselen-BONE-147459_krem serisi.big.jpg

Son düzenleme:
yıllar önce çeyiz bölümünde çeyiz listesine rastlamıştım.. o zamanlar kızım küçüktü fazla ilgilenmemiştim..şimdi kızım 20 yaşına geldi ve çeyiz alışverişine başladım..aldıklarımı o listeden işaretleyip eksiklerini görmek istiyorum fakat şimdi de forumda o listeyi bulamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi acaba.. En Büyük KK En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

yıllar önce çeyiz bölümünde çeyiz listesine rastlamıştım.. o zamanlar kızım küçüktü fazla ilgilenmemiştim..şimdi kızım 20 yaşına geldi ve çeyiz alışverişine başladım..aldıklarımı o listeden işaretleyip eksiklerini görmek istiyorum fakat şimdi de forumda o listeyi bulamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi acaba.. En Büyük KK En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Merhaba size de kolay gelsin diyeyim oncelikle:) liste konusunda kk da denk geldim genel ve detayli listelere ancak bana daha cok uyan bir listeyi bir bloga görmüştüm ve onun üzerinde annemle beyin firtinasi yapip esas listemi olusturmustum.
google a "ceyiz listesi kadinlar kulubu" yazarsanız sanirim tum konular cikacaktir tablette olmasam ben yapaardim su anda ama henuz o kadar alisamadim yine de pc yi açtığımda yardimci olmaya calisirim:)

• Beğen
Reactions: Joy
Merhaba size de kolay gelsin diyeyim oncelikle:) liste konusunda kk da denk geldim genel ve detayli listelere ancak bana daha cok uyan bir listeyi bir bloga görmüştüm ve onun üzerinde annemle beyin firtinasi yapip esas listemi olusturmustum.
google a "ceyiz listesi kadinlar kulubu" yazarsanız sanirim tum konular cikacaktir tablette olmasam ben yapaardim su anda ama henuz o kadar alisamadim yine de pc yi açtığımda yardimci olmaya calisirim:)
teşekkür ederim :KK19:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/555947-ceyiz-listesi.html

Biraz geciktim bulmussunuzdur belki :):KK17:

meraba kızlar elimde iğne oyası tülbentler bulunmaktadır isteyenlere fotoğraf gönderirim fiyatta anlaşılır:)

kızlar sahanlık alan var mı çeyzine ben tencerelerde karasızım iki kişi için ne kadar tencere alınmalı çeyize?çelik ve seramik yada teflon tava falan olarakta yani hepsi çok para ya

kızlar sahanlık alan var mı çeyzine ben tencerelerde karasızım iki kişi için ne kadar tencere alınmalı çeyize?çelik ve seramik yada teflon tava falan olarakta yani hepsi çok para ya

Sahan setlerini sacma buluyorum cunku 1 ya da 2 kisilik yumurta icin 2 boya ihtiyacim var en ufak sahanlarda bir sey yapmiyorum. Tekli celik sahan bulamadim. Teflon alacagim tekli sahanlari Carrefour da tek cam kapaklar da satiliyor o sekilde amacima hore alacagim.
bir teflon orta boy tencere derin.
1 kakrniyarik 1 derin olma uzere 2 celik tencere aldim.
onceden nisanlimda 3 lu celik set de vardi yedek olarak onu dusunduk.
bir tane de sapli tavamiz var.

biz ihtiyac oldukca alma taraftariyiz bir de evde kullanilanlardan yola ciktim ben. Kalabalik misafirimiz de gelmeyecegi icin simdilik bu kadar yeter. Seneye yaza buyuk celik herekecek mesela misir haslamak icin bu sene gerek yok ama zaten eylulde evleniyoruz:)

kızlaarrrrr bende cok guzel ahsap ceyızlık ıcın veya evını yenılemek ısteyenler ıcın urunler yapıyorum butık sabun da yapıyorummm urunlerımı satmak ıstıyorumm nerde nasıl satıs yapabılırım akıl verınnnn

Çeyiz düzenleeeerrr :KK25: siz siz olun nevresim takımlarınızı pamuk-saten olanlardan alın, sırf pamuk alırsanız vaktinizi ütüyle geçirirsiniz :KK12:

X