Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bende birsey sorabilir miyim?
Seramik tencerede terciniz hangi marka?

Perde yapimi içinde önerileriniz var ise memnun olurum...

Moneta aldı herkes canım o iyi diyorla bi yemek şefi onu öneriyormuş
Ankaradaysan perdeci önerebilirim
Sitelerde alis perde meşhurdur senelerdir perdecileri ucuzu pahalısın var ama kaliteli ürünleri

Kızlar bu cupcake desenli peçete halkalarını nereden aldınız ya çok güzeller a101 kampanyasını kaçırdık bende gittim hiçbir şey yoktu

Ben gsm_lee :)
Ban yedim yasak kalkana kadar bu nickten çeyize devam :)

bn seramik te korkmaz düşünüyorum natura serisinden takım yapcam

perde olarakda sözlüm perde ustası cnm nerdensin sen. düşünürsen yardmcı oluruz:)

bn seramik te korkmaz düşünüyorum natura serisinden takım yapcam

perde olarakda sözlüm perde ustası cnm nerdensin sen. düşünürsen yardmcı oluruz:)

selam...günlerdir kkya giremdim. cevap için çok mersi... korkmaz diyen 2. kisşin. süper.. perdelerimed dün taç tan seçtim ve anlatim ödemesin yaptim.. çok çok mersi.. sevgiler

Yemek takimi içinde, bernardodan beğendim. alayim mi? ne derseniz?

Bernordo ' dan günlük yemek takımı be misafir yemek takımı aldım. Kullanıyorum. Çok sağlam. Makinede de bişey olmuyor ikisinide yıkadım makinede. Ama sakın bardak takımı , çatal bıçak takımını ordan alma. Günlük Desenli bardakların desenleri hep çıktı. Misafir bardaklarını elimde yıkayorum zaten. Sende öylr yaparsan kadeh takımını alabilirsin. Günlük çatal bıçakları paslanıyor. Misafir çatal bıçaklarını cok kıllanmadığım için bişi olmadı ama çay kaşıkları hafif karardı gibi. Tecrübelerimi yazdım gerisi sana kalmıs :) şimdiden hayırlı olsun

Bernordo ' dan günlük yemek takımı be misafir yemek takımı aldım. Kullanıyorum. Çok sağlam. Makinede de bişey olmuyor ikisinide yıkadım makinede. Ama sakın bardak takımı , çatal bıçak takımını ordan alma. Günlük Desenli bardakların desenleri hep çıktı. Misafir bardaklarını elimde yıkayorum zaten. Sende öylr yaparsan kadeh takımını alabilirsin. Günlük çatal bıçakları paslanıyor. Misafir çatal bıçaklarını cok kıllanmadığım için bişi olmadı ama çay kaşıkları hafif karardı gibi. Tecrübelerimi yazdım gerisi sana kalmıs :) şimdiden hayırlı olsun

Bu bilgi süper oldu.. Ben günlükçatal biçak ismiyorum. set olan çatal biçakta acaba paslanirmi? bernordaya gidip garantisi varmi sorayim. eger yoksa, karacaya bir bakayım. Yada sadece yemek takimin bernardo alayim.çok mersi.sende cicislerini güle güle kullan...

benim burada mobilyalarim geldi. elbise dolabina giysilerim sigmiyor.. ee tabi dolabin yarisi koca adayina ayrilinca isyanlardayim. :))) halim çok komik. istikbal eva yemek odasi ve yatak odasi aldık. Yatağini ise takimdan değil bazali bir modelle değistirdik.

kızlar burayı yenı keşfettım ve hemen aranıza katıldım.cok guzel bı sıte:KK70:
burdada cok yardımcı olmuşsunuz cok begendım hemen aranıza katıldım :)

şuan kahvaltı takımı alma aşamasındayım bı kaç model arasında kaldım ama burda bı arkadasta bernardonun çay takımını gördum kahvaltı takımı olarak almıs.cokta zekıce geldı bana.sızce nasıl olur.çay takımı yada diğer adıyla ıkram takımları kahvaltı takımı olarakta kullanılabılır mı.
siz bu konuda naptınz?

