- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mağazadaki %50+%20 masa örtülerinde bitti bence, çünkü bana mesaj gelmişti bu hafta yatak örtülerinde 50+20 olacakmış.
gizim bu masa örtüsü 70 değildi ya 80 küsürdü yanlış mı hatırlıyorum acaba dur bi bakıym da gelim
canım ben bugün hepsini %50 %20 ye aldım benim aldığım fiyonklu fiyonklu fotosunu çekcem mağazada aşırı indirim vardı
bide tüm ürünlerde vardı yeni gelen ürünler hariç çok masa örtüsü vardı herkes ona abandı kasadaki bayana özellikle sordm masa örtüsünü kadında tabi dedi haliyle kasadada indirim baya baya yansıdı aşırı uyguna aldım canım
yaaa herkes saldırıyordu ama daha yatak örtüsü masa örtüsü her gelen alıyordu birşeyiii ben bide peçeteliklerini alıcam
kızlar sizin aldıkalrınızın eldiven ve mutfak havlusunu aldım çok hoş runnernı almamak için zor tutttum kendimi önlüğü yoktu ama ben pembiş aldım beli morunu alabilirm değiştirip çünkü mor önlükler var idi pembişiiii bittiydiii
ayyy çok hoş şeyler var mağazayaa uğrayınnnn
hmm %20 indirim devam ediyor demek ki ama ankara mağazalarında pek birşey kalmamıştı bitmişti:/ dün akşam uğradım ama birşey almadım zira geçen indirimde almıştım.
masa örtüsünün mutfak eldivenini bende almıştım : )
madame coco da büyük bir salon saati gördüm gözüm onda kaldı![]()
canım ben bugün hepsini %50 %20 ye aldım benim aldığım fiyonklu fiyonklu fotosunu çekcem mağazada aşırı indirim vardı
bide tüm ürünlerde vardı yeni gelen ürünler hariç çok masa örtüsü vardı herkes ona abandı kasadaki bayana özellikle sordm masa örtüsünü kadında tabi dedi haliyle kasadada indirim baya baya yansıdı aşırı uyguna aldım canım
yaaa herkes saldırıyordu ama daha yatak örtüsü masa örtüsü her gelen alıyordu birşeyiii ben bide peçeteliklerini alıcam
kızlar sizin aldıkalrınızın eldiven ve mutfak havlusunu aldım çok hoş runnernı almamak için zor tutttum kendimi önlüğü yoktu ama ben pembiş aldım beli morunu alabilirm değiştirip çünkü mor önlükler var idi pembişiiii bittiydiii
ayyy çok hoş şeyler var mağazayaa uğrayınnnn
bende 39.95 tl aldım %50 indirim ile : ) dilerim lila değildir:/
valla indirim benimde hoşuma gitti ama keşke süreleri daha uzun olsa ve mağazalara daha çok ürün gelsesalon setimiii hemen yarın gidip peçetelerini alcammm bide bakıcam incelicem tüm öğle aramda fotolarda çekebilirim hattahaaa
ayyy herşeiymiizz çok cici oldu madam coco da artık puanda artıkkkkk pek birşey almamıştım ordan indirim çok hoşuma gitti
:S durduk yere kafana taktım. rengi pudra yazıyorsa pudradır ya fotoğraftan öyledir sıkma canını.
ben burda buharlaşmak üzereyim, havuza gitçem birazdan. öpüyorum kızlar hepinizi görüşürüz akşam.
