• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çeyizin 4 4lük :16: hiç bir eksik göremedim puantiyeli mooor yemek takımın harika en kısa sürede ben de alacağım aynısından

Eki Görüntüle 451123
tatlım ya ben bu tepsiyi o kadar uzun zamandır arıyorum ki nerden aldığını söyler misin?
çok beğeniyorum ama hiç bir yerde bulamadım
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah : ) tepsiyi dekoreko dan almıştım .

Güle güle kullan,AŞKla kullan çeyizciklerini
Hepsi ama hepsi çokk güzellll :16:

güle güle kullan inş. güzel günlerde..zevklerimiz aynı canım.bazı şeylerimiz aynı veya benzer :34:
teşekkür ederim kızlar sizde aldıklarınızı güle güle mutlulukla kullanın :16:
canım ya neler yapıyorsun merak ettim göremedim seni uzun zamandır buralarda :)
Liva nerelerdesiiiiinnn? Merak ettik biz seni gizomlaaaa :17:

livaaaa geri dön özledik seni gelin olucak gidicen ama topikinden uzak kaldın nerelerdesin kaç zamandır canım
canlarım bende sizleri özledim ara ara baktım siteye ama hiç girip yazacak vakit bulamadım. nişanlım kaza geçirdi ayağı kırıldı,annem rahatsızlandı derken onlar düzelince bir tatile çıktık bol bol gezdim dinlendim. bu arada kiracı çıkmadığı için evle ilgili tadilata henüz başlayamadık:( herşey hazır kiracıyı bekliyoruz. ekime kadar nasıl yetişecek fikrim yok. tatile gitmeden önce işten ayrılmıştım gelince babamla beraber bir emlak ofisi açmaya karar verdik onunla ilgileniyorum. çeyiz işlerini görümceme yıktım ,kampanya çek vs. o takip ediyor ,benim adıma alıyor sağolsun : ) ve doğum günümde akrabalardan arkadaşlardan birçok çeyizlik hediye geldi . Ankastreleri aldık. hemen hemen herşey tamam evin tadilatına başlayabilirsek mobilyaları alacağız. gelinlik için kararsızım hala:S bende durumlar böyle : )

liva ben de geldiğine sevinmiştim ama yoksun hala çok güzel çeyizin maşallah çok beğendim canım
bugün boş vakit buldum geldim canım , işlerimi yoluna sokunca hep buradayım : )) teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun canım

canlarım bende sizleri özledim ara ara baktım siteye ama hiç girip yazacak vakit bulamadım. nişanlım kaza geçirdi ayağı kırıldı,annem rahatsızlandı derken onlar düzelince bir tatile çıktık bol bol gezdim dinlendim. bu arada kiracı çıkmadığı için evle ilgili tadilata henüz başlayamadık:( herşey hazır kiracıyı bekliyoruz. ekime kadar nasıl yetişecek fikrim yok. tatile gitmeden önce işten ayrılmıştım gelince babamla beraber bir emlak ofisi açmaya karar verdik onunla ilgileniyorum. çeyiz işlerini görümceme yıktım ,kampanya çek vs. o takip ediyor ,benim adıma alıyor sağolsun : ) ve doğum günümde akrabalardan arkadaşlardan birçok çeyizlik hediye geldi . Ankastreleri aldık. hemen hemen herşey tamam evin tadilatına başlayabilirsek mobilyaları alacağız. gelinlik için kararsızım hala:S bende durumlar böyle : )

Canım akşamda seni anmıştık aqua ile:) bu kadar olur:)
Öncelikle geçmiş olsun çok. Hayatında bi sürü değişiklik olmuş ve bi sürü radikal kararlar almışsın :D doğrusu okurken ben hızına yetişemedim:D
Gelinlik için de bence artık bi ucundan tutmalısın canım :)

Bi de bi de hazır seni görmüşken izninle bişey sorabilir miyiiiiiimmm :17:
attachment.php

Ben şundan almak istiyorum gördüm ki sende kullanıyorsun. genişliği falan nasıl? supla olarak da kullanılabilir mi :) sen nereden ve ne kadara aldığını hatırlıyor musun livacım?

