Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hala misafir yemek takımı beğenemedim bende hiçbir şey gözüme güzel gelmiyor

Ben de günlük ve misafir yemek takımımı aldım kızlar bernardodan,kahvaltılık takımımı da karacadan ama bardaklar konusunda hiç bir fikrim yok.tencere almamış ve seramik almayı düşünenler için korkmazın natura serisi bi internet sitesinde indirimliydi.özelden mesaj atabilirim isteyenlere.hepimize kolay gelsin şimdiden :):KK9:

kızlar facebooktan fln takip edebileceğim gelinlik düğün dernek işlerinde bize fikir verecek sayfalar var mı bildiğiniz blog sayfası olur facebook olur

kızlar beyaz esya almamız gerekıyor ama renk konusunda ben grı yada ınox nısanlım beyaz dıyor hangısı daha ıyıdır . beyaz esyada beyaz renklımı daha ıyı yoksa ınoxlarmı:18::18: kafayı yicem :KK43:

Son düzenleme:
kızlar bende bunalımdayım fakir rct 144 ve fakir darky alıcağım fakat netten almak istemiyorum napıcam bi yardım edin bana önerebilceğiniz bi durum var mı eminönünü bekleyemiceğim alıcam bugün en ucuzda nette korkuyorum ama bişey söyleyin banaaa
canım annem bana ceyız ıcın fakır darky almıs cok sık duruyor . zaten kendıne almıstı once cok memnun kalınca bır tanede bana almıs

Arkadaslar, ben ceyizim icin beyaz esya kismina geldim. Onerdiginiz markalar hangileri? Ankastre ve diger urunleri birlikte almak istiyorum. Ayrica kurutmali makine icin ne dusunuyorsunuz?

kızlar beyaz esya almamız gerekıyor ama renk konusunda ben grı yada ınox nısanlım beyaz dıyor hangısı daha ıyıdır . beyaz esyada beyaz renklımı daha ıyı yoksa ınoxlarmı:18::18: kafayı yicem :KK43:

canım mutfağın ne renkse ona göre al bence
ben eğer mutfak dolabım kırmızı fln olursa beyaz düşünüyorum ama farklı renk olursa gri
gri renk ocak fln iyi oluyor kirler çizikler göze çarpmıyor pek
ama eğer mutfak koyu renkse mutfağı iyice karanlık gösteriyor
mutfağının rengine göre karar vermen en güzeli olacaktır cnm

Arkadaslar, ben ceyizim icin beyaz esya kismina geldim. Onerdiginiz markalar hangileri? Ankastre ve diger urunleri birlikte almak istiyorum. Ayrica kurutmali makine icin ne dusunuyorsunuz?

cnm biz senelerdir vestel kullanıyorum sıkıntı çıkmadı hiç
ama bosch ve siemensi de öneriyorlar
bosch un buz dolabından çoğu kişi şikayetçi
ankastrede hangisi iyidir hiç bilmiyorum cnm

hangisini seçersen seç parmak izi bırakıp bırakmamasına dikkat etmeni öneririm :KK31: bende gri düşünüyorum ama gri de oldukça belli oluyo parmak izleri malesef :KK31:

eger para sorun degılse ve ankastre dusunuyorsan gri al. ama dusunmuyorsan mutfagın salonla bır degilse hiç 100-200 fazla vermeye gerek yok. sonucta bir cogu aynı özelliklere sahip. ben çamasır makinemi banyomda kullanacağım o yuzden beyaz almayı dusunuyorum. ama mutfagım acık mutfak oldugu için ve ankastre dusundugum için bulasık makinemi ve buzdolabımı gri alıcam.

eger para sorun degılse ve ankastre dusunuyorsan gri al. ama dusunmuyorsan mutfagın salonla bır degilse hiç 100-200 fazla vermeye gerek yok. sonucta bir cogu aynı özelliklere sahip. ben çamasır makinemi banyomda kullanacağım o yuzden beyaz almayı dusunuyorum. ama mutfagım acık mutfak oldugu için ve ankastre dusundugum için bulasık makinemi ve buzdolabımı gri alıcam.

soyle bir durum var biz şuan kiraya çıkıcaz mecburen ama bir iki sene içerisinde ev almayı düşünüyoruz o yüzden kimi kiracıysan inox alma taşınırken cizilirse kötü oluyor hem inox her mutfağa uyumlu değil beyaz daha iyi diyor , kimide beyaz demode gri daha güzel duruyor diyor aralık ayı başında beyaz eşya vergilerine zam gelecekmiş bizde bir an önce alalım diyoruz ama kararsız kaldım zaten ikizler burcuyum :KK43: şuanki kirada oturacagımız evin mutfağı böyle

$fft63_mf137663501.Jpeg

soyle bir durum var biz şuan kiraya çıkıcaz mecburen ama bir iki sene içerisinde ev almayı düşünüyoruz o yüzden kimi kiracıysan inox alma taşınırken cizilirse kötü oluyor hem inox her mutfağa uyumlu değil beyaz daha iyi diyor , kimide beyaz demode gri daha güzel duruyor diyor aralık ayı başında beyaz eşya vergilerine zam gelecekmiş bizde bir an önce alalım diyoruz ama kararsız kaldım zaten ikizler burcuyum :KK43: şuanki kirada oturacagımız evin mutfağı böyle

Eki Görüntüle 875199

bu mutfaga gri hoş olur cnm

Son düzenleme:
Gri olur bu mutfağa tabiki. Bende kiradayım teni evliyim. Bizde ev düşünüyoruz. Ama mobilyalarımı zevkime göre yaptırdım. Beyaz eşyalarımı gri aldım hemde en iyilerini. Yani şöyle bişi de var kiracısın ama yarın kendi evine taşınınca 2 senelik eşyalarınımı değişcen? Çizilirse onlarda çiZilebilir... Hem bu bir ihtimal. Ben sürekli mobilya beyaz eşya değişecek kadar zengin olmadığım için. Bir kere aldım iyi aldım. İstediğim gibi aldım. Çünkü pişman olmak istemedim. Ayrıca bişeyde olmaz. 100 , 200 neyse fazla verirsin taşıma şirketi tutarsın. Sigortan o olur. Önemli olan içine sinsin. Ayrıntı hikayee.

bende internet sitesinde gördüm bunları dün.çok şirin duruyolar renkleri de çok tatlı ama kullanış açısından acaba nasıldır.bıçakları keskin mi acaba bilemedim kii :nazar: :KK42:

20 lira olması çok cezbetti, kötü çıkarsa da yenisini alırım, nasılsa pahalı değil diye düşündüm :)

kızlar nişan gelinlik kıyafetleri için nerelere bakıyorsunuz facebooktan fln baktığınız sayfalar var mı

X