Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Eki Görüntüle 823404 Eki Görüntüle 823403 merhaba arkadaslar bi konuda fikrinize ve paylasimlariniza ihtiyacim var. Gecen hafta nihayet misafir yemk takimi aldim simdi de takimima uygun kadeh ve mesrubat bardagi arayisindayim ancak henuz mesafe katedemedim. Pudra., krem yada gri tonlarinda dusunuyorum cunku takimin içinde gecen renkli bi kelebek var.burda bir arkadasta aradigim tarzda bi model gordum ancak o da biraz butcemin ustunde gibi tavsiye edebilceginiz bildiginiz marka veya modeller varsa paylasirsaniz cok sevinirim.yemk takimimin fotosunu yukluyrm buna uygun olacak bardak kadeh sizce nasil olmali?

canım cok güzelmiş güle güle kullan.ben ceyiz seti alcam kuzu hepsi içinde oluyor ya ondan alcam insallah.ama gri yada toz pembe güzel olur

ayrı ayrıda cok pahalı olyo kuzu ya mecbur öyle alıcam.marka olarak hangisi iyi bilginiz varmı kuzu

karacanın tencerelerini sakın almayın diyolar onu iyi biliyorum :KK34: onun dısında valla ben hepsini arastırdım hepsi sans işi gibi duruyo. kuzenimde bi yıllık evli. dedi misafir takımımı dogru dürüst kullanmadım bile (tabi onun yasadıgı yerde az akrabası oldugundan) bence desenini begendiğini al dedi. asagı yukarı bilindik marka kalıteleri aynı,kutahya,gural,karaca bernardo. nette ŞİKAYETLER diye bi site var ordan bakherkes her seyden sıkayetci markalardan sans işi yani :KK1: hatta ben o zaman bari elimizle yiyelim almayalım demiştim :KK1:

karacanın tencerelerini sakın almayın diyolar onu iyi biliyorum :KK34: Onun dısında valla ben hepsini arastırdım hepsi sans işi gibi duruyo. Kuzenimde bi yıllık evli. Dedi misafir takımımı dogru dürüst kullanmadım bile (tabi onun yasadıgı yerde az akrabası oldugundan) bence desenini begendiğini al dedi. Asagı yukarı bilindik marka kalıteleri aynı,kutahya,gural,karaca bernardo. Nette şikayetler diye bi site var ordan bakherkes her seyden sıkayetci markalardan sans işi yani :KK1: Hatta ben o zaman bari elimizle yiyelim almayalım demiştim :KK1:

karacayı bende duydum kuzu.sans isi dediğin gibi.:KK16:huzurumuz mutlulugumuz olsun :KK19:yanımızdada sevdiğimiz olsun ellede yeriz demi kuzum :KK19:o siteye bakayım bi.sagol canım.hihi elle yiyelim biz en güzeli:KK1::KK1::KK1:

yemek takımından vazgectim tamam :KK1: ama bugun bi kahvaltı takımına resmennn bayıldım atıcam resimlerinii :KK9::KK8: bakim begencekmisiniz

at bakalım canikocuğum . Ben o işi de egzantirik bi şekilde hallettim sayfamda gördün mü bilmiyorum dur atayım
3849704.jpeg
porselen-%C3%A7aydanl%C4%B1k-%C3%A7ay-keyfi.jpg
40417.jpg
54679.jpg
8680050640696_0_304x424.jpg
ahsap-govdeli-porselen-kahvaltilik.jpg
Seramik-Zeytinlik-Kahvaltilik-Zeytin-Tabagi-Yeni__87216822_0.jpg
benim kahvaltı takımım da bana özel canikom ben yaptım takımımı ben :KK16: o bölmeli tabaklardan aldım 6 tane onlar herkesin kendi önüne alacağı kahvaltı tabakları diğerleriyle de takımı ben tamamladım güzel olmuş değil mi ? normal takımdan pahalı oldu ama olsun :KK16:

canım cok güzelmiş güle güle kullan.ben ceyiz seti alcam kuzu hepsi içinde oluyor ya ondan alcam insallah.ama gri yada toz pembe güzel olur

Tesekkur ederim canin sende guzel bi set alirsin insallh. bende toz pembe pudra tarzi bisey dunuyrm zaten canim da boyle takima gidecek bi tarz bulamiyrm ya goren duyan bilen olursa biyerlerde bana da haber veren olursa cokk makbule gec er:KK9:

at bakalım canikocuğum . Ben o işi de egzantirik bi şekilde hallettim sayfamda gördün mü bilmiyorum dur atayım
3849704.jpeg
porselen-%C3%A7aydanl%C4%B1k-%C3%A7ay-keyfi.jpg
40417.jpg
54679.jpg
8680050640696_0_304x424.jpg
ahsap-govdeli-porselen-kahvaltilik.jpg
Seramik-Zeytinlik-Kahvaltilik-Zeytin-Tabagi-Yeni__87216822_0.jpg
benim kahvaltı takımım da bana özel canikom ben yaptım takımımı ben :KK16: o bölmeli tabaklardan aldım 6 tane onlar herkesin kendi önüne alacağı kahvaltı tabakları diğerleriyle de takımı ben tamamladım güzel olmuş değil mi ? normal takımdan pahalı oldu ama olsun :KK16:

