bende havlularımın bir kısmını çektim kızlar :)
canım havluların çok güzel renkli renkli iyi günlerde kullanırsın insallah :)
saol canım ilgi alakan için:))ama şık duruo dimii,o metaller hoşuma gitmio benim nedense yaa
bende havlularımın bir kısmını çektim kızlar :)
canım havluların çok güzel renkli renkli iyi günlerde kullanırsın insallah :)
senın alıntılar neden olmuyo CADIARZU merak ettım sadece alıntıya basıp altına cvp yazıyon demı
yok kız hemen almıcam zaten beklerim tabi,hadi saol şimdiden:)
ayy sımdık aklımda deıl ama phılıps yada arzum olabılır bırının son modelı cıktı celık govdelı onu gordum harıka duruşu falan ona bı bak derım cnm ama beklersen ben bu aksam gıderken bıda bakımmarkasına ve fıyatını sana dıyım olur mu ama camdan daha guzel duruyo sana garantı verırım bıde bunlar ıkı cesıt bırı gercek çelık bırıde celık olmayıp çakması olan yanı ben aynı markanın ıkısınını yanyana gordum anladın cnm sen bekle yarına kadar:1closedeyes: ben marka öğrenım fıyat öğrenım sende aynı markann belkı daha uygun olanını bulursun netten yada mağazalardankaydirigubbakcemile5
mısraa o mikrodalgaların grisi var ben aldım 130 du. benim esyalarımda inox olcak o da gri oluversin. mikrodalyaı inox istiyosan 260 gibi fiyatlar.
Hepside çok güzell güle güle kullan a.saran home uyku setim 74,52 ytl
storway pike takımım 33,48 ytl
veeeee bıçak setinden bende aldım 29,98 ytl cik dün sipariş verdim henüz tedarik sürecinde bakalım gelsinler düşüncelerimi yine paylaşırım kızlar
hayrlı olsunsengözlerimebaksanab
bende ınox alcam bu haftasonu arcelıkten camasr mak bulasık mak ve mıkrodalgamı alcam bana 260 ve 300 demıslerdı ama ındrımsız bakalım ne kadar tutcak bu ay sonunda tum beyaz esya ve mobılyalara zam gelıyomus mesela alcam bulasık mak 1440 ytl ama sımdık bu ay bıtmeden alırsan 300ytl ındırım var hatta etıketın ustunde 1440 ytl yazıyodu yanı yandıkk-tatlicadiarzu-
canımne zammı? dunya da kriz var. bak 2 kişi intahar etti.insanlar işsiz,esnaf kan aglıyo.hele beyaz esya mobilya zaten ölü sezondayız..ocaktan sonra asıl kriz hissedilecek bu daha baslangıc.bence sakın şimdi alma. subatı bekle.zam mam gelmez satış politikası bunlar kanmayın! zam gelse bile kendi kendilerine getirirler alan olmadıktan sonra.. hele de peşin alıcaksan yarı fiyatına alırsın
m.sevdam en üsttekıler cok beğendım özellıkle gunluk kullanım ıcın cok superler ı gunlerde kullan cnm benım bıde o el emeklerını kım yaptı bendede altın sarısı var. kaça yaptı?
canım altın sarısını ördürmüştük ilk olarak ve 20ye örmüştü bayan.başka birisi de 10 a örüyormuş.gümüş rengini de o ördü.daha sonra annem hem altın sarısından hemde gümüşten toplam 7 tane yaptırdı bayana.
pıtırcık canım su ısıtıcı konusunda bence de cam alma.illa metal alacak değilsin her renkte olanları var artık.hatta ben arçelikten tiryaki aldım fıstık yeşili dem bölümü cam aşağısı da fıstık yeşili.sende diğer el aletlerin renginde alabilirsin.
cnm bızde krız yok kenardada paarm var işsız kalsamda ödeyebılırım aldım ürünler dunya malı deıl türk malı o bakımdan daha oncekı krızlerde bıle zam gelmıstı ozmnda ablamla abım evlendı bılıyom hemde ozmnkı baya bı etkılemıştı turkıyeyı ınsanlar bı esyaya 300 ytl zam gelıyo dıe düğün ertelemedıklerı için bence onlar gene yapcaklarını yaparlarben hıc krız var ındırım var dıe duymadım ahhh olsa ama sanmıyom acıkcası ne alırsam kardır dıe alcam zaten paramı bankaya koyamam guvenmıyom eve hıc koyamam ee napcam bı yatırım yolu senın fırkın içinde saol cnm
iğne oyalarını bayıldım zaten cok severım en usttekı alttakı cok guzelmış ı gunlerde kullancnm ınş