Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

size kargo bedava değil öyle bi kampanya varsa bizi bilgilendirin kargo bedava kampanyası yok diye mail atmışlar
anlamadım valla :KK1::KK1:

markafoni bu aralar iice saçmaladı. yeniyıldan öncede 80 lira üstü alışverişe 25lra çek veriyordu. alışveriş yaptım çek gelmedi. mail attım mailiniz listede akli degil dedi. şimdide ben sepete ekleyince 30 lira üstü olunca kargo parasını eklemiyor anlamadım...kısmetmi desek :)[/QUOTE]

kısmet kısmet hemen değerlendirmeli:KK9::KK9:

kızlar bu fırsat magazasına ne oldu kapanıcaz bir süreliğine demişlerdi hala ürün fln yok çok uygun oluyordu onların fiyatları
keşke tekrar açsalar

evet cnm öle maalesef ama derler ya yuvayı dişi kuş kurarmış die gerçekten doğru :) çok meraklıyız gerçeklerden bu işlere o yuzden almadanda duramıyoruz :) aslında dediğim yer bi avm nin içinde küçük bir mağazası var ama bnm işimi gördü gunluk catal bıcak takımı vardı hatta 100 liraya takım halinde onuda ileriye bıraktım bide ben yemek takımı için 89 parça çatal bıcak takımı nehirden aldım oda 240 liraya geldi nakitshop.comdan aldım hatta netten almaya guvenemediğim için direk yerine gittim oda çekmeköyde bilgin olsun :)

saol canım bana çok uzak ama belki yolum düşer :)

kızlar ben çeyiz olayını çoktaaan bitirdim ama ihtiyaçlar bitmek bilmiyo.size sormak istedim aranızda islamoğlunun çay setini alan var mı gitti gidiyorda parlak ve saten iki model var fakat resimleri ikisi de birbirine benziyo aradaki farkı bilen var mı saten olanın her yeri mi saten yoksa bazı yerleri mi görmeden alacağım emin olamadım bilenler cevaplarsa sevinirim kolay gelsin

kızlar bu linensin sitesindeki duvar saatler var ya onlardan alan var mı ahşap giibi mi nasıl acaba?

kızlar bu linensin sitesindeki duvar saatler var ya onlardan alan var mı ahşap giibi mi nasıl acaba?

ahşap canım ben linensin mağazasında baktım küçüğü çok küçük büyünü al kesinlikle alacaksan

morhipo çeki olan var mı acil hamımlar

merhaba kızlar
arnica merlin el süpürgesi geldi anneme aldığım
çekimi çok güzel günlük tüm ihtiyacınızı karşıayacak derecede ben evi süpürmeme rağmen o gelince tekrar denemek için süpürdüm baya bi toz toprak topladı yani yeni temizlenmesine rağmen
sesi normal süpürge sesinde yani az değil sesi
çok hafif kablosu uzun kullanımı rahat
alet olarak çırt kırıldım gözüküyor biraz tabi fıyatına göre olacak o kadar ama güzel kullanılırsa hiçbir şey olacağını sanmam kısacası güzel bi ürün
sarjlı değil kablolu yapıyorsunuz tüm işlemleri

taç yorganımda geldi fotoğrafda ki gibi kareli kareli değil filtresi dikişi normal mikrofiber yorgan dikişinden onu görünce içime süphe düştü acaba taç değil mi falan diye ama içinde ki etikette taç yazıyor fakat faturada sadece yorgan yazıyor taç yorgan fln yazmıyor bır sey olsa nasıl garantiden yararlanacağız anlamadım
fakat yorgan ince değil kalın çok güzel yumuşacık o fiyata güzel bi ürün orjinal taç gibide duruyor ama o kareli dikişlerde aklım kaldı :KK30:

kızlar ben çeyiz olayını çoktaaan bitirdim ama ihtiyaçlar bitmek bilmiyo.size sormak istedim aranızda islamoğlunun çay setini alan var mı gitti gidiyorda parlak ve saten iki model var fakat resimleri ikisi de birbirine benziyo aradaki farkı bilen var mı saten olanın her yeri mi saten yoksa bazı yerleri mi görmeden alacağım emin olamadım bilenler cevaplarsa sevinirim kolay gelsin

canım ben aldım çeyize, ela modelin satenini aldım. saten sanırım çizilse de su izi de kalsa çok göze batmıyor, gözükmüyor. o anlamda daha avantajlı :KK66: ayrıca çok şık duruyor islamoğlunu öneririm :KK16:

markafoniden arzum ar232 ekmek kızartma makinesini sipariş ettim ama siparişimi gönderemiyorlarmış.:KK50::KK50:çok sinirlendim ve çok üzüldümmm :KK47::KK47::KK47:

