- 4 Eylül 2007
- 3.612
- 0
- 40
canım çok zarifsin yaa, unutmamışsın, bir de herkese uygun hediye seçmişsin, çok sağol opuyorumnanaktanKizlar malum ben cekilise kalitmadim, katilamadim daha dogrusu...
Bende sanalda olsa size ufak hediyeler vermek istedim....
Yakindan tanidiklarima, zevklerine göre, evlerine göre biseyler ayarlamaya calistim.
Umarim unuttugum kimse yoktur, cok üzülürüm.... Unutmayin ki maksadim kimseyi rencide etmek yada kirmak degil, ben samimiyetlerinize inanarak sectim bazi hediyleri....
Gasoline stressten uzak bir yasantin olsun diyerek, kafan yoruldugunda güzel bir masaj yaparsin kendine
hey maşşallahhh, sizi sevmeyen ölsün beeeekaydirigubbakcemile3
olmam mı gasocum bizde ırsi bu hamaratlılık...
kız varya bizi almayan ölsün:)
bence beyazlı bişi sen bu morlu beyazlı güzel duruyor ilk gün için
şansa bak nanAyyy tam yatağa bişey serme konuşuluyor daha önce anlatmamışımdır. Bizim ilk gece ekru pike takımım var yaaa süslü onu sermiştik. Ama içinde uyumak kısmet olmamıştı
Çünkü evlendiğimizde izmirde 4 günlük su kesintisi vardı. Düşünsenize ilk gece su yok :roflol: Makyajımı ıslak mendille silmeye çalıştık ama yok yani gelin makyajını biliyosunuz. Üstelik yalın ayak oynamışım ayaklarımkir içinde onu da ıslak mendille sildik bi kutuyu bitirdik ama pistim hala :roflol: Oturma odasına kanepeye kocişin eskiyatak çarşafını sermiştik üstünde öle uyuduk :roflol:
kızlar merahbaba
canım çok sııkkın bu ara acayip gerginlik ve sıkkınlık söz konusu
bugünde regli oldum oınunda etkisi var tebii ama
offf ne biliiim hierşey ters gidioo sankiii
allahıma çok şükür gene amaa
ülkedeki kaos işsizlikkk hiç umudum yok artık benim gelecektennn
daraltıı bu ülke beniii
selammlarrr
eve geldim hemen yemek yaptım fırınta köfte papates şuan pişmekte :) birde ezo gelin corba
bi kaç hafta giremedim KK ya neler olmuş böle aman Allah ım böcükkkk evlilik bu kadar erkenmi oldu yawwww Allah herşeyi gönlüne göre versin bir ömür boyu mutlu olun inşallahhhhhhhhhh herkesten hızlı cıktın maşallahh sana tütütüt
bocugummm heyecan tam gaz hee..
bende sılınmıstım ama hala ugurlu gelmedı :bbo:
hehehe bak yazdın olmadı aşkıtom
hepimizi solladın maşallah bidenem benım ayh eski mesajlarına bakk ne kaa umutsuz dimi
allahım sen ne büyüksün ..
o zamanlar daha abay enişte yok :1ninca:
Ayhh sabah 7 de uyandım biraz daha biraz daha derken 7,30 a kadar uyumuşum az daha geç kalıyordum.:bbo:
Neyse işte 7 den 7,30 a kadar olan sürede HAYATİM i rüyamda gördüm çok denişikti...
Çabuk gel HAYATİM anlatıcam...
Mulberyy canım yazcaktım dün sana unuttum...
Hayırlı olsun tarihiniz...:asigim:
Gelinlik, ev, eşya felan hazırlıklarınız ne alemde resim yokmudur ???
günaydın hatunlar
nasılsınız.. bugün hava ne tatlı dimi.. serinlik ve hafif bi sıcaklık .
nolacak bu ülkenin hali bilmiyom yine şehitlerimiz var Allah sabır versın ailelerine .
ayy allah iyiliğini versın esmaa yine güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
yaaaa kime niyet kime kısmet dimiii :sinifsinif:
hani beni görecektinnn:sinifsinif:
anam herkeste hayatımıgörüyo heee
valla rüyaların kadını oldu hehehe kaydirigubbakcemile3
ama dün sen cıkarken dedimki uyumadan önce benı dusun bilinçaltına gireyim beni gör kaydirigubbakcemile3
canım Mulberry değildi o Allah mı söletti sana ne belki yakın zamanda alırlar tarih kaydirigubbakcemile3
şom ağızlı seniii opuyorumnanaktan
tarih alan nanedem canım
baharcım ınş gönlune göre bı ev bulursun umutsuz olma
esma nerdekı ama kım gıtcek oraya ıkıde bır
zaten 3 tanesını ancak sardırabılcem param tukendımafoldumben
komşumdan fıyat aldım bıde başka yer var oraya sorcam bakalım