Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aslına bakarsan öylede ne bileyim.. galiba net alışverişi yaparken biraz daha cesur olmak şart :)

CITY IN BED mi aman arkadaşlar dikkat...ben paris desenli pembeli grili bir nevresim aldım. %100 pamuk ama kumaşının istediğim gibi çıkmadığınamı yanayım, yoksa yastıkların baskılarının ters olduğunamı.. ekranda çok güzel ama geldiğinde çok büyük hayal kırıklığına uğradım. kumaşı çok sert keten gibi.. 70 tl ye aldım sanırım.. ama aynı dönem TAÇ makosatene 80 tl verdim ama bin çeker diğerinin kumaşına.. geri göndermedim ama üzüldüm açıkçası... bildik markalar alın kızlar.. üzülmeyin benim gibi sonradan..

bende kararsızım canım. kasnakta yapılan peçetelerden bahsediyosun sanırım. mobilya siparişi verince onuda yaptırıcam sanırım.
gerekli galiba :)

ben bornozu SAREV den almıştım. Ama aklımda TAÇ kaldı önerebilirim.. birde JUA diye bir marka var. bayan versiyonu kısa dizlerde. ama diğerlerinden biraz pahalı ama ben cesaret edemedim.. özdilek için eski kalitesi kalmadı diyolar...

nie sahanları seramik düşünüyosun. ben seramik olarak sadece 1 tencere 1 de tava aldım. çelik daha kullanışlı olmazmı?
hemde sağlıklı? merak ettim deryacım.. bu arada sen uygunmu diye soruyosun, bende olaya farklı bir boyut getirerek neden diye sorguluyorum :)

kızlar merhaba ben de çeyiz hazırlığındayım sormak istediğim bir şey var. sizce karaca mı daha iyi aryıldız mı? çeyiz setini almayı düşünüyorum da çok kararsız kaldım:44:

kızlar merhaba ben de çeyiz hazırlığındayım sormak istediğim bir şey var. sizce karaca mı daha iyi aryıldız mı? çeyiz setini almayı düşünüyorum da çok kararsız kaldım:44:

aryıldız çünkü karacadan çok şikayet var

misafir yemek takımı alıcam ama karar veremedim çok pahalı bişeyde almak istemiyorum 500 ü geçmemeye çalışıcam kare zaten düşünmüyorum hem daha pahalı ve kullanışlı olmuyo makinada kırılıyo diyolar yuvarlak ve sylediğim limiti geçmeyen nasıl bir ürün önerirsinizz :26:

canım ben kütahyadan aldığım için sadece onu takip ediyorum. ama yuvarlak bakmamıştım. yeni modeller gelmiş sanırım
200 tl den düz beyaz modeller başlıyor veeee yükseliyor tabi.. hepsi 12 kişilik ve gereksiz parçaları çıkarmışlar bazı modellerde..

12 Kişilik Yemek Takımları

canım ben de kütahya'dan aldım linkteki modeli bu siteden... çok güzel şekilde sorunsuz geldi..ama zevkler farklıdır ben sade şeylerden hoşlanıyorum o sebeple bunu almıştım
TRANSPARAN BONE

Son düzenleme:
canım ben de kütahya'dan aldım linkteki modeli bu siteden... çok güzel şekilde sorunsuz geldi..ama zevkler farklıdır ben sade şeylerden hoşlanıyorum o sebeple bunu almıştım
TRANSPARAN BONE

çok güzelmiş bende bu tarz modelleri beğeniyorm zaten bu arada sitede çok uygun ürünler varmış çok iyi oldu bu teşekkür canım

çok güzelmiş bende bu tarz modelleri beğeniyorm zaten bu arada sitede çok uygun ürünler varmış çok iyi oldu bu teşekkür canım

ben daha uyguna bulamadım canım en uygunu burdaydı; diğer arkadaşlardan da alan olmuş sorunsuz geldiği yönde bildirimler alınca aldım ve gerçekten o kadar güzel şekilde paketlenmişti ki taa yozgattan gelmesine rağmen hiçbir yerinde bir şey yoktu ciddi anlamda memnun kaldım

yumurtayı çok seviyorum her çeşidini patatesli peynirli otlu ayrıca kahvaltı için gözleme sucuk filan içinde kullanırım. bide kalan pilav makarna türevlerini yapışmadan kolayca ısıtabilirim. en büyük boyunda az tek akşamlık pilav yapılabilir. evdeki teflon sahanları bu amaçla çok kullanıyorum. bunlarıda kendi evimde inşallah kullanırım.

pilav tenceresi almayı düşünmüyorum. pilavları çelikte dibi tutmadan gayet başarılı yapabiliyorum. kızartma tavalarıda 2 kişi için büyük olur diye düşünüyorum. sahanın en büyük boyu yeterli geldi.

cem, falez ve esse markalarında 2'li ve 3'lü kapaklı sahanlar var canım belki moneta ve vita-verde markalarında da vardır...

cem, falez ve esse markalarında 2'li ve 3'lü kapaklı sahanlar var canım belki moneta ve vita-verde markalarında da vardır...

monetadan aldım canım dün sipariş verdim bugün geldi çok güzel sarmışlar hiçbir sorun yok. üstelik kapaklarıyla birlikte 3lü set 137 lira :) bir eksik daha bitti hızlanmam lazım dügüne çok az kaldı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…