- 6 Eylül 2011
- 3.371
- 928
Merhabalar herkese birkaç arkadaşıma danıştım ama sizede danışmak istedim tecrübeliler deneyim kazanmış arkadaşlar vardır aranızda muhakkak en azından yorum almak istedim içimin rahatlaması için çkb takımı alıcam kısmetse inşallah yemek takımımı jumbodan aldım manzini modeli alt kısıma ekledigim model yanınada yine aynı şekilde 6500 model çkb takımını düşünüyorum resimdeki model yanlız tereddütüm şu jumboyu kalite olarakta model olarakta çok begeniyorum kullanan varmı kendi ya da yakınları ayrıca yorum almak isterim çkb takımının fiyatı indirimle falan 1400 TL'ye gelecek sadece o takım sizce marka kalite olarak fiyata degermi bana deger gibi geliyor ama fazla gibide geliyor arada kaldım hep hayallerimdeydi oysaki alırken bu kararsızlıgım niye anlamadımki yemek takımınada aynı parayı verdim neredeyse çkb da çeligi çok iyi buna neden kıyamıyo gibiyim anlamadım işte :106:
Eki Görüntüle 788827 Eki Görüntüle 788828
Eki Görüntüle 788829 Eki Görüntüle 788830
Şimdiden yorumlayan elleriniz dert görmesin inşallah
canım yemek takımın çok zarifmiş güle güle kullan.
ama ben çkb takımına 1400 gibi bir rakam veremem hem kıyamam hemde benim bütçemi aşar. korkmazın aryıldız ve hisarın çok güzel modelleri var . ben kütahya ve aryıldızın modellerinden aldım sana da tavsiye ederim.