Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bunlarda benim aldığım fincan, kase ve tabağı.marketten aldım 2 takım çok hoşuma gitti,birinciyi 5,50 ytl'ye almıştım ikinciyi 5,00 ytl:))

canım ben fincanına özelliklede üzerindeki figüre bayıldım :asigim: güle güle kullan
aslında dün bende paşabahçeden çokk güzel bir fincana aşık oldum 20 ytlydi :bbo: ama nişanlım birtek fincan için çok pahalı dedi vazgeçirdi beni resmini göndereyim birazdan

Son düzenleme:
kız o zaman benım hemen camasır makınası almam lazım yaa...sen al anacım sora bak sor banada ındırım felan yaptırabılırsen ben gelem hemen almaya tmm mı anacım-tatlicadiarzu-

ben alım fıyatını kesın sana dıyem daha ucuz bulursan ordan al bulamazsan gel yanıma yardımcı olurum kesın modelde dıyem sana belkı aynı modelden alırıkhihoyyyt

pinkgun 20 ytl çok beaa. Bir de bir tane almıcan herhalde 6 tane alman lazım ya da 4 ya da 2 -tatlicadiarzu- Bence gereği yok ama içinde kalmasın istiorsan bir tane al :jeyyar:

bizde braun aldık ama rendeli ve vakumlu olmayanından :) ablamla ikimizinki aynı bence kaliteli öneririm

139ytl idi yanlış hatırlamıosam indirimdeymiş

:1hug:
işte buu tek fincan için pahalı aslında kabul ediyorum aslında ama çok da beğendim, ne yapsam ki CADIARZU

CANIM GÜZELMİŞ AMA HAKKATEN ÇOK PAHALI TAKIMI FLN OLSA O PARAYA NESE YANİ:)BENİM ALDIĞIMIN DAHA DEĞİŞİK FİGÜRLÜLERİDE VARDI ASLINDA AMA BEN ÖNCEKİNİ BU DESEN ALDIM DİE BUNUDA AYNI ALDIM,ARTIK Bİ KOCA BULURSAM KARŞILIKLI KAHVE İÇERİZ:)))kaydirigubbakcemile3

bu yemek takımını uygun bi fiyata başka güvenilir bi siteden temin edebilirsin.Benimle beraber hemen hemen 10-15 arkadaş bu dediğim siteden aldılar takımı yerimseniben

teşekkür ederim canım
sitenin adını özelden mesaj atarsan bana sevinirin..
şimdiden sağol:)hihoyyyt

ısaura takımın 2 parcası 70 ıse tamamı nekadr ayy yokyok heryer ateş pahası ben kucuk seyler almıyom artık haftaya beyazesyadan baslıyom

pinkgun 20 ytl çok beaa. Bir de bir tane almıcan herhalde 6 tane alman lazım ya da 4 ya da 2 -tatlicadiarzu- Bence gereği yok ama içinde kalmasın istiorsan bir tane al :jeyyar:

canım valla bende ancak bir tane alabilcem galiba, bencillik yapıp sadece kendime kaydirigubbakcemile3

çok şık yemek takımları var ya..
yabancı siteleri bir dolaşın,bu fiyatların çok daha altında bir o kadar da şık malzemeler bulacaksınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
yabancı siteleri bir dolaşın,bu fiyatların çok daha altında bir o kadar da şık malzemeler bulacaksınız..

ah ahh biz bunlara nasıl sahip olabilicez pekii

ben bısey anlamadım ne yazılardan nede fıyatlardan:1shok:en ıyısı türk sıtesı

cok güzelmiş canım, güle güle kullan

küçük ev aletlerinde kararsızım, tefal mi philips mi braun mu alsam -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Tsk ederim canim. Ben braun'dan yanayim canim bizim ailede cok kisi braun kullaniyor yillardir ve cok ta memnunlar. a.s.
Canlarım ya birşey danışacağım sizlere.Ben blender aldım ama mikserinde çok işe yaradığını söylüyorlar.Bense gereksiz buluyorum sizce alsammı.

Bence de al canim cunku ikisinin de gorevi farkli.

Ayrica almayan arkadaslara da ikisini bi arada yapabilen ev aleti almalarini oneririm. Braun aletleri cok iyi bu konuda.

evimi dekor ederken kesinlikle ya ayna kullanacagım yada duvar stickerlarından süper değiştiriyorlar ortamı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…