Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gülşah annenin el emekleri çeyizlerin çok güzel güle güle kullan...

ezl aldıkların çok hoş kırmızılı nevresimi ben de çok begendim.

şu ssebze kurutucuya pazara ben de bakmak istiyorum ama çok soğukk yaa ...

Bu hafta real'de arçelik mikrodalga 99 YTL imiş.ilgilenen çeyiz yoldaşlarına duyrulur :)

Ahhh fiyatıda çok çok uygunmuş ,birde inox olsaydı süperdi kaçırmazdım.Beyaz eşyaları beyaz olanlar kaçırmasın vallahi

gülşah canım güle güle kullan.hepsi çok güzel.inşallah fırsat bulduğum an bende çeyizimde ki el emeklerinin fotolarını çekip ekleyeceğim.
ezel nevresimlerin çok şık sende güle güle kullan canım.damla dincer takımın hayırlı olsun. 2009 gelinlerinin %80 ininde bu takım olacak anlaşılan ben almadım artık lazım olursa sizlerden alırım

dün akşam iş çıkışı eve aldım süpürgeyi.her zamn el altında olması lazım değil mi ?ben lilasını aldım.60 ytl fiyatı.

karalahana canım aynısını bende 4 gün önce aldim teknosadan üstelik 40 ytl di, hatta iki tane aldım biri anneme biri bana, anneminkini denedim hemen emiş gücü çok çok iyi süprizzzzz tavsiye ederim kızlar

muebbetsevdan hayattan aldığın havluların renkleri çok güzelmiş güle güle kullan a.s

m.sevdam en üsttekıler cok beğendım özellıkle gunluk kullanım ıcın cok superler ı gunlerde kullan cnm benım bıde o el emeklerını kım yaptı bendede altın sarısı var. kaça yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…