Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

20 yıl önce mı 250ytl mı :1shok: bı yanlışın olmasın yada bende bı yanlış benım ablam 7 yıl once evlendığınde bıle bu model yoktu ben bunu gorelı belkı 2 belkıde 3 yıl oluyo yenı çıkan bı ürün deıl mı yoksa ben mı karıstırıyom :1shok:

kızlar bu da benim aldığım cips ya da kızartma tabaği:) küçük olan kalplere sosları ya da ketçap-mayonez büyük olana da cips ya da kızartma konuluyor. 5ytl ye aldım.kalitesi çok iyi.aynısından birde müstakbel eşime aldım karşılıklı yeriz inşallah :asigim: :Saruboceq:

İşte kızlar nevresim takımım,güzel mi?
Bu sefer yüklemeyi başardım galiba...
Uğuröcüğü teşekkürler dünkü yardımın için,dün cevaplayamadım,days in coloursdan aldım canım.

bulaşık makinenm bu kızlar 3 aylık evliyim çok memnumun yardımcı olcam bişiy varsa sorabilirsiniz şekerler[/B]

canım kodunu falan yazarmısın bı arastıralım ıntden
bulasık fırın ve ütü arastırması yapıyorum yardımcı olursanız sevınırım burda bı utu tavsıyesı yapılmıstı ama neydı hatırlamıyorum

canım kodu 6251 ES bu arçelik marka..

en kısa proğramı 20 dk ve çok güsel yıkıyo araştırabilirsin..

ütüde tefal almıştım ütümde güsel memunum ütüyüde indirimli 200 ytl almıştım geçen yıl 8 proğramlı
]

Son düzenleme:
işte benim sardırdıgım pikelerden biri

Son düzenleme:

nastasia cım bu fritozu dusunmez misin?biz bundan aldık.küçük olması avantaj.

örgü battaniyem..tüm sitede var neredeyse ama fiyat belki isteyenlere yardımcı olur diye ekliyorum.
evkurda kampanyada 140 ytl ye aldım..

tek tek nekadr gelıyoo alırsan hangılerını alcaksın
3tencere alsan boy boy bıde tavasını kaca gelıyoo aceppCADIARZU duıduklude cok harıka

canım ben bunları almayı düşünüyorum

derin tencere 20 cm fiyatı 88.4 ytl

kısa tencere 24 cm fiyatı 91.7 ytl

kısa tencere 26 cm fiyatı 99.5 ytl

grill tava 26 cm fiyatı 65.6 ytl

wok tava 28 cm fiyatı 64.5 ytl

tava 30 cm fiyatı 57.3 ytl

toplam 467 ytl

Son düzenleyen: Moderatör:

isteeee buldum burda

uğur böcüğü bak canım bugün tuzluk aldım:sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın Canlarım size birşey soracagım biz dün beyaz eşyacıya gittik
BEKO hepsi içine(Buzdolabı- çamaşır-bulaşık-fırın) Gri renkte 4.500 Beyaz renk 3900 YTL....
SİEMENS Hepsi içine GRİ 4.650 YTL BEYAZ 3.500 YTL ...

şimdi ben kararsız kaldım Belkomu iyi siemensmi bugünde arçeliğe bakacagız üçünden birini alacagım sizce arkadaşlar ??
birde beyazmı grimi.. Gri kullanışlı değil diyorlar doğrumu.??
fikirlerini paylaşırsanız çook memnun olurum .. Şeniz

aslında ben beyaz eşyayı nişandan sonra almak istiyorum ama erkek arkdaşım ısrar ediyo alalım şimdi çıksın aradan diye...

selam kzlar çatal kaşık bıçak takımınız ne marka?ben şuan araştırıyorum hemde para biriktiriyorum :) geçen gün jumboya baktım çok pahalı 1 milyarın üzerinde.ben hisar almayı düşünüyorum.bir de erkek arkadaşım nehir diye bir arka duymuş.nehir hakkında bilgisi olan varmı?ve hangi markayı önerirsiniz hem fiyatı uygun olsun hemde kaliteli olsun :) ayyyyyyyy bende ne çok şey istedim dimi kızlarrrrrrr

ben karaca onerırım cnm benım bak sana modellerıde koyum bakk benım var ama bıdenede bundan alcam

345ytl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…