aha buda bnmay ölemi cnm ya
hakketen evde sana yapması olum gelen işlerı sımdı yapıyon gocunmadan cunku kendı evın yuvan ya
ycyc ben bılmıyom o jartıyelı cok guzel duruyorrrrrrrr
zemuszemus ayayakuınıda ıyı yapmıssın cok hos baska zamadan gıyersın bende öle istıyordum bulamadım cok dolasmak ıstemedım senınkı super
günaydın kızlarrr
esmy tatlım çok güzel bir gelin olmuşsun maşşallah sana. çok yakışmışsınız canım benim çok mutlu olun:))
çok şey eklenmiş gene okumaktan gözlerim şaşı oluodu yawww herkes aldıklarını güle güle kullansın
Esmy evet cnm biliyoruz kuzeninlede görüştük çok zor hem üzüntü hem sevinç bi yandan
Gamzem hoşgeldinn bugun ne yiyozz
günyadın kızlar.
Esmy canım mükemmel olmuşsun.Bayıldım resmen gördüğüm en güzel kapalı gelin çok farklı,çok havalı.maşllahhhh:)
esmy kına elbisende açık pembe eşarbın altına koyu tonda bone sanırım takmışsın ya o çok güzel durmuş yüzünü ortaya çıkarmış kimin fikriyse tebrik ederimm
Esmy maşallah canım, allah nazarlardan saklasın sizi, çok güzel olmuşsunBak o kadar stres yaptın gelinliğim yetişcek mi, nasıl olcak diye? Mükemmel görünüyorsun. Allah mutlu etsin sizi Şeniz
Kızlar esranın nikahı bu haftasonuydu değilmi? Şimdi Esmy, Eccu ve Tubiş evlendi galiba :uhm:
silmedim çünkü koymadım vazgeçtim
vazgeçtim özür dilerim aklıma bişi geldi
1) Sex matematiktir;
Vücudu toplar, Elbiseleri Çikarir, Bacaklari Böler ve Çarpar....
3) Son istatistikler: Erkekler sex den sonra ne yapar?
> 2% birseyler yer.
> 3% sigara içer.
> 4% dus alir.
> 5% uyur.
> 86% kalkar, giyinir ve evine karisinin yanina gider.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1shok:
sevgı h geldın cnm :ecrin_bebek:
zeynepte gelmış:ecrin_bebek:
ikra okuyo hala anacım yazsanya arada
pufı eşın ne edıy iş buldu mu
ladybırd nışanlılık nasıl gıdıy bılıyon mu benım gelınlığı reyhan abla dıkmıyo
7) Kadinlarin 5 ünlü yalani;
> - Bakireyim.
> - Ooo, çok büyük!!
> - En iyi arkadasima bunu yapamam!!
> - Evlenince sismanlamiyacagim...
> - Geliyorum!!! geliyorum!!!