Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Eki Görüntüle 565236

kızlar buna bayıldımmm. Markafoni de Kristal marka. Kargoyla 128 e geliyor. Sizce nasıl alayım mı? Saten nevresim takımı.

Güzelmiş beğendim ama fiyatından anlamadığım için bişey diyemiceğim ama bı tanıdıgım tactan 100 tl ye almıs daha gormedım saten demıstı emınonunden aldı cok guzel dıyodu...

kızlar çelik tencere alacağım inşallah da pek anlamıyorum. hangi marka daha iyi. kaçlı takım almalıyım. bernardonun şu ürünü nasıl acaba. Flare 8 Parça Çelik Tencere Seti. fiyatı 299 tl. bir fikir verin bana:44::44::44:

Son düzenleme:
günaydın herkesee. ben bu çeyiz olayında daha yeni sayılırım fiyat olarak da model olarak da ne nasıl olmalı pek bi fikrim yok açıkçası. dün porlanda armelle kahvaltı takımına bakmak için gittiğimde outlette bu aşağıdaki ürünler vardı. 12 kişilik yemek takımı yaptığımızda morlu pembeli olan 250 lira, siyah olan 330 lira, mavi çiçekli olan da 270 lira civarı gibi bişey tutuyodu. yemek takımında da servis tabağı, yemek tabağı, çorba kasesi, 2 tane büyük salata kasesi ve ikişer tane de tuzluk biberlik var. benim aklım siyahta kaldı aslında ama alsam mı almasam mı ona karar veremedim. evlilik için daha 13-14 ay var en az, o yüzden erken mi olur sizce alsam? bi de burası ilk baktığım yerdi fiyat, model nasıldır bilmiyorum. fikir verebilir misiniz bana

canım bence hiçte erken değil sonuçta hayatında biri var aşağı yukarıda evlilik tarihin belli sayılır şimdi başlarsan anca yetiştirirsin. mavili olan bence daha güzel cıvıl cıvıl. fiyat olarak pahalı mı değilmi senin bütçene bakar örneğin benim için pahalı bir takım günlük için ben 30 parça kütahya 60 tl ye aldım bir altı kişilik daha alıcam gene o civarda topalm 120-150 arası tutucak.

fiyat olarak mavili takım 270 lira, çizgili olan 250 lira, siyahlısı da 330 lira civarı. 120-130 lira arası tutçak diyosan sanki bu benim söylediğim fiyatlar çok gibi :26:

fiyat olarak mavili takım 270 lira, çizgili olan 250 lira, siyahlısı da 330 lira civarı. 120-130 lira arası tutçak diyosan sanki bu benim söylediğim fiyatlar çok gibi :26:

canım dediğim gibi bütçeni sarsmazsa al ama benim gibi orta halli biriysen içine sinen bir takım 60 70 tl ye illa bulursun

benim aldığım a101 e gelmişti kütahya parçası 2 tlydi. hepsinden 6şar tane aldım 30 parça yaptım beyaz kendinden kabartmalı çok şık geldi gözüme:)

birde renkli bir takım almak istiyorum 6 kişilik. güral porselen 24 parça yemek takımları var 65 70 tl civarı ondan alıcam sende bakabilrisin onlara.

çok doğru günlük ben bikere gürallardan 50 tlye bulmuştum çok ucuzdu ama param yoktu yani bana göre baya pahalı oluyo tutumlu olmazsam çeyizim eksik olur

çok doğru günlük ben bikere gürallardan 50 tlye bulmuştum çok ucuzdu ama param yoktu yani bana göre baya pahalı oluyo tutumlu olmazsam çeyizim eksik olur

50 tl çok iyiymiş:)) aynen bende bulabildiğim her şeyi uyguna almaya çalışıyorum Allah Cc. hepimize kolaylık versin

cnm çok güzelmiş yemek takımları ama ayşegülün dediği gibi 150 tlye kadar günlük takımı alabilirsin istersen biraz daha araştır ama dersen aklım bunlarda kaldı üçünden birini alabilirsin ama siyahlıyı önermiyorum ben aldım pişman oldum şimdi kullanıyorum çeyizden çıkardım yani valla yemek yerken içimiz kararıyo beyaz takımlar daha güzel

kızlar bende 2 takım yemek takımı var 86 parça bi tanesini günlük olarak kullanıyım diyorum tekrar masraf edip günlük takım almamak için olur mu acaba öyle annem çook önceden almış nir tanesi porland marka desenide güzel sayılır fena değil ama bilemedim böyle renkli renkli tabakları görüncede günlük kullanmak için alsam mı diye düşünmeden de edemiyorum gerek var mı yok mu bilemedim yanii

Son düzenleme:
Olur tabi ki elinde varsa fazla fazla günlüğe de kullanabilirsin.
Böyle renkli şeyler seviyorsan da sadece eşinle kendine 2 kişilik takım oluşturabilirsin.
Takımından günlük olarak kullanılacakları yakın kardeş kuzen arkadaş gibi birileri gelince çıkarırsın.

güzel fikir aslında sadece 6 kişilik renkli tabak takımı oluşturabilirim . çeyiz konusunda ne gerekli çok fazla ne değil bilmediğimden danışmak istedim çünkü bazı arkadaşlar bazı şeylerin gereksiz olup çok fazla olduğundan kullanmamışlar kalmış öylece o yüzden ilk etapta gerekli ve en çok kullanalacak gereçlere yönelmek istiyorum..

Son düzenleme:

yok canım çok aklım kaldı diye demedim, fiyat konusunda dediğim gibi hiçbi fikrim yok, başka yere de bakmadım zaten daha. bunlar da %50 indirime girmişti işte ondan uygun mu acaba diye bi danışayım dedim. ama öyle diyosanız biraz daha bakınayım ben. teşekkür ettim hepinize :109:

cnm elindeki fazlalığı değerlendir bence nasıl olsa ileriki zamanlarda yenileniyo yemek takımları (kırılıyo eskiyo vs) boşa para harcama derim

bana da fikir verin amaaaa

okuduğum kadarıyla çelikler için jumbo,hisar,korkmaz demişler hep ama bilmiyorum yine de. bernardonun yemek takımlarıyla ilgili çok fazla şikayet okudum ben ama çelikleri nasıldır bi fikrim yok. ama mantık olarak yine de çeliği çelikte isim yapandan, porseleni porselende isim yapandan almak daha mantıklı sanki. bi de iş yerinde bi arkadaşım korkmazın çatal bıçak takımını almıştı. paslanmışlar hep makinada yıkadığı için. şimdi geri götürmüş teste yollamışlar. sadece o seridemidir sorun bilmiyorum ama korkmaz alıcak olanlar yine de araştırsın bi derim.

cnm ben 22 parça aldım ar yıldız marka ama inan pişman oldum takım çok güzel ve günlük kullanmak içime sinmiyor bence az parça al günlük içinde 2 tencere falan alırsın ama dersen ki benhem günlük hem misafirler için aynı takımı kullanacam bu sekiz parçalı güzelmiş. sahan setlerin falan yoksa set halinde almanı öneririm cnm

Kızlar 12 kişilik misafir için yemek takımı aldım.Günlük içinde 6 kişilik yemek takımı aldım.Bir takım daha 6 kişilik alsam mı diyorum.Çok mu olur acaba:18asta takımı,kahvaltı takımıda varda çok tabak çanak olucak sanki çok kararsızımmm:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…