Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar çok fazla bakamıyorum artık iş güç. vodafone kamupanya devam ediyor mu. çatal-kaşık için hala vodafone kamulu bulamadım. kimsede yok mu yaaa

peki setin fiyatı için ne diyorsun 400 çokmu? yada bu set pamuk mu bilgin varmı?

canım alacakların çok güzel ama genelde bu setler ne kadardır bi fikrim yok hiç bakmadım çünkü
sen bı araştırma yap öyle al bence 400 lırada iyi para bence

kızlar bu banyoda sıvı sabunluk diş fırçalık katı sabunluk alıyoruz ya
koçtaşta fln aynı desenden havlularıda oluyor ben hem havluları hemde banyo paspası hepsi aynı olsun takım olsun istiyorum öyle setler var mı bildiğiniz

Ekincim primanovanın hemen her çeşidinin hem banyo takımı, hem havluları hem paspasları hem de klozet kapakları mevcttur canım

Ekincim primanovanın hemen her çeşidinin hem banyo takımı, hem havluları hem paspasları hem de klozet kapakları mevcttur canım

ay özlemcim çok teşekkür ederim hemen bakıyım
senin ki o markamıydı canım

Son düzenleme:
kızlar çok fazla bakamıyorum artık iş güç. vodafone kamupanya devam ediyor mu. çatal-kaşık için hala vodafone kamulu bulamadım. kimsede yok mu yaaa

Ben verebilirim.Ama ne yapmam gerekiyor?Söylersen yardımcı olayım.

Kuzum Özdilek de var.
Ben Özdilekten renkli olanı almayı düşünüyorum nasipseee:97:

Son düzenleme:

Sitesinden bakınca %100 pamuk yazıyor. Ben de bu setten almayı düşünüyorum. İçeriği zengin gibi. Bir de böyle setler her markada yok. Linens falan da yapmıyormuş sordum. Fiyatı fena gelmemişti bana ama yine de iner mi diye almadım henüz, araştırıyorum. Linens mağzasına 2 gün önce sordum Taç ürünlerine %10 indirim yapıyorlardı. 435e falan geliyor öyle olunca.

saol canım o zmzn biraz daha bakalım. çok kırışırsa diye pamuk kısmı beni düşündürüyor.. böyle sete denk gelirsek uygun fiyatlı birbirimizi haberdar edelim canım :)))

kızlar altıncı caddede yarısı bizden kampanyası var.

Canım maureravm.com sitesine bi bakın online chat yerinden çalışanlara bi sorun varsa belki indirimi olabilir

Arkadaşlar aranızda soyluev.com adresinden alışveriş yapmış olan var mı? Fiyatlar çok uygun geldi bana ama hiç duymadığım için cesaret edip alamıyorum kapıda ödemesi de var.

altıncıcadde ye feci sinirlendim yarısı birzden kampanyası yapmış 50 tl ise 25 e alıyorsun
kargo parası ne kadar bilin 15 tl almıyorum valla gıcık oldum

altıncıcadde ye feci sinirlendim yarısı birzden kampanyası yapmış 50 tl ise 25 e alıyorsun
kargo parası ne kadar bilin 15 tl almıyorum valla gıcık oldum

bi de tek kampanyadan satın alabiliyormuşuz kampanyadan yararlanmak için peeeeh

haaa bi de fiyatı uçurup düşürmüş indirim yapmış gibi göstermiş...

Son düzenleme:
bugün eve zigon sehpa bakarken evve mağazasında taçın evlilik setini gördüm devamlı alışveriş yapıyoruz diye kredi kartına 12 taksit 346 liraya indi. ve daha önce görmedigim bir modeli vardı resmen bayıldım. nette resmini bulamadım. krık beyazdı ve kenar dantalleri hafif simli lila gibi bir tondu. ancak hala pamuk olması beni düşündürüyor..

canım eminönünde fiyatı yarısına düşüyolar diye tereddütte kalma. benim kuzenim geçen sene çeyiz alış verişi yaptı. tamamen fransız güpür bi gelin yatak örtüsü aldı normak fiyatı 550 liraydı pazarlıkla bi de nakit parayla 300e aldılar. orası genelde öyle diye biliyorum. özellikle cumartesi günleri daha da indirim yapıyolar demişti o gün ödeme günleri oluyomuş sanırım ordaki satıcıların. kafanda soru işareti kalmasın yani

Canım link verirmişim cok merak ettim

Canım link verirmişim cok merak ettim

nette dün aradım bulamadım taçın sitesinde yok. yada çok hafif lila oldugundan resimlerdeki ton farkı belli olmuyor. adınıda almamışım.
bende yazdan beri taçın setlerine bakıyorum. daha yeni bu modelini gördüm.

birde evve mağazasında peşin yada eski müşteriye kredi kartı taksidiyle tacın çift kişilik battaniyelerini 76-80 arasına veriyor.
evlen markasının bohçaları, yatak örtüsü, çok güzel masa örtüsü setleri de var. ben bunlara şirinevlerdeki evve mağazasından baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…