- 9 Şubat 2008
- 9.074
- 0
- 39
HADİ BEEEanlatman yaptığı pastalara benzıyo
ayrıca o ayakkabıyı sen gıy :mymeka:
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım kaydirigubbakcemile3
yani karısık yazıda ustayım
sen onu tam benmsemedınmı olsun diyemi var yoksa
cunku uzkatayken daha cok hıssetmen lazım -tatlicadiarzu-
cık tabi ertele kacıs yok amaesma benım kaçış yolum o yemek ne kadar oyalanırsak kardır dıom
yemeğe cıkmadan olmaz dedım
ben görmuyom bişey
Kısss iyi bişey dedim yaaa deli misin...
Yani kimseye kötü bakmazsın gıcık olmazsın demek istedim esmoşmafoldumben
tamam ozaman dogru dedın bak bunu gel öpemŞeniz
saol başsağlığı için:asigim:
2 yıl pehhhh kaydirigubbakcemile3
nostaljim
:lepi:
para yok demiyo da sabır yok diyiiiii kaydirigubbakcemile3
senin de başın sağolsun canım
ne var anlamıcak
gözden ırak gönülden ırak :roflol:
şimdilik sırnaşık şey
hayatm paramızda yokta
takılan nakıt paralarla veren oluyo salonda mesela
ben nıe verım dedım
cebe atarım borclarımızı oderım daha ıyı
ama benımkı cok sabırsız ya
gercekten düğün olsaydı ayy ne zmn btcek der dururdu kesın
zaten nıkah avr. yakasında olcak h sonu bıde
karsıya gecmemız baya geç olurgıdıncede uslu uslu uyuruz:jeyyar:
hayatm paramızda yokta
ben nıe verım dedım
kızlar fotoları şuan koyamıyorum. images sitesinde galiba bi sorun var. başka nasıl konacağını da bilmiyorum. ama koyacam merak etmeyin.
evimizi anlatayım şimdi. ara ara öldük. baktığımız evler dökülüyordu çünkü. yani banyosunda lavabosu olmayan ev bile gördüm:1shok:
bizim dezavantajımız şuydu. nişanlımın işyeri çok uzak, onun servisine uyacak yerlerin olması önemliydi. çünkü benim işyerimin hemen hemen her yere servisi var. o yüzden 4 semt seçeneğimiz vardı. bu 4ü 3e indirdik. çünkü 3ü oturalacak semtler değildi. ee kaldı 1 semt. onun da cadde tarafında bulmamız önemliydi. çünkü içerlere girdikçe oraları da kötüleşiyordu. bir de hem iyisini, hem kombilisini, hem de ucuzunu arıyorduk. ee kala kala elimizde sayılı kiralık ev vardı. bak bak sinir oldum. geceleri uyku uyuyamadım. stres, sinir, bulamayacağız korkusu...
en sonunda pazar, mübarek kandil günü Allah yüzümüze baktı ve tesadüfler eseri bir ev bulduk. evsahibi eve götürdü. daha içeri adımımı atar atmaz evin çok güzel olduğunu hissettim. zaten salona girdim. anneme evsahibine çaktırmadan anneeeee çok güzel falan derken dibim düştü resmen. onca gördüğümüz harabeden sonra saray yavrusu gibi geldi
ev 125 metrekare. 3+1, salonu salon yani kocaman. çocuk odası yine güzel geniş. yatakodası da iyi. bi de diğer iki odadan birazcık daha küçük bi oda var. orayı giyinme odası yapıcaz kısmetse. banyo tuvalet ayrı. duşakabin, banyo dolabı falan herşeyi tamam.
önden nişanlım gidiyodu ve beni şöyle çağırdı ..... bi dakka buraya gelseneeee. mutfağa bi girdim, anammm oda kadar büyük, ben diim 15 dolap siz deyin 25 dolap. köşe büyük bir tezgahı var. gönlümde salonu ve mutfağı geniş ev vardı, Allah gönlüme göre verdi çok şükürmutfağa masa sandalye de sığar. mutfaktan balkona çıkılıyor. balkon pimapen böle sürgülü camla kapalı. balkona da masa koymak istersen koyabilirsin.
ev kombili, yerler parke, saten boya, temiz güzel bi ev. Lütfen okuyanlar maşallah desin. çok istedim Allah durumumuza göre en iyisini verdi. bundan daha iyileri daha güzellerini yüce Rabbim inşallah sizlere nasip eder:Saruboceq:
hayatm paramızda yokta
ben nıe verım dedım
saol başsağlığı için
off diom ben zaten ona gel buraya die
off offf
daha kına sepetı kınayı bana yakmak ıcn kıına koycakları tepsı yok
eldıvenım esarbım yok
askımada dıyemıom al dıye
dıyememkı zaten
kuafor 150 tl ıstedı resımcı 250 tlhalımız duman
Allahım yardım etsın bıze yaamafoldumben
acep ben mı cok sey yapıyom
ablam dıo onu aldr bunu aldır ama sıkıntı cekcek olan bızız ya aldrmam dıom
kımseyı karstrmadım hayatıma
kımseyede hesap vermedım
babama bıle gece yarısı geldığımde mactan geldım demedımkı bılırdı mac gunu gec gelcemı
benmkıler kaynanamda o almıstı bidaki gelınıme verırım dedi kaydirigubbakcemile3