canım beniiiiimmmm kıyamam:CüvCüv:a.s.
mimkinse sarev olmasın aran home'a bile razıyım benkafamçokkarıştı:lepi:
cbell sen de mi ordaydın? :))))) bende ordayım bayaa bi aradık metro marketi ankara turu attık nerdeyse :)) neyse bende aynı bardaklardan aldım daha dogrusu benim mutfak gereclerim,bardaklar,catallar,servis kasıkları,düdüklü,tavalar.... vs. eksikti 600 liralık alısveriş yaptık. nerdeyse bitti mutfak.
sırnaşık şey herkes sarev hayranıyken hayret sen sogumussun, bezdirdiler mi kuzum seni yoksaaa -tatlicadiarzu- tamam canım hangisinde istersen onu sererim ben yerimseniben
kız nerde buldun bende istiom:teytey:Ya kıslar hani yemekteyiz programında bir sebze kurutucu vardı ya.Ondan buldum ben ama lazımlı gerekli bişeymi o ya??aklım karıştı alsam mı almasam mı diye.Fiyatı 15ytlCADIARZU
Ya kıslar hani yemekteyiz programında bir sebze kurutucu vardı ya.Ondan buldum ben ama lazımlı gerekli bişeymi o ya??aklım karıştı alsam mı almasam mı diye.Fiyatı 15ytlCADIARZU
kızlar çay setlerinde sanırım karar verdim ama yine de görüp öyle netleştireceğim.yardımlarınız için çok tşk ederim.
biraz önce paşabahçeye gittim.bayramda nişanlımla gitmiştik ve bu karafı beğenmiştik.bende bugün gidip aldım.49.50 tamamen el yapımı.
böcük zaten etiketin de de eğik diye kibarlaştırmışlar
sebze kurutucuyu ben YKM de 24 e bulmuştum ya da 19
görmüştüm bu siteyi ama orda satıştan kalkmış nese yaa araştırcaz bakalım:)Ben bizim pazarda gördüm valla kaydirigubbakcemile3 ama burda da var bi bakın isterseniz kaydirigubbakcemile2
Sebze Kurutucu+3 Lü Kilitli Sak.Kabı+Servis Çatal-Kaşık
görmüştüm bu siteyi ama orda satıştan kalkmış nese yaa araştırcaz bakalım:)
Ben bizim pazarda gördüm valla kaydirigubbakcemile3 ama burda da var bi bakın isterseniz kaydirigubbakcemile2
Sebze Kurutucu+3 Lü Kilitli Sak.Kabı+Servis Çatal-Kaşık