- 13 Aralık 2011
- 1.623
- 30
Müşteri hizmetleri ile görüş yardımcı oluyorlar. Paranı iade ederler.
ilgili bankanızla görüşün dediler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müşteri hizmetleri ile görüş yardımcı oluyorlar. Paranı iade ederler.
merhaba kızlar ben fuşya mor renk tahtalı bıçak seti ve ekmeklik bakıyorum gören olursa bana bildirir mi burdan ? çok teşekkürler...
merhaba ben dün saten nevresim takımı aldım karaca tugce diye yalnız pişman oldum herkes yok terletir yok rahatsız deyip duruyor sizce ne yapmalıyım degiştirim mi?
merhaba ben dün saten nevresim takımı aldım karaca tugce diye yalnız pişman oldum herkes yok terletir yok rahatsız deyip duruyor sizce ne yapmalıyım degiştirim mi?
canım ben emsan dan aldım aılemde kullanıyoruz cok guzeller karrama falan yapmıyor ve bende ceyızme aldım.bıçakta tek dik duran model emsanda var dıye bılıyorm.ben alırken öyleydı.benım çatal bıcak takımım emsanın
frezya modeli.sendee bakabılırsın kalıte de fıyatta guzel.
Eki Görüntüle 789087
Herkese merhabalar belki bir ugrayan gören olur diye sormak istiyorum bugün alacagım nasipse çatal bıçak takımımı fakat kararsız kaldıgım bir durum var mat mı tercih etmeliyim yoksa parlak olanımı seçmeliyim çok kararsızım bazı yerlerde matın daha çabuk cizildigini okudum dogrumudur:26:Jumbodan tercih edicem kısmetse
ya forumda bi kız tugce almıs cok hosuma gitti gittim aldım ama saten yok yakar yok kayar yok yatamazsın yok kayarak düşersin diyen bile cıktı... valla pamuk satenlerde cok pahalı ceyiz alcam diye canım cıkıyor
Canım bende kararsız kalmıstım ama bi mat bi parlak aldım ben henüz kullanmadım ama annem parlak daha kullanışlı oluyo demişti ama sen kafana yatanı al sonuçta sen kullanacaksın senin içine sinmesi önemli şimdiden iyi günlerde mutlulukla kullan
Çok teşekkürederim yorumunuz için parlak olanı tercih ettim yemek takımımla daha uygun oldu ve seçtigim modelde parlak daha çok kendini göstermiş gibi hissettim bakalım inşallah memnun kalırız hepimiz
İnşallah canım güle güle kullan
kızlar günlük kullanım için şarjlı el süpürgesine ihtiyacım var.ne önerirsiniz?