- 18 Ağustos 2012
- 316
- 1
Kizlar suan hatirladigim kadariyla schafer, karaca, bernardo, ar yildiz ve emsanin ceyiz kampanlari var ortalama fiyatlari ayni en fazla 1200-1600 tl arasi. Bnm suan kredi kartim yok. Bu yuzden senetle alabilirim. Siz hangisini tavsiye edersiniz :)
kampanyanın içinde kahvaltı takımı da var mı?
arkadaşlar yenireyon.com diye bi site var yemek takımı 276 tl modeli koyuyorum sizce neden bu kadar ucuzdur yada gerçek degıl mıdır bu ya bı yardımcı olun ya lutfen Eki Görüntüle 555429 Eki Görüntüle 555430
markası nüans porselen 86 parca kare yemek takımı GS086
cnm sen yazınca baktım ama pek resmi bir siteye benzemiyor ilk defa duydum bende biraz daha araştır istersen...
zaten o yuzden guvenemedım bı bakım netten fıyatlara dedım bu cıktı karsıma ama gerceksede guvenemıcem :)
evet cnm biraz daha guvenilir sitelere bakmakta fayda var :44:
peki şuan kenarda ne bi çeyizim var ne de birikmiş param. zaten bizim işin düğüne kdr ilerlemesi yine 2 seneyi bulacak gibi. Bu ara çok sık şeyler baktım bayada niyetlendim artık bişeler almaya ama o kdr güzel şeyler gördümki hepsinide alasım geldifakat birden o kdr yukun altına giremem şuan. sizce tencere tava kap kaşıktanmı başlayım almaya yoksa havlu, baharatlık fln küçük mutfak eşyalarından flnmı :26:
Kızlar Migros papila seramik wok tavasını 20 liraya orta boy seramik tavasınida sanırım 17.90 ne koymuş papilanın seramik tavası nasıldır orta boy olan tavasını almayi düşündüm acaba seramiği iyimidir monetta iyi diye duydum ama oda her yerde satılmıyor ve pahalı ona benzer seramik tavada önerebilceginiz markalar var mı :44:
kızlarr kahvaltı takımımda sorun çıktığı için aylardır gönderemedilr yok kalmadı bu olsa olur mu filan derken anlaşmaları bitmiş o markayla. şimdi de karaca ya da schafer marka seçip istediğimi gönderecekler ama hiç araştırmadım hangisi iyi karaca gibi geldi bana ama bilemedim her ikisinden de önerebileceginiz bi model var mı acabaaa:26:
Bedavadanucuz sitesinden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir merak ediyorum, nevresim takımları uygun gibi geldi ama siteyi ilk defa googleda arama yaparken gördüm emin olamadım. Bu arada aranıza yeni katıldım, herkese merhaba :)
merhaba canım hoşgeldin aramıza:) ama dediğin siteyi duymadım.
Hoşbulduk canım :) markafoni ve altıncıcaddedeki sarev kampanyasına göre daha uygun fiyatları var. Model seçeneği de iyiydi ama ben de duymadığımdan cesaret edemedim. Altıncıcaddeden sarevin nevresimini almıştım avea kampanyasıyla bir tane daha alayım derken bu siteyi gördüm aklım karıştıkapıda ödeme seçeneği varsa düşünülebilir belki, bir bakayım bari :)
internette siteyle ilgili yorum buluyorsan onları oku canım. birde bende duymadığım bir çok yerden alışveriş yaptım ucuz diye ama bugüne kadar sorun yaşamadım şans işi birazda sanırım
Fiyatlara tekrar baktım ama tek kisilik takımların fiyatlarını yazdıkları için o kadar cazip duruyormuş. Emsallerinden cok farklı değilmis yani, şuan için altıncıcadde ve markafoni avea kampanyalarıyla daha uyguna geliyor. Dediğin gibi şans işi. English Home 10 gün önce verdigim siparisi hala göndermedi ama 6 gün önce de başka siparis vermiştim o elime ulaştı yani aynı yerde bile her alışveriş aynı olmuyor.