Valla canım cotton box'ı herkes önerdiği için aldım.
diğer sitedeki markadan örgü battaniye nevresim takımı aldım. o da önerilen bi marka. normalde pahalı bi marka ama burda gayet uygun görünüyor
ben kullanmadım hiçbirini ama sonuçta beyaz eşya gibi değil bunlar.öyle düşündüğümden 10 seneden fazla kullanmayacağımı düşündüğümden aşırıya kaçmak istemiyorum canım... bizle yaşlanacak şeyler değil çünkü...
Merhaba;
Günlük kendi kullanımın için %100 pamuk Luoca Patisca markasının nevresimlerini önerebilirim.Çok kaliteli ve garantili.Ama misafirler için falan kullanmak istediğin nevresim takımlarını daha uygun olanlardan seçebilirsin.Sana önerebileceğim nevresim takımları,hem şık hem de kaliteli olsun dersen ;
City In Bed - Evimm'de
Home Design - Evimm'de
Luoca Patisca - Evimm'de
Kızlarr merhabaBir şey soracağımm annem çeyizim için dantel gümüşlük takımı yaptırıyor da inci li çok şık eski moda şeyler değil diyor ama gerekli olur mu artık sizce kullanmam diyorum ama olması lazım diyor :44:
Birde havlu, bornoz setlerinde hangi markayı önerirsiniz en iyisi Özdilek midir :125:
merhaba, montena sermaik sahan almak istiyordum ancak kapaklısına hiç denk gelmemiştim. şimdi kendi sitesinde 3lü sahanı indirimli kapaklarıda var. ancak emin olamadım sizce fiyatı gerçekten uygun mu?
Maitre Ceramica cam kapakl 3 l sahan seti Moneta Mutfak rnleri online sat sitesi - ceramica, tencere, tava, Alluflon S.p.A,
kızlar merhababen de çeyiz hazırlığındayım sormak istediğim bir şey var. sizce karaca mı daha iyi aryıldız mı? çeyiz setini almayı düşünüyorum da çok kararsız kaldım:44:
aryıldız çünkü karacadan çok şikayet var
kızlar merhababen de çeyiz hazırlığındayım sormak istediğim bir şey var. sizce karaca mı daha iyi aryıldız mı? çeyiz setini almayı düşünüyorum da çok kararsız kaldım:44:
Tereddütsüz ARYILDIZ..
misafir yemek takımı alıcam ama karar veremedim çok pahalı bişeyde almak istemiyorum 500 ü geçmemeye çalışıcam kare zaten düşünmüyorum hem daha pahalı ve kullanışlı olmuyo makinada kırılıyo diyolar yuvarlak ve sylediğim limiti geçmeyen nasıl bir ürün önerirsinizz :26:
canım ben de kütahya'dan aldım linkteki modeli bu siteden... çok güzel şekilde sorunsuz geldi..ama zevkler farklıdır ben sade şeylerden hoşlanıyorum o sebeple bunu almıştım
TRANSPARAN BONE
çok güzelmiş bende bu tarz modelleri beğeniyorm zaten bu arada sitede çok uygun ürünler varmış çok iyi oldu bu teşekkür canım
nie sahanları seramik düşünüyosun. ben seramik olarak sadece 1 tencere 1 de tava aldım. çelik daha kullanışlı olmazmı?
hemde sağlıklı? merak ettim deryacım.. bu arada sen uygunmu diye soruyosun, bende olaya farklı bir boyut getirerek neden diye sorguluyorum :)
yumurtayı çok seviyorum her çeşidini patatesli peynirli otlu ayrıca kahvaltı için gözleme sucuk filan içinde kullanırım. bide kalan pilav makarna türevlerini yapışmadan kolayca ısıtabilirim. en büyük boyunda az tek akşamlık pilav yapılabilir.evdeki teflon sahanları bu amaçla çok kullanıyorum. bunlarıda kendi evimde inşallah kullanırım.
pilav tenceresi almayı düşünmüyorum. pilavları çelikte dibi tutmadan gayet başarılı yapabiliyorum.kızartma tavalarıda 2 kişi için büyük olur diye düşünüyorum. sahanın en büyük boyu yeterli geldi.
cem, falez ve esse markalarında 2'li ve 3'lü kapaklı sahanlar var canımbelki moneta ve vita-verde markalarında da vardır...
kızlar esse de seramik 2 tencere 1 tava 140 lira alsam mı acaba ne dersiniz ? essenin ürünleri iyi midir güvenebilir miyiz?
ESSENSO ECOTOUCH NAPOLİ SERAMİK 3LÜ SET KIRMIZI - www.esse.com.tr
çok şikayet duydum ve esseden bişicik almadım....