.: ASLAN TİCARET :.
ayyyy bunu çok sevdim, diğerlerinde biraz evcilik havası var ama bu hem modern hem genç işi..
birazda fiyatlarından falan bahsetseler..
hiç birşey yazmıyor..
benim fFAFORİM : .: ASLAN TİCARET :.
ARZEDERİM:)
powerofattorney arkadaşım,siteye iyice baktım ve güncellenmemiş olduğunu gördüm uzun zamandır
yeni koleksiyon diye ilanı verilen ama internette teşhir edilmeyen bir ürün sanırım,sen bir bayalikten sor onu.muhakkak ulaşırsın canım. kolay gelsin..
ayyyy bunu çok sevdim, diğerlerinde biraz evcilik havası var ama bu hem modern hem genç işi..
birazda fiyatlarından falan bahsetseler..
hiç birşey yazmıyor..
benim fFAFORİM : .: ASLAN TİCARET :.
ARZEDERİM:)
powerofattorney arkadaşım,siteye iyice baktım ve güncellenmemiş olduğunu gördüm uzun zamandır
yeni koleksiyon diye ilanı verilen ama internette teşhir edilmeyen bir ürün sanırım,sen bir bayalikten sor onu.muhakkak ulaşırsın canım. kolay gelsin..
eccu nihalen çok hoşuma gittiii nerden aldın :jeyyar:
ne guzel seyler almışınız gene sızler yahu ben bıseycık alamadım yalancı krıs var aylık ertelendı
ctesı arcelıke gıttım çamasr mak bulasık mak ve mıkrodalga sordum ınox hepsı 2800ytl ındırımlı halı bu hafta son yenı yıl zamları gelıyomuş ocak 1 desenağlama babamda haftaya alalım dedı yanı haftaya gıtcem alcam 3unude cok mutluymhihoyyyt çamasr mak 7 kg alcam uyku setı sığması için bulasık mk son teknolojı olcak hepsı hihoyyyt bu ay sonu her yere yenı zamlar gelıyo
bıde garantısı gecmez cunkum actığım zmn baslatcam garantısını tanıdık olduğu için hıc sorun yasamıyoruz annem babam beraber gıdelım hem ındırım hemde hedıye alırız yanına dedıler belkı set ustumude hedıye alırım ama ben pc ıstedım bakalım
Zara Home - BATHROOM
Zara Home - TABLEWARE
Zara Home - Glasses
Zara Home - Stemmed Glasses
kızlar muhakkak bakın
çok şıklarrrrrrr, alamasak bile dizayn anlamında bir fikriniz oluşur.
Bende bunu siparis verdim.
mınılyam cnm hepsı cok guzel sankım bunları bı yerden hatrlıyom:roflol: hayrlı olsun buyuk robot gereksz artık önceden aldın sende ama dığer hersey muthıs kızrtma tavanda amma havalı kettıl harıka gorunuyo ı gunlerde kullan cnm ocak 1den sonra tum beyazesyalara zam gelyo cnm suan mesela çamas makınasına 300ytl zam gelcekmış kız dedı valla hatta gosterdı bana yenı lısteyı alırsın sende cnm
pıtırcık cok şekerler ı gunlerde kullan