- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
canım A-101 den aldım 4.95 6 tanesi ben 12 tane aldım ama kalmamış olabilir
Saol canım teşekkür ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım A-101 den aldım 4.95 6 tanesi ben 12 tane aldım ama kalmamış olabilir
Saol canım teşekkür ettim
Bende birsey sorabilir miyim?
Seramik tencerede terciniz hangi marka?
Perde yapimi içinde önerileriniz var ise memnun olurum...
Bende birsey sorabilir miyim?
Seramik tencerede terciniz hangi marka?
Perde yapimi içinde önerileriniz var ise memnun olurum...
bn seramik te korkmaz düşünüyorum natura serisinden takım yapcam
perde olarakda sözlüm perde ustası cnm nerdensin sen. düşünürsen yardmcı oluruz:)
selam...günlerdir kkya giremdim. cevap için çok mersi... korkmaz diyen 2. kisşin. süper.. perdelerimed dün taç tan seçtim ve anlatim ödemesin yaptim.. çok çok mersi.. sevgiler
Yemek takimi içinde, bernardodan beğendim. alayim mi? ne derseniz?
Bernordo ' dan günlük yemek takımı be misafir yemek takımı aldım. Kullanıyorum. Çok sağlam. Makinede de bişey olmuyor ikisinide yıkadım makinede. Ama sakın bardak takımı , çatal bıçak takımını ordan alma. Günlük Desenli bardakların desenleri hep çıktı. Misafir bardaklarını elimde yıkayorum zaten. Sende öylr yaparsan kadeh takımını alabilirsin. Günlük çatal bıçakları paslanıyor. Misafir çatal bıçaklarını cok kıllanmadığım için bişi olmadı ama çay kaşıkları hafif karardı gibi. Tecrübelerimi yazdım gerisi sana kalmıs :) şimdiden hayırlı olsun
şuan kahvaltı takımı alma aşamasındayım bı kaç model arasında kaldım ama burda bı arkadasta bernardonun çay takımını gördum kahvaltı takımı olarak almıs.cokta zekıce geldı bana.sızce nasıl olur.çay takımı yada diğer adıyla ıkram takımları kahvaltı takımı olarakta kullanılabılır mı.
siz bu konuda naptınz?
Bu bilgi süper oldu.. Ben günlükçatal biçak ismiyorum. set olan çatal biçakta acaba paslanirmi? bernordaya gidip garantisi varmi sorayim. eger yoksa, karacaya bir bakayım. Yada sadece yemek takimin bernardo alayim.çok mersi.sende cicislerini güle güle kullan...
benim burada mobilyalarim geldi. elbise dolabina giysilerim sigmiyor.. ee tabi dolabin yarisi koca adayina ayrilinca isyanlardayim. :))) halim çok komik. istikbal eva yemek odasi ve yatak odasi aldık. Yatağini ise takimdan değil bazali bir modelle değistirdik.
canım bende çeyiz seti içinde sahip oldum kahvaltı takımına .. ama onu almadan önce keramikadan pasta servisleri aldım iki katlı kurabiyeliğini ve kupalarını aldm onları kullancaktm tabi çeyiz setinde de hediye gelince aldm.. ama bence kahvaltı takımı alıp milyonları boşa verme.. pasta takımları fln düşün benim bahsettiğim keramika pasta takımı bu canım
TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop'a Hoşgeldiniz
canım bende çeyiz seti içinde sahip oldum kahvaltı takımına .. ama onu almadan önce keramikadan pasta servisleri aldım iki katlı kurabiyeliğini ve kupalarını aldm onları kullancaktm tabi çeyiz setinde de hediye gelince aldm.. ama bence kahvaltı takımı alıp milyonları boşa verme.. pasta takımları fln düşün benim bahsettiğim keramika pasta takımı bu canım
TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop'a Hoşgeldiniz