- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım şuan o tabakla kurduğum hayaller resmen yıkıldı... çok güzeller şıklar.. napmaya karar verdin..
kızlar bu blender nasıl FAKİR MR. CHEF KREM 700W BLENDER SETİ - BLENDER - Teknosa.com
Emsan Ares 5 LT Düdüklü Tencere Lila bide bu
bende Ergün Paşabahçe dan emsan ın düdüklü sü yemek takımı hisar çaydanlık falan aldım ordaki müşteri temsilcisi
gerçekden güzel yönlendiriyor bir ürün hakkında ne ihdiyacın varsa kaliteli olan ve uygun olan ürünlerden yönlendiriyor ben başka marka almak için düdüklü istemiştim o bunu tafsi ye etti gerçekten güzel düdüklü hızlı ve pıratık
kızlar fikre ihtiyacım var çeyizime günlük yemek takımı alıcam annem 6 kişiliği istemiyor günlükte 12 kişilik olsun diyor altındaki servis tabaklarını kahvaltıda da kullanırmışım anneminde minicik mutfağında herşeyi 12 kişilikti evdeki konsolda sadece 12 kişilik misafir takımı duruyor o küçük mutfağa herşeyi sığdırdı üstelik tıkış tıkış değil pasta seti ayrı kahvaltı için ayrı var bide onlar 6 kişilik tabi
bende günlük yemek takımı bernardodan romabce istiyorum yada kütahya porselenden açelya bilemedim şimdi
siz neler yaptınız günlük için çiçekli ve renkli bişi alırsam misafir için çok sade alacağım
bernardodan linkteki yemek takımlrını beğeniyorum paris pahalı gelmeye başladı artık bana lüzum varmı bilemiyorum
Ninfa | Bernardo
Paris Antique | Bernardo
kızlar fikre ihtiyacım var çeyizime günlük yemek takımı alıcam annem 6 kişiliği istemiyor günlükte 12 kişilik olsun diyor altındaki servis tabaklarını kahvaltıda da kullanırmışım anneminde minicik mutfağında herşeyi 12 kişilikti evdeki konsolda sadece 12 kişilik misafir takımı duruyor o küçük mutfağa herşeyi sığdırdı üstelik tıkış tıkış değil pasta seti ayrı kahvaltı için ayrı var bide onlar 6 kişilik tabi
bende günlük yemek takımı bernardodan romabce istiyorum yada kütahya porselenden açelya bilemedim şimdi
siz neler yaptınız günlük için çiçekli ve renkli bişi alırsam misafir için çok sade alacağım
bernardodan linkteki yemek takımlrını beğeniyorum paris pahalı gelmeye başladı artık bana lüzum varmı bilemiyorum
Ninfa | Bernardo
Paris Antique | Bernardo
Bu Bernardo takımları günlük için mi düşünüyosun ?
Kızlarr sizce şu çay fincanları nasıll benim çok hoşuma gitti pasta tabakları ve kahve fincanları da var ,
Güzel mi çeyizim için düşünüyorum da fiyat olarak iyi mi :44:
Eki Görüntüle 755764 Eki Görüntüle 755765 Eki Görüntüle 755766
canım modelleri güzel ama bana göre pahalı değmez o fiyata
Öyle mi dersin canım annem de fiyatını pahalı buldu bende modellerıne bayılmıştım ama ne bileyimm
Ninfa | Bernardo
Paris Antique | Bernardo
canım çok pahalı değilmi? tabi bütçe meselesi ama misafirlikte olsa 2.700 tl tabaklara vermem şahsen.. ama illa gözden çıkardım ben dersen 1. olan daha şık..
ninfa | bernardo
paris antique | bernardo
kızlar bu ürünlerden kullanan var mı set halinde zaten