Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bunlar da dondurmalıklarım :icecream:
saol cnm benım asıl ben senı yerım kısss resımlerınden tanıom cok tatlısın masallah
ee tabı alınmıs sonucta napalım askım da dıo ıstersen gondol koyarsın ıstersen daha sonra sık bıseylerde alabılırız dıoo aslında mantıklı yanıı..
kızlar ben sonunda bahat takımı aldım.bugün baya bir para harcadım :)yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.işte aldıklarımmmm..........
çok teşekkür ederim canım.beğenmene sevindim.3 lü renkli kavonozlar 35 ytl. canım.istanbul çapa da tünaydın diye bir züccaciye var.ordan aldım.burası diğer züccaciyelere nazaran daha uygun fiyatlı satıyor.bu arada diğer takımı da beğendin mi?
Çok sağol canım, biz de çok begenerek aldık, desenleri çok canlı...
kızlar ben sonunda bahat takımı aldım.bugün baya bir para harcadım :)yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.işte aldıklarımmmm..........
burcu özgecım gondollarınıne kadara aldın pekı?
bende gondol tk aldım ama bardaklarımla aynı desen hepsı 43 parça ama suan tabı begenmedım degıstırdım Allah tan varmıs kırmızı rengı aşkım paşabahcede calısıo o getırdı bana benım vıtrın takımın kahverengı kırmızı boncuklu old ıcın ılk lıla uymadı o yzuden degıstırdık kırmızı aldık bız hepsını 180 ytl ye aldık evkura sordum 400 e yakın bı fıyat yazılıydı ben sok oldum kız sordu verelım ıstıyosanız dıe bende dedım bız aldık 180 ytl ye dedım aaa dedı şok oldu daha gecenlerde oda kendısıne almıs ordan cunku nerden aldınız oldu böle bende dedım askım paşabahcede calısıo hadı yaaa dedı ne şanslısın hehehehe