Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar malum ben cekilise kalitmadim, katilamadim daha dogrusu...
Bende sanalda olsa size ufak hediyeler vermek istedim....
Yakindan tanidiklarima, zevklerine göre, evlerine göre biseyler ayarlamaya calistim.
Umarim unuttugum kimse yoktur, cok üzülürüm.... Unutmayin ki maksadim kimseyi rencide etmek yada kirmak degil, ben samimiyetlerinize inanarak sectim bazi hediyleri....
Gülay_gülay bebisi yikarken sana coook yardimci olucak bir hediyedir umarim....
[/FONT][/COLOR]
baharcım ınş gönlune göre bı ev bulursun umutsuz olma
esma nerdekı ama kım gıtcek oraya ıkıde bır
zaten 3 tanesını ancak sardırabılcem param tukendımafoldumben
komşumdan fıyat aldım bıde başka yer var oraya sorcam bakalım
kızlarrr limango'da zebralı,inekli,leoparlı battaniyeler satışa sunulmuş %45 indirimli almak isteyen bi baksın derimm yerimseniben
bnm odama zebralı cok uyar hep ceyızde aklımdaydı almadm 2tane var kaynanmda verdi 3 alsammıkı
şayet bir gün çok param olursa bundan alıcam
gülayyy bu aralar nasılsın cnm bebek rahatsız ediyomu çok
hayatimmm günaydınnnnnnn
Kizlar malum ben cekilise kalitmadim, katilamadim daha dogrusu...
Bende sanalda olsa size ufak hediyeler vermek istedim....
Yakindan tanidiklarima, zevklerine göre, evlerine göre biseyler ayarlamaya calistim.
Umarim unuttugum kimse yoktur, cok üzülürüm.... Unutmayin ki maksadim kimseyi rencide etmek yada kirmak degil, ben samimiyetlerinize inanarak sectim bazi hediyleri....
ElmaSekeri nickine uygun bir hediye =))))
[/FONT][/COLOR]
slm kızlar ya grip oldum ne zamandır takip edemedim sizleri
yataktan kaldıramadım başımı ne lanet bişey bu yaa
ölüyrm sandım
şimdi alıntı yapılmış beta cnm aldıkların çok gzl havlular süper:)
slm kızlar cook ayrı kaldım sizden farkındayım..mafoldumben
nişanlımla ev bakmaya başladık kirada oturmaya karar verdik diğer eve masraf yapmıcaz.
ama hem kesemize uygun hem istedimiz gibi küçük şirin ev bulmak cok zor içim sıkıldı valla.. ev gezdikçe evlilikten korktum yapabilicemmi dedim kendi kendime.öyle işte topikte neler var neler yok herşey yolundadır işallahopuyorumnanaktan
hee bide nişanlım kpss kitabı aldı ders calışmaya başladım.paramı hala alamadım 1 ocak dedi vermezse mahkemeye gidicem nasılsa o cıkardı olarak gösterdim.işsizlik sigortası alıcam diye
:dilcikar: cadı betam iki beş dedikodu ettim kaydirigubbakcemile3 arada kaynamadan silem dedim.
yok ev bulamadık bulduk bitane cok şirin ama 800 dedi okadar veremeyiz encok 600 bakıyoruz.şimdi biraz daha yukarı muhite bakcaz fiyatlar biraz daha uygun.ama evleri gördükçe içim karardı mafoldumben daha vakit var ama işte nebilim evlilik stresine girdimmafoldumben
akşam babam benımkıne saat alalım dedı aldrmadım
daha yenı saat almış bırısı bıde dalgıc olduğu ıcın her saatı takamıyo
bıraz tuzlu oluyo
derıne dalınca patlamaması lazımmış
bende dedım yok baba saat alma sen bıze altın al en ıyısı
ayy herkes cok zor durumda şu düğün bı geçseydı
annemde tutturdu sardıralım dantelını bakalım bende dedım barı 3 tanesını sardıralım
göbeklı pıke ve nevresım dedım
bıde masa örtum ve bohçam var
onlar kalcak
diğer nevresımlerımde kalcak
ama şımdık k valıdem gelcek yaa onlarada bohça ypmam lazım
ama yapamıyom yaa
neyse bakalım olur ınş bişiler