- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence güzel bir takım. Kare ben de almadım makinede sıkıntı olacagını soylemıslerdı kullananlar. Kullanmadım bilemiyorum tabi...
Kızlar elektrik süpürgesi alacağım. Dik olanı aldım. Sıra geldi büyüğüne... Ne almalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar karacadan misafir yemek takımı almıştım geçen yıl
kare yemek takımlarını kullanışlı olmadığını sölemişlerdi bnde almamıştım
sade bir yemek takımı almıştım sizce nasıl bu yemek takımı kafam karıştı:26:
Eki Görüntüle 766011
Kızlarrr sizce şu takım nasıll keramika nın ben çook beğendim alsam mı bilemiyorumm
Hatta az önce trendyolda gördüm indirim yapmışlar ama tükenmiş :105:sitesinden alıcam bende yeni çıkmış çok hoş değil miiii
Eki Görüntüle 769341 Eki Görüntüle 769342
çok tatllı canım.. bende keramikanın sitesinden kalpli peri masalını almıştım pasta takımı ve kupa larını .. çok tatlı duruyorlarrr...
arkadaşlar merhaba. bir sorum olacak. misafir yemek takımı alma arefesindeyim. hep kare modeller beğendim. ama makinada sorun olabileceğinden söz etmişssiniz. ne gibi sorunlar bunlar.
Ya sorun yaşayacağını sanmıyorum . Belki büyük parçalarında yaşarsan yaşarsın. Makinelerin içi geniş sonuçta pervanesi çarpmaz. Ama çok misafir geldiğinde makineye ovalleri sıkış tokuş koyduğumuz gibi de yapamazsın. Kare onu engeller. Beğendiysen al çok takılma. Güle güle kullan şimdiden.
kızlar benim kahvaltı takımımın çaydanlığı vardı ama ben bunuda çok beğendim şuanda indirimde sizce alayım mı ya
tatlım al bence bende alcaktım ama param kalmadı malesef alamıyorum çok cici
kızlar benim kahvaltı takımımın çaydanlığı vardı ama ben bunuda çok beğendim şuanda indirimde sizce alayım mı ya
rengi desen başka cici alayım ya bencede bu hafta alırım inşallah ama iki tane porselen demlik çok olmaz dimi:44:
canım çok güzelmiş gerçekten ama bence alma. çeyizimizde olduğu halde her beğendiğimizi alırsak evlere sığmayacağız valla
ya evet ama niyeyse ilk gördüğüm andan itibaren al beni diyo alayım ya