Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bide kızlar benim günlük yemek takımım bu çatal kaşık takımımıda aldım amerikan servislerde bu olsunmu nasıl olur sizce ?

canım philips 8292 saç bakım seti görsellerden bakanbilirsin

rengide güzelmiş.. zaten bu özelllikte bi saç kurutayı ortalama 50-75 arası indirimde alabilirsin..
aynı şekilce maşada 75-100 arası dersek 2si bir arada uygun geldi fiyatı bana.
bu arada maşa kalın dimi? ben babylıss (adını tam yazamadım adını sanırım :) 75 tl ye indirimde almış 2-3 yıl önce ve biraz ince olanı aldığım için pişman oldum.. saçlar gür olduğundan güzel durmuyor... kalın olması sanırım avantaj..
güle güle kullan..

teşekkürler kızlar akşama kadar düşünim ben almaya gidicem iş çıkışı olmadı
bi önceki sayfaya da yorum yapar mısınız bişeyde daha kararsız kaldım

cevap yazdım canım.. bi kaç aydır buralardayım ve seni hep gördüm ama tanışamamıtık..
bu arada şafak 10
düğün ne zaman?

cevap yazdım canım.. bi kaç aydır buralardayım ve seni hep gördüm ama tanışamamıtık..
bu arada şafak 10
düğün ne zaman?

teşekkür ederim canım yorumun için öncelikle banada uygun geldi de emin olmak istiyorum belkide biraz daha zamanı var evet kalın maşa
ben Sevgi canım...haftaya pazar inşallah burda, düğün falan yok şimdi baskı var ailelerden ama ben istemiyorum herşeyin zamanı ve sırası var birden herşeyi yapmaya kalkarsam borç içinde olucak o yüzden aceleye gerek yok diyorum ve şimdilik birşey düşünmüyorum ama gelince herşeyi farklıda düşünebilirim zaman göstericek anlıcağın

memnun oldum canım bende nagihan. öncelikle hayırlı teskereler denir sanırım.. gözün aydın bitmiş artık.. hakkında hayırlısı olsun. dediğin gibi aceleye getirme.. herşeyini içine sindire sindire alki sonra pişmanlıklarımız daha az olsun.. şimdiden güle güle kullan ürünlerini..

bende memnun oldum .. evet şükür bitti yani çok zormuş burdan tüm bekleyenlere Allah sabır versin diyorum :26:
zaten bu borç olaylarının ciddiyetini anladığım için beklemedeyim böyle ufak ufakda eksiklerimi almaya gayret gösteriyorum geçip gidiyo günler sırasıyla nişanı düğünü hepsi olur zaten

kızlar günlük yemek takımı için porlandın kaya maya serisinden 6 kişilik bir takım yaptım. 6 çukur tabak, 6 düz tabak, 6 pasta tabağı, 6 kase. fakat tecrübeli olanlar günlük yemek takımının da 12 kişilik yapılmasını öneriyor. Bulaşık makinesi falan kullanınca 12 kişilik olması mutlaka önemli. Ama karar veremiyorum, aynı takımdan bir 6 kişilik daha mı yapsam yoksa bambaşka bir takım mı alsam..sonuçta ikinci bir takım aparası vereceksem,bu parayı diğerinin tıpatıp aynısına harcamak yanlış mı olur diye düşünüyorum..ayrıca ikinci bir çeşit yapma şansım varken, tek tipte kalmak saçma mı olur?
Ama diğer yandan farklı bir takım alırsam da günlük takım bu, atarsın birkaç tanesini makineye kirliye, geriye kalan tabaklarla diğer takımın tabaklarını aynı sofrada kullanmak zorunda kalırsın. Bu sefer de saçma sapan bir sofra düzeni olur ortaya karışık iki takımla!

Ne yapsam karar veremedim, aynı takımın devamını mı alayım, yoksa bambaşka bir takım mı alayım? Siz nasıl yaptınız?

canım ben 6 kişilik bir takım aldım. bir 6 kişilik daha alacağım. ama onu farklı desende alıcam hepsi aynı içim sıkılır değişik değişik olsun istiyorum. bence sende öyle yap

canım ben hiç günlüğümü bu şekilde ayrı ayrı yapmyı düşünmedim ama mantıklı aslında. sıkılmayız aslında ayrı olursa.. misafir geldiğindede zaten misafirlik takımları açarız ve masada günlük takımları ayrı ayrı açmamış oluruz..
ben bu konuyu bir düşüneyim..:26:

bu arada 6 kişilik 24 parçaya porlandda ne kadar verdin?

Son düzenleme:

1 tane takımı beğendiğin gibi almışsın nasılsa, çeyiz için gelen hediyeler oluyor. Onlardan da beğendiğin birini yetmediği durumlarda kullanmak üzere açıp kullanırsın gerekirse.
Ki aklındaki soru işaretlerini çözmenin 1 yolu var, evlenip ne olacağını görmek:) Baktın yetmiyor, sonra da alabilirsin. Bence şimdiden üst üste bu kadar alma, hem de günlük için.

ben kesinlikle aynı takımdan bir daha almam farklı alırım değişiklik olur bence sende yapabilirsin ..
mesela pembe takıma pembe bardaklar pembe amerikan servis pembe çtb takımı bardaklar falan pembe peçete falan eşine çok güzel sofralar hazırlayabilirsin mavi olursada mavi alırsın atıyorum gerçekten güzel oluyo

Kesinlikle katılıyorum kızlar..
Aynı takımdan bir tane daha almanın mantıgı yok
6 kisiden fazla gelirse tabak farklı olur diyorlar ama anlamadım biz neden misafir takımı aldık :44:evime gelen her kisi misafir olur benim gözümde zaten :44: ben hic ayrım yapmayı düşünmüyorum misafirligi kendimde kullanırım günlügü misafirede kullanırım ohh böylelikle çeşit çeşit tabagım olur

bikaç ay oldu alalı hatırlayamıyorum ama porlandshop internet sitesinde fiyatları var şuan, ama ben o fiyatlar üzerinden % 30 indirimle almıştım. zaten tek tek seçerek alıyosun ürünleri. set olarak satmıyor porland. tavsiyen için de çok teşekkür ederim

düşününce güzel geldi şimdi:) sanırım ben de öyle alıcam

canım ben 6 kişilik bir takım aldım. bir 6 kişilik daha alacağım. ama onu farklı desende alıcam hepsi aynı içim sıkılır değişik değişik olsun istiyorum. bence sende öyle yap

teşekkür ederim canım, forumda diğerleri de senin gibi düşünüyor..sanırım ben de öyle yapıcam..farklı bir takım alıcam ama ne alıcam bi de ona bakmak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…