- 17 Kasım 2008
- 3.621
- 0
silmedim canım bakama yok silmişsin.
bnmkide gülsüm :kedi:
belkim boncuklarıma bakmak istersiniz nacizane :kedi:
http://www.kadinlarkulubu.com/hobilerimiz/332489-mandilinin-boncuklari.html
Canım kayınvalidenler gelecek ya onlar getirirler bence yani çok külfet olacak şeyler değil bunlar, tepsi eldiven eşarp en fazla 50 tl tutar, hani belki getirirler sıkma canını diye diyorum...
Eğer almazsan söyle bana ben göndereyim öylece duruyor eldivenimin birini kullanmadım bile eşarbımda öylece duruyor yani gelin çıkartma da da onu taktım ben işlemeli güzel diye hıı?
Möcük valla bak çok ciddiyim ben ...
böcük senin yatak odan buydu dimi?
dergiden çekip eklemiştin
nette bulunca eklim dedim yerimseniben
canım mesaj yazarken gitmiş heralde şimcik gördüüm. O üstündeki ne kadar kokoşşşşş öylee opuyorumnanaktansen benim fotomo bakmadın amaa :dilcikar:
beta canım elbisen nasılsı gorunmuyor burda; masallah boy pos endam yerinde canım nazr degmesin 41 kere masallah
Walla o sene çok soğuktuu böcük havalar böyle ılık giderse üşmezsin inş..yerimsenibenbeta senın21 de toton donduysa ben 27 napcam nan
kokoş garu senı
anam benım daha şal gıbı bısı bulmam lazım
akannehir
canım mesaj yazarken gitmiş heralde şimcik gördüüm. O üstündeki ne kadar kokoşşşşş öylee opuyorumnanaktan
beta senın21 de toton donduysa ben 27 napcam nan
kokoş garu senı
anam benım daha şal gıbı bısı bulmam lazım
akannehir
banada yolla böcük ama fiyatı nedir böle komple takımın bilginiz varmı
bu benmıyım acep esraya yazan
Kızlarrr ben yine ufak tefek bişiler aldım :jeyyar: Annem beni bu sefer kesin eve almayacak kime gitsemki acaba :1rolleyes:
El yapımı paşabahçe sürahi 25 TL ( ya bunu sitede biri daha almıştı kaça almıştı acaba )
Sürahiye uygun bir kaç pardak - kadeh Uzun 4 TL - Yuvarlak 3 TL - Kadeh 8 TL
sürahi normalde öyle yamukmu duruyor ama çok beğendim değişik birde uzun bardakları beğendim nerden aldın
hayatıma bak heheheniye kimse beni görmüyor, niye kimse aa güzelmiş aa çirkinmiş demiyor aldıklarımı ilk size gösterdim bi de, hayalet miyim ben yaaa
bende 12/4esra sende 12sinde evlenion demek:) bende 12 ama temmuz
yine bişey almış bu gacıBunlar dün aldığım cicilerim
Eki Görüntüle 10471 [/ATTACH]
çooook teşükür edirim kzlar hepiciiiğinizede a.s.
hayatim senin aplan benimde aplam olmaz mı ? Olsun olsun ben ona çıraklık ederim
Ay ne kaaaadar güzeldir onunkiler kimbilir.
anam bı gecmıse gıttım diesma emreder gibi niye konuşuyosun
alt tarafı 1 dakika sürdü
açıp düzeltene kadar geçti o zamanda
bilerek mi yaptım