livacan tv ünitesi alırsan ekle hemen çok merak ettim![]()
masa örtümü aldım sonundamasa örtüsü ile beraber oda kokusu aldım böylece kargo bedavaya geldi
incir kokusunu çok beğeniyorum
Eki Görüntüle 477085 Eki Görüntüle 477086
benim aldığım masa örtüsü gerçekten lila rengiymiş madame coco müşteri hizmetlerini aradım yardımcı oldular pudra rengini gönderdiler. eve gidince bakacağım : )
Eki Görüntüle 479273
geçen gün ekledim köşe koltuk takımını görmek için mağazaya gittik yoktu ama model ve renk çok hoşumuza gittiği için sipariş verdik : ) oturma odamızın koltuğunu almış olduk ve ilk mobilyamızı : )
doğtaşın tv üniteleri gerçekten çok güzel ama biz odaya kitaplık istediğimiz için bize uymadı. nişanlım ikeadan beğendi birtane sizce uyum sağlar mı ? ben beğendim ama koltukla nasıl olur kararsızım. zaten ben hep kararsızım
Eki Görüntüle 479295 Eki Görüntüle 479298
bende bellonada bunu buldum ama kitaplık bölümü tek. Belki istesek 2li yaparlar , bilemedim
Eki Görüntüle 479299
köşe koltuk takımı ve tv üniteleri görünmediği için tekrar ekliyorum :/
bu benim bellonadan beğendiğim , kitaplığı tek bölüm belki ikeda da oldğu gibi 2 taraflı yaparlar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 479328
köşe takımını aldık , tv ünitesi olarak nişanlım en çok bunu beğendi
Eki Görüntüle 479329 Eki Görüntüle 479330
sizce nasıl ?
bu eklentilerde fotolar açılmıyor kuzu link yapısı falan bi şeler yazan uyarı yazısı çıktı.
hayırlı olsun koltuğunuz ben çok beğenmiştim gelince o koltukta oturrum artık
masa örtüsü de lilaymış demek bendeki gözler yanılmaz![]()
tekrar ekledim canım üst mesaja bak istersen
tv ünitesinde büyük ihtimalle ikea olacak : ))
herkes salondan başlar ben gittim oturma odasında başladım mobilyaya zira en kolay kısım o geldi
sen gel istediğin yerde otur canım , balkona salıncak almayı düşünüyorum o zaman balkonda da keyif yaparız
sahi ne göz varmış sende hiç kaçmıyor ve ne göz varmış bende pudra lila ayrımı yapamadım
sana güzel haber vereyim kiracı bulduğum eve bayılmış hemen taşınmak istiyor![]()
ev gerçekten süper yani bende düşünebilirdim
neyse bu hafta gidiyorlar büyük ihtimalle , bizde usta arayışına girdik.
seni yanıltmadımbiliyordum ikea diyeceğini![]()
köşe koltuk takımı ve tv üniteleri görünmediği için tekrar ekliyorum :/
bu benim bellonadan beğendiğim , kitaplığı tek bölüm belki ikeda da oldğu gibi 2 taraflı yaparlar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 479328
köşe takımını aldık , tv ünitesi olarak nişanlım en çok bunu beğendi
Eki Görüntüle 479329 Eki Görüntüle 479330
sizce nasıl ?
yok canım adamlar bende sabır bırakmadı valla:/ başta niye çıkmadıklarını anlamadım o zaman bilseydim ev beğenemediklerini en başta ev arardım ben onlara , neyse kurtuluyorum inşallahhadi ya iyi bari gözünüz aydın iyi sabırlıymışsın gittin ev aradın buldun adamlara helal olsun valla.
salıncak ben de istiyorum da gelecek yaza artıkgelecek bahar allah kısmet ederse güzel bi balkon düzenlemesi planım var.
seni yanıltmadım
ikea güzel,
oturma odam olsa kitaplık işine hiç girmez bundan alırdım bi tane salona mobilya bakarken görmüş çok beğenmiştim bunu.
bi de koltukla bu beyazı düşünsene renklerini ne şahane olmaz mı?
teşekkür ederim : )cook güzel herşeyiniz Allah huzurla yaşamayı nasip etsin inşallah :)
Canım güle güle kullan köşe takımını çok beğendim biz de böyle bir takım beğenmiştik ama şuan için köşe takımını almayı erteledik bir odamız Kenanın şuanki evini döşediği eşyalarıyla döşenecek ilerde o odayı yenileyeceğiz. Köşenin rengi mavimi olacak çok tatlı gerçekten. Tv ünitesi de ikea diyorum güle güle kullanın inşallah :)) Bu arada nereden koltuk, fiyatı nedir merak ettim?