çok güzell zarif duruyo hepsi gule gule kullanırsın inş :)

at bakalım canikocuğum . Ben o işi de egzantirik bi şekilde hallettim sayfamda gördün mü bilmiyorum dur atayım [ımg]http://img.kliksa.com/v2/pimages/1000x770/3849704.jpeg[/ımg][ımg]http://www.binbirdekor.com/wp-content/uploads/2012/08/porselen-%c3%a7aydanl%c4%b1k-%c3%a7ay-keyfi.jpg[/ımg][ımg]http://www.pasabahcemagazalari.com/ca/images/large/40417.jpg[/ımg][ımg]http://www.dekoreko.com/resimler/54000/54679.jpg[/ımg][ımg]http://media.markafoni.com/uploads/cache-r12111503/product/productmeta/2012/11/17/2982506/web_detail/medium/8680050640696_0_304x424.jpg[/ımg][ımg]http://zuccac.com/shop/307-781-thickbox/ahsap-govdeli-porselen-kahvaltilik.jpg[/ımg][ımg]http://mcdn01.gittigidiyor.net/8721/seramik-zeytinlik-kahvaltilik-zeytin-tabagi-yeni__87216822_0.jpg[/ımg] benim kahvaltı takımım da bana özel canikom ben yaptım takımımı ben :KK16: O bölmeli tabaklardan aldım 6 tane onlar herkesin kendi önüne alacağı kahvaltı tabakları diğerleriyle de takımı ben tamamladım güzel olmuş değil mi ? Normal takımdan pahalı oldu ama olsun :KK16:

ayyycanım cok güzel bunu nette gördüm ya trendyoldaya evim.net olabilir bende begenmiştim.güle güle kullan kuzu

Kızlar markofonide cok güzel banyo takimleri indirimde alıp almamakta karasız kaldım maddi yönden bakın derim cok güzel ve uygunlar

$çay-keyfi-porselen-çaydanlık.jpg
ayyycanım cok güzel bunu nette gördüm ya trendyoldaya evim.net olabilir bende begenmiştim.güle güle kullan kuzu

%C3%A7ay-keyfi-porselen-%C3%A7aydanl%C4%B1k.jpg
ay demliğim çıkmamış :KK53: ya sadece tabaklar trednyolda vardı takımı ben oluşturdum güzel oldu bence yani benim işimi görecek göz zevkime titap edecek baktığımda mutlu olduğum hoş bir tasarım oldu böyle cıvıl cıvıl masa örtüsü ve amerikan servisler ve çatal bıçak takımıyla da insanın içi açılır diye düşünüyorum oldu bence oldu :KK16:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 824466

[ımg]http://www.binbirdekor.com/wp-content/uploads/2012/08/%c3%a7ay-keyfi-porselen-%c3%a7aydanl%c4%b1k.jpg[/ımg] ay demliğim çıkmamış :KK53: Ya sadece tabaklar trednyolda vardı takımı ben oluşturdum güzel oldu bence yani benim işimi görecek göz zevkime titap edecek baktığımda mutlu olduğum hoş bir tasarım oldu böyle cıvıl cıvıl masa örtüsü ve amerikan servisler ve çatal bıçak takımıyla da insanın içi açılır diye düşünüyorum oldu bence oldu :KK16:

hımmm cok güzel kuzum güle güle kullan insallah:KK16::KK16::KK16:

teşekkür ettim klasik şeyler beni sıkıyor kafama göre zaman bol olunca kendi takımımı yapıyorum valla başkaları beğenmese de umrumda da değil sonuçta ben kullanacam bak sen beğendin :KK16: Sağol canım benim :KK16:

canım benim önemli olan senin içine sinmesi herkezin tarzı begenisi farklıdır sen bunlara takılma alınca mutlu oluyormusun önemli olan bu içine sinsin yeter :KK16::KK16::KK16:allh agız dadı ile kullanmak nasip etsin

İnternetten büyük parça alışverişi yapan var mı arkadaşlar? Çelik tencere seti almak istiyorum 5 parça, tercihim hisar ya da korkmaz olacak. Hisarın satış mağazasında fiyatına 600 tl demişlerken internet üzerinden 400-500 lira, hatta 350 gibi bir fiyata bile almak mümkün. Yalnız kararsızım? Bir problem yaşarsam garanti konusunda engel çıkarsa diye?:KK14:

İnternetten büyük parça alışverişi yapan var mı arkadaşlar? Çelik tencere seti almak istiyorum 5 parça, tercihim hisar ya da korkmaz olacak. Hisarın satış mağazasında fiyatına 600 tl demişlerken internet üzerinden 400-500 lira, hatta 350 gibi bir fiyata bile almak mümkün. Yalnız kararsızım? Bir problem yaşarsam garanti konusunda engel çıkarsa diye?:KK14:

ben de cok cekınıyorum netten alısverişe ya hatta hiç yapmadım dahi dıyebilirim arkadaslarım en pahalılardan tut ufak tefek seyleri bile alıolar :KK53::KK53:

ben de cok cekınıyorum netten alısverişe ya hatta hiç yapmadım dahi dıyebilirim arkadaslarım en pahalılardan tut ufak tefek seyleri bile alıolar :KK53::KK53:

kızlar ben neredeyse a -z ye her şeyi internetten aldım ütümü ütü masamı nevresimler vs. vs. bir sıkıntı yaşamadım. çkb takımı fırsat sitesinden almıştım şimdi kapandı tabi bir kaç tane çizik vardı. çizikleri geri gönderdim 1 hafta içinde sağlamları geri gelmişti. biraz cesaret edin:)) zaten çoğu yer sıkıntı halinde geri iade kabul ediyorlar .alacağınız yeri belirledikten sonra telefonda da teyit edebilirsiniz

X