- 28 Haziran 2008
- 6.102
- 1
lahanam, sen de böyle misin? hani çektin mi accık kardeşine?
Lahanaa öylee karşıdann okumaklaa olmaazz gell yamacımızaa :jeyyar:
]
walla demii kaydirigubbakcemile5 Ayy bizee neler gelecekk acabaa opuyorumnanaktangerçekten çok iyi yaptık bu çekilişleri yaparakkkkkkk opuyorumnanaktan
Tabii yee canımm Bol C vitaminii kaydirigubbakcemile5yaa evet bak mandalina yiyim dimi
bugün hiç yememiştim iyi hatırlattın betuş kaydirigubbakcemile5
balım kesıldıı ama yarın acılması lazımm ınsss kavuscam sızeee
walla demii kaydirigubbakcemile5 Ayy bizee neler gelecekk acabaa opuyorumnanaktan
Tabii yee canımm Bol C vitaminii kaydirigubbakcemile5
Hadi bakalımm yarın kavuşmaa günüü desenee Şeniz
Kız hakket ne becerikli bacılarsınızz maşallahh sizee :lepi:
olmam mı gasocum bizde ırsi bu hamaratlılık...
kız varya bizi almayan ölsün:)
burdayım burdayım betam ne yapayım okuyordum öle yazdıklarınızı...
konu dışında olunca pek dalamıyorumda ama geldim bak yamacınıza...
hatuslar
iyi geceler hepinize
öpüyorum tatlı tatlı hepinizi görüşürüz opuyorumnanaktan
Herkese iyi geceler kısçelerr, bekarlar aşklarını görsünler rüyalarında; evli hatunlar da sıcacık uyusunlar eşlerinin yanlarında kaydirigubbakcemile2
nihalcim ne zamndır yorum yazamadım sana canım...
ne işini kutlayabildim ne bişiy...
iş yerinde olunca anca geçmişi okuyabiliyorum bazen yazamıyorum yorum falan...
ama takipteyim hı...
hmm bizde ayda bi görüştük bu güne kadar
bundan sora nasıl olur bilemiom
şimdi yılbaşında gelicek
14 gün sora benim doğum günüm var
yine gelir herhalde
sora 1 ay sora sevgililer günü var yine kandırırım gelir:)
bakalım sora bilemiom
kadınlar günündedemi çağırsam
mandilin 269. sayfa
o terliklere bende bayıldım bittim eridimmmm tükendim mafoldumben
inşallah kuzum ya bakalım hayırlısı
mandilinimmmmmmm
mandilinnn duy sesimiii
esmy, asyaelif, burcuözge+, Cisil+, d£ru$, ElmaSekeri+, ikraaa+, lawyer, lepi, LOCA, mandilin+, nnisanyagmuruu+, sulfat+, VAZGECILMEZIM+, _HaYaTiM_+
deruş kim ki
mandilnhosgeldın
Ayyy tam yatağa bişey serme konuşuluyor daha önce anlatmamışımdır. Bizim ilk gece ekru pike takımım var yaaa süslü onu sermiştik. Ama içinde uyumak kısmet olmamıştı
Çünkü evlendiğimizde izmirde 4 günlük su kesintisi vardı. Düşünsenize ilk gece su yok :roflol: Makyajımı ıslak mendille silmeye çalıştık ama yok yani gelin makyajını biliyosunuz. Üstelik yalın ayak oynamışım ayaklarımkir içinde onu da ıslak mendille sildik bi kutuyu bitirdik ama pistim hala :roflol: Oturma odasına kanepeye kocişin eskiyatak çarşafını sermiştik üstünde öle uyuduk :roflol:
bugÜn Çk yoĞundum anca İz bıraka bıraka İlrledİm...
ÖptÜm hepİnİzİ İnŞ dİĞer gÜnler bİraz daha sakİn olur...
biz göremdıkce canm ınsan eltısınden ksıkanırmı kız delıekledim kızlar bakın hele silcem zaten
ya manyakmsınız kızım sız ne guzel kendı eıvnız ıoalcaktı pişman olmayınslm kızlar cook ayrı kaldım sizden farkındayım..mafoldumben
nişanlımla ev bakmaya başladık kirada oturmaya karar verdik diğer eve masraf yapmıcaz.
ama hem kesemize uygun hem istedimiz gibi küçük şirin ev bulmak cok zor içim sıkıldı valla.. ev gezdikçe evlilikten korktum yapabilicemmi dedim kendi kendime.öyle işte topikte neler var neler yok herşey yolundadır işallahopuyorumnanaktan
hee bide nişanlım kpss kitabı aldı ders calışmaya başladım.paramı hala alamadım 1 ocak dedi vermezse mahkemeye gidicem nasılsa o cıkardı olarak gösterdim.işsizlik sigortası alıcam diye
off cnm ya ıns ıs bulursun senkızlar merahbaba
canım çok sııkkın bu ara acayip gerginlik ve sıkkınlık söz konusu
bugünde regli oldum oınunda etkisi var tebii ama
offf ne biliiim hierşey ters gidioo sankiii
allahıma çok şükür gene amaa
ülkedeki kaos işsizlikkk hiç umudum yok artık benim gelecektennn
daraltıı bu ülke beniii
:sinifsinif:bugÜn Çk yoĞundum anca İz bıraka bıraka İlrledİm...
ÖptÜm hepİnİzİ İnŞ dİĞer gÜnler bİraz daha sakİn olur...
bu arada ben eskiden ne kaaa az konuşuyomuşum
kız bocuge sorudugn sorunn cevabını veremnostalji ufff ne kadar çok varmış evlenmemize kaydirigubbakcemile3
ben niye yokum esma?
çünkü ikimizde hala topiğe teşrif etmemişiz :ecrin_bebek:
amin ya bende ızledım tokata kadar geldıler :sinifsinif:tokatta 7 askerımız şehıt düşmüş
pusuda öldurulmuşler
Allah belalarını versın ınşmafoldumben
evet evde beklemenın guzel yanıkaydirigubbakcemile
akşamları çok seviyorum ben yaaaaaaaaa
kocam gelicek kaydirigubbakcemile2
Kizlar malum ben cekilise kalitmadim, katilamadim daha dogrusu...
Bende sanalda olsa size ufak hediyeler vermek istedim....
Yakindan tanidiklarima, zevklerine göre, evlerine göre biseyler ayarlamaya calistim.
Umarim unuttugum kimse yoktur, cok üzülürüm.... Unutmayin ki maksadim kimseyi rencide etmek yada kirmak degil, ben samimiyetlerinize inanarak sectim bazi hediyleri....
Esmy :jeyyar: kuzum darilmayacagini umarak, yemek pisirirken bile sexü hatun olasin diye
CNM KIZARMIYIM hiç sagolasın ne guzel bi hediye mutfak camına kalın bi perde takayımda kimse görmesinzemuszemus
günaydın kızlar yeni bir güne daha başladk
tokatta şehit olan 7 askerimize allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum....
sevdiceği, ağabeyi,kardeşi yakını askerde olan herkese sağ salim allah kavuştursun diyorum allaha emanet olsun tüm askerlerimizturkbayragi
günaydın kızlar yeni bir güne daha başladk
tokatta şehit olan 7 askerimize allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum....
sevdiceği, ağabeyi,kardeşi yakını askerde olan herkese sağ salim allah kavuştursun diyorum allaha emanet olsun tüm askerlerimizturkbayragi