Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

onların pembeleride var ben onların hastasıyım. pembeyi çok severimde

kızlarrr benimde 2 yaş küçük kız kardeşim inşallah yaza evlenicek...
dün ona jumbonun çatal kaşık takımıyla porlandın yemek takımını aldık...eklemek istedim belki yardımcı olur sizleree

bebeğinizle olan resminiz cepa da çekilmiş gibi duruyorsırnaşık şey
siz kaça aldınız takımı ve nerden öğrenebilirmiyim..
siteye girdim
felaket fiyatlar

özloş harika yaaa, güle güle multu günlerde kullansın kızkardeşin.
siyah servis tabaklarını çok seviom sunumda çok asil duruyolar.

canım sanırım yemek takımı 1300 ama tam bilmiyorum ortalama,
kaşık çatalda sanırım bir okadardı...
evet yüksek fiyatları hayatım biraz ama çok şıklar...
resimdedki bebek benim diil kuzenimin canım....
optimumda idi sanırım resimde...
öpt....

Özloşcum takımlarınız çok asil.Ablası gibi zevkliymiş kardeşte :)))))Mutlulukla kullanması dileğimle.Sevgiler

bu yemek takımını uygun bi fiyata başka güvenilir bi siteden temin edebilirsin.Benimle beraber hemen hemen 10-15 arkadaş bu dediğim siteden aldılar takımı yerimseniben

ne guzel seyler almışınız gene sızler yahu ben bıseycık alamadım yalancı krıs var aylık ertelendı
ctesı arcelıke gıttım çamasr mak bulasık mak ve mıkrodalga sordum ınox hepsı 2800ytl ındırımlı halı bu hafta son yenı yıl zamları gelıyomuş ocak 1 desenağlama babamda haftaya alalım dedı yanı haftaya gıtcem alcam 3unude cok mutluymhihoyyyt çamasr mak 7 kg alcam uyku setı sığması için bulasık mk son teknolojı olcak hepsı hihoyyyt bu ay sonu her yere yenı zamlar gelıyo
bıde garantısı gecmez cunkum actığım zmn baslatcam garantısını tanıdık olduğu için hıc sorun yasamıyoruz annem babam beraber gıdelım hem ındırım hemde hedıye alırız yanına dedıler belkı set ustumude hedıye alırım ama ben pc ıstedım bakalım

al tabı cnm paran varsa sımdıden gule gule kullan cnmm bakalım ben ne zaman alıcam camasır makınamı..ıns martta alırım fıyatlar uygun olur ıns..senağlama

mınılyam cnm hepsı cok guzel sankım bunları bı yerden hatrlıyom:roflol: hayrlı olsun buyuk robot gereksz artık önceden aldın sende ama dığer hersey muthıs kızrtma tavanda amma havalı kettıl harıka gorunuyo ı gunlerde kullan cnm ocak 1den sonra tum beyazesyalara zam gelyo cnm suan mesela çamas makınasına 300ytl zam gelcekmış kız dedı valla hatta gosterdı bana yenı lısteyı alırsın sende cnm

pıtırcık cok şekerler ı gunlerde kullan

bu ealttaki siyah tabaklar da dahil mi takıma servis tabaklarından hariç br tabak dimi o?

çok güzelmiş güle güle kullansın kardeşiniz.......

evet hayatım takıma dahil ama istenirse alınıyor.......
istediğiniz kadar istediğiniz şekilde alabiliyorsunuz yaniii...
kardeşim bu şekilde kombine etmiş,sanırım siyah yerine beyazlı çiçekli bir modeli daha varmış ama bunu çok beğenmiş,bencede çok şık bu şekilde diye düşündüm bende canım.....

kız o zaman benım hemen camasır makınası almam lazım yaa...sen al anacım sora bak sor banada ındırım felan yaptırabılırsen ben gelem hemen almaya tmm mı anacım-tatlicadiarzu-

Canlarım ya birşey danışacağım sizlere.Ben blender aldım ama mikserinde çok işe yaradığını söylüyorlar.Bense gereksiz buluyorum sizce alsammı.

cnm sadece blender aldıysan eğer bence mikser de almalısın.. çünkü bunlar tyamamen farklı şeyler.. blenderla kek hamur işi vs yapamazsın ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…