kızlar bunlarda benim aldığım fincan, kase ve tabağı.marketten aldım 2 takım çok hoşuma gitti,birinciyi 5,50 ytl'ye almıştım ikinciyi 5,00 ytl:))
kız o zaman benım hemen camasır makınası almam lazım yaa...sen al anacım sora bak sor banada ındırım felan yaptırabılırsen ben gelem hemen almaya tmm mı anacım-tatlicadiarzu-
CANIM GÜZELMİŞ AMA HAKKATEN ÇOK PAHALI TAKIMI FLN OLSA O PARAYA NESE YANİ:)BENİM ALDIĞIMIN DAHA DEĞİŞİK FİGÜRLÜLERİDE VARDI ASLINDA AMA BEN ÖNCEKİNİ BU DESEN ALDIM DİE BUNUDA AYNI ALDIM,ARTIK Bİ KOCA BULURSAM KARŞILIKLI KAHVE İÇERİZ:)))kaydirigubbakcemile3işte buu tek fincan için pahalı aslında kabul ediyorum aslında ama çok da beğendim, ne yapsam ki CADIARZU
bu yemek takımını uygun bi fiyata başka güvenilir bi siteden temin edebilirsin.Benimle beraber hemen hemen 10-15 arkadaş bu dediğim siteden aldılar takımı yerimseniben
pinkgun 20 ytl çok beaa. Bir de bir tane almıcan herhalde 6 tane alman lazım ya da 4 ya da 2 -tatlicadiarzu- Bence gereği yok ama içinde kalmasın istiorsan bir tane al :jeyyar:
anaam bi fincana 20 çok bee.. ahh ahh benimd e aklımda bunlar var ama iki fincana 70küsür istiyolarmanyamış bunlar.. ama çoookk tatlılarr yakından da gördüm çoook güzellerdi..sırnaşık şey
isaura bunlar çok şirinmiş canım ya :asigim: yanlız ilkinde fincanın neresine ağzımızı dayayıp içcez ben anlayamadım kaydirigubbakcemile3 heryeri tırtıklı gibi duruyo sanki kafamçokkarıştı
:1hug:
CANIM GÜZELMİŞ AMA HAKKATEN ÇOK PAHALI TAKIMI FLN OLSA O PARAYA NESE YANİ:)BENİM ALDIĞIMIN DAHA DEĞİŞİK FİGÜRLÜLERİDE VARDI ASLINDA AMA BEN ÖNCEKİNİ BU DESEN ALDIM DİE BUNUDA AYNI ALDIM,ARTIK Bİ KOCA BULURSAM KARŞILIKLI KAHVE İÇERİZ:)))kaydirigubbakcemile3
ah ah bende çok severim çay kahve keyfi yapmayı ama benimki hiç sevmez bende sadece kendime özel, keyfime keyif katacak çay kahve fincanları ve sütlük gibi şeyler alıcam beğendiklerimden biri de oydu işte
çok şık yemek takımları var ya..
yabancı siteleri bir dolaşın,bu fiyatların çok daha altında bir o kadar da şık malzemeler bulacaksınız..
ah ahh biz bunlara nasıl sahip olabilicez pekii
çok şık yemek takımları var ya..
yabancı siteleri bir dolaşın,bu fiyatların çok daha altında bir o kadar da şık malzemeler bulacaksınız..
cok güzelmiş canım, güle güle kullan
küçük ev aletlerinde kararsızım, tefal mi philips mi braun mu alsam -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
Canlarım ya birşey danışacağım sizlere.Ben blender aldım ama mikserinde çok işe yaradığını söylüyorlar.Bense gereksiz buluyorum sizce alsammı.
60 ytl