Kızlar karacanın 3 adet seramik tencere 1 adet tavası 135 tl sizce fiyatı nasıl alsammı ki?

kızlar önerebildiginiz elektrik süpürgesi varmı.bu torbasızlar nasıl?
philips maraton herkes acayip memnun
markafoniden arzum ar232 ekmek kızartma makinesini sipariş ettim ama siparişimi gönderemiyorlarmış.:KK50::KK50:çok sinirlendim ve çok üzüldümmm :KK47::KK47::KK47:
üzülme canım banada aynısı olmuştu 1 haftadan daha kısa sürede neredeyse tekrar girmişti bende arayıp madem elinizde yoktu neden tekrar girdi şimdi nasıl tedarik edeceksiniz peki fln diye bi celallenerek konuşmuştum onlarda farklı bir tedarikciyle anlastıklarını zaten böyle sorun yaratan tedarikçilerle tekrar iş yapmadıklarını sölediler bana bi güzel çek hediye ettiler sonra fiyatlara bi baktım benim alacağımdan da daha indirimli girmiş mi sanırım tadarik edemeyenler için tekrar alsınlar diye acayip ucuza almıştım normal alacağım fiyattan
vardır bundada bi hayır takipte kal canım
Kızlar karacanın 3 adet seramik tencere 1 adet tavası 135 tl sizce fiyatı nasıl alsammı ki?
bence uygun fiyatı hepsi aynı kalitede diyorlar al gitsin

kızlar fotoğraf makinesinden anlayan var mı
video modu 720
video modu mov
ne demek bi ürün alıcamda sadece bunları farklı arada 50 tl fark var

üzülme canım banada aynısı olmuştu 1 haftadan daha kısa sürede neredeyse tekrar girmişti bende arayıp madem elinizde yoktu neden tekrar girdi şimdi nasıl tedarik edeceksiniz peki fln diye bi celallenerek konuşmuştum onlarda farklı bir tedarikciyle anlastıklarını zaten böyle sorun yaratan tedarikçilerle tekrar iş yapmadıklarını sölediler bana bi güzel çek hediye ettiler sonra fiyatlara bi baktım benim alacağımdan da daha indirimli girmiş mi sanırım tadarik edemeyenler için tekrar alsınlar diye acayip ucuza almıştım normal alacağım fiyattan
vardır bundada bi hayır takipte kal canım

canım banada çek verdiler ama 10 tl oda ne işime yarasın. tekrar gelse bile alma ihtimalim yok.bende kredi kartı yok. arkadaşıma vermiştim bilgileri o benim yerime almıştı.şimdi ondan tekrar da böyle birşey isteyemem. ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki. canım birde karttan çekilen tutarı hemen yüklüyorlar mı geri. birde ekstrede görünüyor mu tekrar geri yüklendiği. arkadaşımın kartı olduğundan tedirgin oldum biraz:18::18:

canım banada çek verdiler ama 10 tl oda ne işime yarasın. tekrar gelse bile alma ihtimalim yok.bende kredi kartı yok. arkadaşıma vermiştim bilgileri o benim yerime almıştı.şimdi ondan tekrar da böyle birşey isteyemem. ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki. canım birde karttan çekilen tutarı hemen yüklüyorlar mı geri. birde ekstrede görünüyor mu tekrar geri yüklendiği. arkadaşımın kartı olduğundan tedirgin oldum biraz:18::18:

hemen geri yatırıyorlar canım geri iade de markafoni 10 numara gerçekten

kızlar porland da hiç indirim olmuyor mu? tüm ürünlerinde bazı sitelere sadece belirli ürünler giriyor diğerleri girmiyor :KK5::KK5: bilen var mı?

X