Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba kızlar Ankara'da tavsiye edeleceğiniz yeerler var mı nişan kiyafeti satan ya da nişan kıyafetine uygun yerler

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben fuşya mor renk tahtalı bıçak seti ve ekmeklik bakıyorum gören olursa bana bildirir mi burdan ? çok teşekkürler...:KK30:

merhaba ben dün saten nevresim takımı aldım karaca tugce diye yalnız pişman oldum herkes yok terletir yok rahatsız deyip duruyor sizce ne yapmalıyım degiştirim mi?

merhaba ben dün saten nevresim takımı aldım karaca tugce diye yalnız pişman oldum herkes yok terletir yok rahatsız deyip duruyor sizce ne yapmalıyım degiştirim mi?

saten bende düşünmüyom canm üstünden kayıp gider terletir falan ama pamuklu satense iyidir

bende bu hafta sonu alıcam karaca tuğçe çok beğeniyorum :KK16:

herkesin söylediğine pek kulak asma canım zaten her gün kullanıcak değilsin özel günlerde falan kullanırsın çok zarif bir takım bence değiştirme

ya forumda bi kız tugce almıs cok hosuma gitti gittim aldım ama saten yok yakar yok kayar yok yatamazsın yok kayarak düşersin diyen bile cıktı... valla pamuk satenlerde cok pahalı ceyiz alcam diye canım cıkıyor:KK43:

canım ben emsan dan aldım aılemde kullanıyoruz cok guzeller karrama falan yapmıyor ve bende ceyızme aldım.bıçakta tek dik duran model emsanda var dıye bılıyorm.ben alırken öyleydı.benım çatal bıcak takımım emsanın

frezya modeli.sendee bakabılırsın kalıte de fıyatta guzel.

Eki Görüntüle 789087

evet bende bu modelden aldım bıcagı cok dıkkatımı cekmıstı bı bak begernırsın umarım jumboya bamıstım cok hos ama pahalı onun yerıne baska seyler almayı planlıyorum

Herkese merhabalar belki bir ugrayan gören olur diye sormak istiyorum bugün alacagım nasipse çatal bıçak takımımı fakat kararsız kaldıgım bir durum var mat mı tercih etmeliyim yoksa parlak olanımı seçmeliyim çok kararsızım bazı yerlerde matın daha çabuk cizildigini okudum dogrumudur:26:Jumbodan tercih edicem kısmetse:KK31:

Herkese merhabalar belki bir ugrayan gören olur diye sormak istiyorum bugün alacagım nasipse çatal bıçak takımımı fakat kararsız kaldıgım bir durum var mat mı tercih etmeliyim yoksa parlak olanımı seçmeliyim çok kararsızım bazı yerlerde matın daha çabuk cizildigini okudum dogrumudur:26:Jumbodan tercih edicem kısmetse:KK31:

Canım bende kararsız kalmıstım ama bi mat bi parlak aldım ben henüz kullanmadım ama annem parlak daha kullanışlı oluyo demişti ama sen kafana yatanı al sonuçta sen kullanacaksın senin içine sinmesi önemli şimdiden iyi günlerde mutlulukla kullan

En Büyük TÜRKİYE
ya forumda bi kız tugce almıs cok hosuma gitti gittim aldım ama saten yok yakar yok kayar yok yatamazsın yok kayarak düşersin diyen bile cıktı... valla pamuk satenlerde cok pahalı ceyiz alcam diye canım cıkıyor:KK43:

Bence çeyizde saten mutlaka olmalı ki saten hastasıyımdır ben bakma sen sürekli kullanmicaksın zatn sateni özel günlerde kullanırsın ya bide yataktan nasıl kayıp düşülüyo yaa ben hiç kayıp düşmedim :KK53:

Canım bende kararsız kalmıstım ama bi mat bi parlak aldım ben henüz kullanmadım ama annem parlak daha kullanışlı oluyo demişti ama sen kafana yatanı al sonuçta sen kullanacaksın senin içine sinmesi önemli şimdiden iyi günlerde mutlulukla kullan

Çok teşekkürederim yorumunuz için parlak olanı tercih ettim yemek takımımla daha uygun oldu ve seçtigim modelde parlak daha çok kendini göstermiş gibi hissettim bakalım inşallah memnun kalırız hepimiz:nazar::KK16:

kızlar günlük kullanım için şarjlı el süpürgesine ihtiyacım var.ne önerirsiniz?:KK34:

kızlar günlük kullanım için şarjlı el süpürgesine ihtiyacım var.ne önerirsiniz?:KK34:

canım ben fakir aldım kesinlikle memnun kalıcaksın
Fakir-Rct-144-Turbo-Sarjli-El-Supurgesi__62673323_0.jpg

X