Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anammm serhat eniştemin bilem parmağı var :hulya: yaa ayyy burcuşim çokkk teşekkür ederimmm
Lahanaa öylee karşıdann okumaklaa olmaazz gell yamacımızaa :jeyyar:Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
ladybirddaisy, aRSe1905, burcuözge+, Erva8, Eudorabeta+, karalahana, kardelen18, melahatt, Meryem03, nhl-frk+, parlayanyildizim
Bu gece kimseyi uyku tutmamış kaydirigubbakcemile3
Yok yakın bi zamanda yapıcam malzemelerim hazırr zemuszemusAyyy süper ya olsun seneye yaparsın cicoş kurabişlerdennn,
Senin aldığın daha güzeldir bikerem lülülülülülü
Ben ilknura alıcam.(vazgeçilmeze)Benimde hediyemm hazırr opuyorumnanaktansen kme alacaktınn ?
mandilişim de bana alacakkkk zemuszemus
Kocişimde en az benim kadar katıkıd bulundu bazı konularda seçerken falan kaydirigubbakcemile3 paketlemede falan. neyse çok ip ucu vermiym... aynı zamanda mali olarakda finansmanım oldu :roflol::roflol::roflol:
yaşlı herifmiş beee nihall allah senıı :roflol:
bende ne umdum ne buldum
ama konuşması çok güzelmiş dimi
sözleri
Bizdee seni özledik bitanem yaa :teselli: Noldu netin yokmu iş yerinde kesildimii :1no2:askımı ezeldekı ramız dayı oluoo bıtıyorum adama yaa:asigim:
ya gıremıom bıdanemm yaa cok ozledım sızıııı bennnmafoldumben
Yemek yemek yok ervaa bu saatten sonra direk onlar sana kilo olarak geri dönerr lmaz:karnım acıktı yaa mirmirmirmir gece gece
benım hedıyemde hazıırrrr
sezelın hedıyesını ben bılıom ıcerıgınıııı
hahayyyyy
Lahanaa öylee karşıdann okumaklaa olmaazz gell yamacımızaa :jeyyar:
Yok yakın bi zamanda yapıcam malzemelerim hazırr zemuszemus
Evet benim bebişim ona daha sevimli geldi hep cici diye sevdi benzerinden korktuu kaydirigubbakcemile3
Ben ilknura alıcam.(vazgeçilmeze)Benimde hediyemm hazırr opuyorumnanaktan
Yemek yemek yok ervaa bu saatten sonra direk onlar sana kilo olarak geri dönerr lmaz:
Ben mandilina yiyom sende yee hem c vitamini hem sıfır kalorii :lepi:
Bizdee seni özledik bitanem yaa :teselli: Noldu netin yokmu iş yerinde kesildimii :1no2:
Yemek yemek yok ervaa bu saatten sonra direk onlar sana kilo olarak geri dönerr lmaz:
Ben mandilina yiyom sende yee hem c vitamini hem sıfır kalorii :lepi:
Nihallllllllllll CADIARZU
Yoksa sezelin çok sevdiği şelerden miilülülülülülü
hatuslar
iyi geceler hepinize
öpüyorum tatlı tatlı hepinizi görüşürüz opuyorumnanaktan