Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba arkadaşlar karacadan misafir yemek takımı almıştım geçen yıl
kare yemek takımlarını kullanışlı olmadığını sölemişlerdi bnde almamıştım
sade bir yemek takımı almıştım sizce nasıl bu yemek takımı kafam karıştı:26:

Bence güzel bir takım. Kare ben de almadım makinede sıkıntı olacagını soylemıslerdı kullananlar. Kullanmadım bilemiyorum tabi...

Kızlar elektrik süpürgesi alacağım. Dik olanı aldım. Sıra geldi büyüğüne... Ne almalıyım fikirlerinize ihtiyacım var

arnica borayı iyi diyorlar genelde kullananlar

canım bende yeni aldım elektrik süpürgemi . toz torbalı simens
Siemens VS06G2004 Metalik Lal Synchropower 2000 W Elektrikli Süpürge bu modeli.

sulu pek önermediler senelerdir evde de torbalı kullandığımız için en iyi yol bildiğin yoldur dedim bende öyle aldım. motor gücü 2000 emiş gücü de 300 çalıştırdım baya güçlü çekiş gücü fiyatıda ekonomik 210 tl. tavsiye ederiim:))

aslında bende kare yemek takımı almayı düşünüyorum ama genelde kullanışlı olmayacağını soyluyor nedeni tam olarak nedir bilen duyan kullanan var mı ? cunku gorsel olarak kare yemek takımları daha hoş ki ztn her seferinde makineye atmam yani sadece misafir geldiğinde çıkartırım onuda elimde yıkarım :) bunun dışında ne gibi sorun var kare yemek takımlarında ?

bulaşık makinesinin pervanesinin kırabilceğini sölediler
onun dışında ne gibi şikayetler var bilmiyorum:26:

Kızlarrr sizce şu takım nasıll keramika nın ben çook beğendim alsam mı bilemiyorumm

Hatta az önce trendyolda gördüm indirim yapmışlar ama tükenmiş :105:sitesinden alıcam bende yeni çıkmış çok hoş değil miiii

çok tatllı canım.. bende keramikanın sitesinden kalpli peri masalını almıştım pasta takımı ve kupa larını .. çok tatlı duruyorlarrr...

çok tatllı canım.. bende keramikanın sitesinden kalpli peri masalını almıştım pasta takımı ve kupa larını .. çok tatlı duruyorlarrr...

slm kızlar hani bu imza kısmına geri sayımla ilgili bişeler ekliyoruz ya evlenmemize şu kdr kaldı askerden şu zamanda gelicek die benimde vardı onceden bayadır girmiyorum kaybolmuş şimdi eklemeye çalıştım nerden eklediğimizi bulamadım yardım edin kızlar :)

Kizlar, bunu kullanan biri var mi aranizda?
Reklamlarda gördüm, baya pratik geldi bana.
Tadi falan nasil olur ki cayin ?

Ve bunla arasinda fark nedir acaba?

arkadaşlar merhaba. bir sorum olacak. misafir yemek takımı alma arefesindeyim. hep kare modeller beğendim. ama makinada sorun olabileceğinden söz etmişssiniz. ne gibi sorunlar bunlar.

arkadaşlar merhaba. bir sorum olacak. misafir yemek takımı alma arefesindeyim. hep kare modeller beğendim. ama makinada sorun olabileceğinden söz etmişssiniz. ne gibi sorunlar bunlar.

Ya sorun yaşayacağını sanmıyorum . Belki büyük parçalarında yaşarsan yaşarsın. Makinelerin içi geniş sonuçta pervanesi çarpmaz. Ama çok misafir geldiğinde makineye ovalleri sıkış tokuş koyduğumuz gibi de yapamazsın. Kare onu engeller. Beğendiysen al çok takılma. Güle güle kullan şimdiden.

Teşekkürler cevabınız için:) sonuçta misafirlik alıyorum ve sürekli kullanmayacagim. O zaman da cok tikistirmayiveririm makinaya. Günlüklerim yuvarlak olacak nasılsa

kızlar benim kahvaltı takımımın çaydanlığı vardı ama ben bunuda çok beğendim şuanda indirimde sizce alayım mı ya

kızlar benim kahvaltı takımımın çaydanlığı vardı ama ben bunuda çok beğendim şuanda indirimde sizce alayım mı ya

canım çok güzelmiş gerçekten ama bence alma. çeyizimizde olduğu halde her beğendiğimizi alırsak evlere sığmayacağız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…