- 24 Eylül 2012
- 208
- 0
canım bence eminönünden al sahte fln değil orası çok ucuzmuş zaten
peki setin fiyatı için ne diyorsun 400 çokmu? yada bu set pamuk mu bilgin varmı?
kızlar bu banyoda sıvı sabunluk diş fırçalık katı sabunluk alıyoruz ya
koçtaşta fln aynı desenden havlularıda oluyor ben hem havluları hemde banyo paspası hepsi aynı olsun takım olsun istiyorum öyle setler var mı bildiğiniz
Ekincim primanovanın hemen her çeşidinin hem banyo takımı, hem havluları hem paspasları hem de klozet kapakları mevcttur canım
kızlar çok fazla bakamıyorum artık iş güç. vodafone kamupanya devam ediyor mu. çatal-kaşık için hala vodafone kamulu bulamadım. kimsede yok mu yaaa
kızlar bu banyoda sıvı sabunluk diş fırçalık katı sabunluk alıyoruz ya
koçtaşta fln aynı desenden havlularıda oluyor ben hem havluları hemde banyo paspası hepsi aynı olsun takım olsun istiyorum öyle setler var mı bildiğiniz
merhaba benim bir sorum olacak. Taçın evlilik seti var sitesinde 485 lira, burada bir çeyizci peşinde 400e veriyor. ancak ben fiyatı iyi emin olamadım. tecrübeli bayanlar ne dersiniz set uygunmu? ürün saten mi bilemedim satıcı saten dedi ürün içerigi ise yüzde hatırlamıyorum pamuk ve polyester yazıyordu
setin içinde
1.Nevresım:200x220
2. Pıke:230x250
3. Carsaf:240x260
4. Volanlı Yastık Kılıfı:50x70(2 adet)
5. Standart Yastık Kılıfı: 50x70(2 adet)
6. Havlu:30x50(4 adet)
7. Havlu:50X90(2 adet)
8. Havlu:90x150(2 adet) var
linkinide veriyim.
Elicia Jakar Evlilik Seti
aslında eminönünden almak istiyordum. geçenlerde fikir olsun diye eminönü tarafına gittim ancak çok kalabalık karışık geldi. birde satıcılar söyledikleri fiyatın yarısından bile azına ine biliyolar. acaba ürün gerçek degilmi korkusu oldu içimde. eminönünde alışveriş yapmanın kolay bir yolu var mı? eminönünede buradaki yorumları okuyup gitmiştim
Sitesinden bakınca %100 pamuk yazıyor. Ben de bu setten almayı düşünüyorum. İçeriği zengin gibi. Bir de böyle setler her markada yok. Linens falan da yapmıyormuş sordum. Fiyatı fena gelmemişti bana ama yine de iner mi diye almadım henüz, araştırıyorum. Linens mağzasına 2 gün önce sordum Taç ürünlerine %10 indirim yapıyorlardı. 435e falan geliyor öyle olunca.
Canım maureravm.com sitesine bi bakın online chat yerinden çalışanlara bi sorun varsa belki indirimi olabilirSitesinden bakınca %100 pamuk yazıyor. Ben de bu setten almayı düşünüyorum. İçeriği zengin gibi. Bir de böyle setler her markada yok. Linens falan da yapmıyormuş sordum. Fiyatı fena gelmemişti bana ama yine de iner mi diye almadım henüz, araştırıyorum. Linens mağzasına 2 gün önce sordum Taç ürünlerine %10 indirim yapıyorlardı. 435e falan geliyor öyle olunca.
altıncıcadde ye feci sinirlendim yarısı birzden kampanyası yapmış 50 tl ise 25 e alıyorsun
kargo parası ne kadar bilin 15 tl almıyorum valla gıcık oldum
altıncıcadde ye feci sinirlendim yarısı birzden kampanyası yapmış 50 tl ise 25 e alıyorsun
kargo parası ne kadar bilin 15 tl almıyorum valla gıcık oldum
merhaba benim bir sorum olacak. Taçın evlilik seti var sitesinde 485 lira, burada bir çeyizci peşinde 400e veriyor. ancak ben fiyatı iyi emin olamadım. tecrübeli bayanlar ne dersiniz set uygunmu? ürün saten mi bilemedim satıcı saten dedi ürün içerigi ise yüzde hatırlamıyorum pamuk ve polyester yazıyordu
setin içinde
1.Nevresım:200x220
2. Pıke:230x250
3. Carsaf:240x260
4. Volanlı Yastık Kılıfı:50x70(2 adet)
5. Standart Yastık Kılıfı: 50x70(2 adet)
6. Havlu:30x50(4 adet)
7. Havlu:50X90(2 adet)
8. Havlu:90x150(2 adet) var
linkinide veriyim.
Elicia Jakar Evlilik Seti
aslında eminönünden almak istiyordum. geçenlerde fikir olsun diye eminönü tarafına gittim ancak çok kalabalık karışık geldi. birde satıcılar söyledikleri fiyatın yarısından bile azına ine biliyolar. acaba ürün gerçek degilmi korkusu oldu içimde. eminönünde alışveriş yapmanın kolay bir yolu var mı? eminönünede buradaki yorumları okuyup gitmiştim
bugün eve zigon sehpa bakarken evve mağazasında taçın evlilik setini gördüm devamlı alışveriş yapıyoruz diye kredi kartına 12 taksit 346 liraya indi. ve daha önce görmedigim bir modeli vardı resmen bayıldım. nette resmini bulamadım. krık beyazdı ve kenar dantalleri hafif simli lila gibi bir tondu. ancak hala pamuk olması beni düşündürüyor..
Canım link verirmişim cok merak ettim