Canım akşamda seni anmıştık aqua ile:) bu kadar olur:)
Öncelikle geçmiş olsun çok. Hayatında bi sürü değişiklik olmuş ve bi sürü radikal kararlar almışsın :D doğrusu okurken ben hızına yetişemedim:D
Gelinlik için de bence artık bi ucundan tutmalısın canım :)

Bi de bi de hazır seni görmüşken izninle bişey sorabilir miyiiiiiimmm :17:
attachment.php

Ben şundan almak istiyorum gördüm ki sende kullanıyorsun. genişliği falan nasıl? supla olarak da kullanılabilir mi :) sen nereden ve ne kadara aldığını hatırlıyor musun livacım?

kulaklarım çınladı zaten :P
teşekkür ederim geçti çok şükür atlattık hastalıkları.Evet hayatımda epey değişiklik oldu ama hızlı değildi aslında yaklaşık 2.5 ayda gelişen olaylar bunlar ama birden yazınca hızlı geldi :D işten ayrılmayı kafama koymuştum ama doğru zamanı bekliyordum hazır babam emekli olmuşken beraber çalışalım istedik : )

canım tabak büyük sayılır ama supla için kullanılmaz diye düşünüyorum. ikramlık olarak kullanabilirsin
ben dekor amaçlı almıştım , nereden kaça aldım şuan hatırlamıyorum:/

canımmmmmm canım seni çok özlemiştim iyikide geldin evleniceksinde yakanı bırakcakmıyız hayır sorularmız hiç bitmicek hep seni rahatsız edicezz özledim gerçekten crocuda yok şu sıra her ikinznde kulakları çınlamıştır yapma bidaha gitme böyleee

nişanlına çok ama çok geçmiş olsun canım benim inşallah iyi olucaktır herşey annenede acil şifalar babanla olan işinizde hayırlı olsun çok şey olmuş gerçekten canım

pelin liva ve aquality onlari evimnetten almış olabilirler birde livanın sayfalarında aldığını paylaşmıştı fiyatınıda ya ben yada başkası muhakak sormuştur ön sayfalara bak canım dediğim gibi ortaya ikramlık ve dekoratif düşünmüşlerdi bunu en iyisinide boyutlarını bile liva sölemiş supla daha başka şeyler bak kuzum bu porselen suplalar daha daha büyük ve geniş oluyor suplanınn boyutu daha farklı sanırsam

kulaklarım çınladı zaten :P
teşekkür ederim geçti çok şükür atlattık hastalıkları.Evet hayatımda epey değişiklik oldu ama hızlı değildi aslında yaklaşık 2.5 ayda gelişen olaylar bunlar ama birden yazınca hızlı geldi :D işten ayrılmayı kafama koymuştum ama doğru zamanı bekliyordum hazır babam emekli olmuşken beraber çalışalım istedik : )

canım tabak büyük sayılır ama supla için kullanılmaz diye düşünüyorum. ikramlık olarak kullanabilirsin
ben dekor amaçlı almıştım , nereden kaça aldım şuan hatırlamıyorum:/

Beraber çalışma fikri çok güzel gerçekten. Sevindim senin adına. :)

Ben çok sevdim tabağı, belki büyükse supla olarak değerlendiririm klasik suplalardan farklı olur diye dusunmustum ama sanırım yanıldım :D Şuan altıncıcadde.com'da var 24,90 TL fiyatı olmazsa 2 adet alıp ikramlık olarak değerlendirebilirim. Çok teşekkürler canım bilgilendirme için. :17:

canımmmmmm canım seni çok özlemiştim iyikide geldin evleniceksinde yakanı bırakcakmıyız hayır sorularmız hiç bitmicek hep seni rahatsız edicezz özledim gerçekten crocuda yok şu sıra her ikinznde kulakları çınlamıştır yapma bidaha gitme böyleee

nişanlına çok ama çok geçmiş olsun canım benim inşallah iyi olucaktır herşey annenede acil şifalar babanla olan işinizde hayırlı olsun çok şey olmuş gerçekten canım

pelin liva ve aquality onlari evimnetten almış olabilirler birde livanın sayfalarında aldığını paylaşmıştı fiyatınıda ya ben yada başkası muhakak sormuştur ön sayfalara bak canım dediğim gibi ortaya ikramlık ve dekoratif düşünmüşlerdi bunu en iyisinide boyutlarını bile liva sölemiş supla daha başka şeyler bak kuzum bu porselen suplalar daha daha büyük ve geniş oluyor suplanınn boyutu daha farklı sanırsam

canım benim çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederim. bende sizleri çok özledim gerçekten , aklım buradaydı ama gelip yazamadım. bitmesin sorularınız her daim beklerim seve seve cevap veririm ne demek : )şu an iyiler canım sağol , evet çok şey oldu ama bir şu ev tadilatı olmuyor :D

evet ön sayfalarda yazdım ama tam hatırlamıyorum canım.