şuan kahvaltı takımı alma aşamasındayım bı kaç model arasında kaldım ama burda bı arkadasta bernardonun çay takımını gördum kahvaltı takımı olarak almıs.cokta zekıce geldı bana.sızce nasıl olur.çay takımı yada diğer adıyla ıkram takımları kahvaltı takımı olarakta kullanılabılır mı.
siz bu konuda naptınz?

canım bende çeyiz seti içinde sahip oldum kahvaltı takımına .. ama onu almadan önce keramikadan pasta servisleri aldım iki katlı kurabiyeliğini ve kupalarını aldm onları kullancaktm tabi çeyiz setinde de hediye gelince aldm.. ama bence kahvaltı takımı alıp milyonları boşa verme.. pasta takımları fln düşün benim bahsettiğim keramika pasta takımı bu canım

TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop&#39a Hoşgeldiniz

Bu bilgi süper oldu.. Ben günlükçatal biçak ismiyorum. set olan çatal biçakta acaba paslanirmi? bernordaya gidip garantisi varmi sorayim. eger yoksa, karacaya bir bakayım. Yada sadece yemek takimin bernardo alayim.çok mersi.sende cicislerini güle güle kullan...

benim burada mobilyalarim geldi. elbise dolabina giysilerim sigmiyor.. ee tabi dolabin yarisi koca adayina ayrilinca isyanlardayim. :))) halim çok komik. istikbal eva yemek odasi ve yatak odasi aldık. Yatağini ise takimdan değil bazali bir modelle değistirdik.

Yardımcı olabildiğime sevindim. Bernordo' nun set olan çatal bıçak takımlarının çok uzun sene garantisi var. Onları sürekli kullanmadığım için bir şey olmadı tabi ki. Ancak çay kaşıklarını sık kullanıyordum. Paslanma değilde çabucak kararma oldu. Sanırım Bernorda ' dan bir şey aldıysanız makineye atmamanız gerekiyor. Ancak makine de yıkanmayan çatal bıçaklarda da su damlaları mutlaka iz bırakıyor.

canım bende çeyiz seti içinde sahip oldum kahvaltı takımına .. ama onu almadan önce keramikadan pasta servisleri aldım iki katlı kurabiyeliğini ve kupalarını aldm onları kullancaktm tabi çeyiz setinde de hediye gelince aldm.. ama bence kahvaltı takımı alıp milyonları boşa verme.. pasta takımları fln düşün benim bahsettiğim keramika pasta takımı bu canım

ayyy bu takımı bende begenmıstım bu muydu cok benzerımıydı bılemycem ama :) çay takımı almak bana daha bı akıllıca geldı zaten yemek takımındakı parçalar kahvaltı takımı olarakta kullanılabılır.çay takımınında pek bı farkı yok kahvaltı takımlarından hem daha kullanışlı.of kararsız kalıyorum :)

bıde bişey sorucam bu peri masalı seti kalın porselen mı ınce mı.sitede baktım kalın duruyoda bende alma nıyetıneym.kalın kaba porselenlerdense almıycam

Merhabalar herkese birkaç arkadaşıma danıştım ama sizede danışmak istedim tecrübeliler deneyim kazanmış arkadaşlar vardır aranızda muhakkak en azından yorum almak istedim içimin rahatlaması için çkb takımı alıcam kısmetse inşallah :nazar: yemek takımımı jumbodan aldım manzini modeli alt kısıma ekledigim model yanınada yine aynı şekilde 6500 model çkb takımını düşünüyorum resimdeki model yanlız tereddütüm şu jumboyu kalite olarakta model olarakta çok begeniyorum kullanan varmı kendi ya da yakınları ayrıca yorum almak isterim çkb takımının fiyatı indirimle falan 1400 TL'ye gelecek sadece o takım sizce marka kalite olarak fiyata degermi bana deger gibi geliyor ama fazla gibide geliyor arada kaldım hep hayallerimdeydi oysaki alırken bu kararsızlıgım niye anlamadımki yemek takımınada aynı parayı verdim neredeyse çkb da çeligi çok iyi buna neden kıyamıyo gibiyim anlamadım işte :106:

$MANZINI.jpg $jumbo-yemek-takimi-modelleri-1340192360.jpg
$6500.jpg $cache_500_1__i_1054742_YXN.jpg

Şimdiden yorumlayan elleriniz dert görmesin inşallah:nazar::KK16:

X