Beraber çalışma fikri çok güzel gerçekten. Sevindim senin adına. :)

Ben çok sevdim tabağı, belki büyükse supla olarak değerlendiririm klasik suplalardan farklı olur diye dusunmustum ama sanırım yanıldım :D Şuan altıncıcadde.com'da var 24,90 TL fiyatı olmazsa 2 adet alıp ikramlık olarak değerlendirebilirim. Çok teşekkürler canım bilgilendirme için. :17:

tabak küçük sayılmaz hayatım ama dediğim gibi ikramlık olarak değerlendirebilirsin . rica ederim canım benim :16:

canlarım bende sizleri özledim ara ara baktım siteye ama hiç girip yazacak vakit bulamadım. nişanlım kaza geçirdi ayağı kırıldı,annem rahatsızlandı derken onlar düzelince bir tatile çıktık bol bol gezdim dinlendim. bu arada kiracı çıkmadığı için evle ilgili tadilata henüz başlayamadık:( herşey hazır kiracıyı bekliyoruz. ekime kadar nasıl yetişecek fikrim yok. tatile gitmeden önce işten ayrılmıştım gelince babamla beraber bir emlak ofisi açmaya karar verdik onunla ilgileniyorum. çeyiz işlerini görümceme yıktım ,kampanya çek vs. o takip ediyor ,benim adıma alıyor sağolsun : ) ve doğum günümde akrabalardan arkadaşlardan birçok çeyizlik hediye geldi . Ankastreleri aldık. hemen hemen herşey tamam evin tadilatına başlayabilirsek mobilyaları alacağız. gelinlik için kararsızım hala:S bende durumlar böyle : )[/QUOTE]

geçmiş olsun canım herşey isediğin gibi olur umarım

tabak küçük sayılmaz hayatım ama dediğim gibi ikramlık olarak değerlendirebilirsin . rica ederim canım benim :16:

Tamam canım benim kontrol edicem ön sayfalarını da. :16:

Hayal ettim de ben onu açelya ile bile çok güzel kombinlerim masada pembiş çiçekler, pudra pembesi bir masa örtüsü ooff ooffff :27::27::27: keşke alıp alıp ödeme yapmıcağımız bi site olsa :9::9::9:

zevklerimiz benzediği için ve yoğunluğumdan dolayı çeyiz işlerinin büyük kısmını görümceme devrettim
ara ara bende aldım ve birçok hediye geldi. yavaş yavaş aklıma gelenleri ekliyorum : )
english home alışverişlerim ( çay setini 6 kişilik aldım , havluluk 2 adet aldım )
$59f86add-0192-43ca-a596-6663d3cc5470.webpEki Görüntüle 474041 $98cee88c-59bc-49e5-9d04-ec2f6d63fd7e.webp$1055aae4-ea1a-4263-90ce-5736218cfcb4.webp$b0d16c96-640f-48ef-9d18-6f89ea27af0c.webp$b33660ee-803d-457a-97ff-5e19f1ec155c.webp$bd506dde-59ff-4c25-bd1e-2766f1064547.webp$gazetelik.webp$ht.webp

indirimden yararlandığım tepe home alışverişim
$1266879-thumb.webp$1266897-thumb.webp$1266903-thumb.webp$b.webp$hg.webp$i.webp$k.webp$m.webp$n.webp$nm.webp
halamın hediyeleri korkmaz ürünlerim ( yüzsüzlük yapıp ben istedim :D)
$0.webp$8006426068824_0_304x424.webp$a1442.webp$a1443.webp$a1442.webp$a1449.webp$a1451.webp$a1475.webp$bf.webp$ç.webp$fsa.webp$klş.webp$öç.webp$sr.webp$w.webp$wer.webp

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım herşey isediğin gibi olur umarım
teşekkür ederim canım

Tamam canım benim kontrol edicem ön sayfalarını da. :16:

Hayal ettim de ben onu açelya ile bile çok güzel kombinlerim masada pembiş çiçekler, pudra pembesi bir masa örtüsü ooff ooffff :27::27::27: keşke alıp alıp ödeme yapmıcağımız bi site olsa :9::9::9:

valla süper birşey olur canım öyle site bulursan banada haber ver :D bu arada masa örtüsü demişken bende pembe masa örtüsü arıyorum :/

nevresimlerim ve pike setlerim
$5.webp$1763_buyuk.webp$1316684781794197_b.webp
$B28284637-1.webp$1525_buyuk.webp
uzun zaman önce alıp eklemeye vakit bulamadığım servisliklerim ve porselen sahanım ( çay fincanları hediye )
$FB,538,60,tuzluk-biberlik-seti-cemile-cemile.webp$8.webp$Cemile-Cemile-2-Katlı-Pasta-Servisi-6592-1806-1-product.webp$ebab190b-1018-47ca-b376-14135df9f342.webp$İçerik.webp$r.webp$s.webp$ZEYVE-PR02-BEYAZ-SERISI-PORSELEN-KAYIK-TABAK-CEREZLIK-3.webp$porselen_sahan.webp

trendyoldan nişanlıma aldırdıklarım :52:
$1.webp$2.webp$3.webp$4.webp

Son düzenleme:
canım canım binkez beğenmek isterim çok güzeller kiiiiii korkmaz ürünlerinden tencere ve birkaç bişi hariç hepicğinden var bende o kesme tahtasını çok almak istiyorum ama mutfağım büyük olmazsa diye korkularım var çok güzeller çokkkkkk canım benim

görümcende senin gibi zevkliymiş tebrikler herşeyin yine hep çok güzel senin topikinde bana çok ama çok yardımcı oluyor bizim önümzde 1 yılımız var az çok bişiler alıyoruz bakalım inşallah yetiştrirrz canım

bebişim ben de aldıklarını merak ediyordum vuhuuuu diyorum şimdi gördüm de maşallah sana :nazar:

yavrum ya çok özledim ama birazdan çıkmam gerek kardeşime düğün için elbise bakıcaz :/ neler yaptın nasılsın maşallah çeyizler süper gidiyor hakikaten özledim ya :S

canım canım binkez beğenmek isterim çok güzeller kiiiiii korkmaz ürünlerinden tencere ve birkaç bişi hariç hepicğinden var bende o kesme tahtasını çok almak istiyorum ama mutfağım büyük olmazsa diye korkularım var çok güzeller çokkkkkk canım benim

görümcende senin gibi zevkliymiş tebrikler herşeyin yine hep çok güzel senin topikinde bana çok ama çok yardımcı oluyor bizim önümzde 1 yılımız var az çok bişiler alıyoruz bakalım inşallah yetiştrirrz canım

canım benim çok teşekkür ederim beğenmene sevindim. görümcemi nişanlımdan çok görüyorum diyebilirim ve ergenlikten beri beraberiz onunda etkisi var sanırım. tüm zevklerimiz aynı : ) o beğeniyor fotoğraf atıyor ben onay verirsem alıyor . benim hiç vaktim olmuyor ufak tefek şeylere :/
korkmaz ürünlerini çok istiyordum daha önce sayfamada yazmıştım halam ve teyzemler nişanda birşey alamadıkları için hediye iste dediler bende istedim:D halam bunları aldı sağolsun. kesme tahtasını kesinlikle tavsiye derim çok kullanışlı

1 yıl uzun süre hayatım yetiştirirsin merak etme : ) üstelik az çok değil bence epey birşey aldın seneye kadar fazlasını bile alırsın sen :D

bebişim ben de aldıklarını merak ediyordum vuhuuuu diyorum şimdi gördüm de maşallah sana :nazar:

yavrum ya çok özledim ama birazdan çıkmam gerek kardeşime düğün için elbise bakıcaz :/ neler yaptın nasılsın maşallah çeyizler süper gidiyor hakikaten özledim ya :S

canım benim beğenmen mutlu etti. aldıklarımı bilgisayara kaydetmiştim geldiğimde buraya eklerim daha. daha ekleyeceklerim var :D gelince bakarsın

işte sayfanda anlattığım gibiyim hayatım. sen çık geç kalma sonra inşallah konuşuruz bolca olmazsa mailleşelim bende özledim çok

canım benim beğenmen mutlu etti. aldıklarımı bilgisayara kaydetmiştim geldiğimde buraya eklerim daha. daha ekleyeceklerim var :D gelince bakarsın

işte sayfanda anlattığım gibiyim hayatım. sen çık geç kalma sonra inşallah konuşuruz bolca olmazsa mailleşelim bende özledim çok

ev konusuyla benim konuma da yazdım sıkma canını hallolacak gönülden inan. ben çok zor durumlarda bile bi şekilde hallolacağına inandım çünkü bak ciddi söylüyorum o kadar gönlünden kalbinden hissediyorsun ki tanrı'nın sana yardım ettiğini. bi yerlerden hiç ummadığın bi şeleyler çıkıyor maddi manevi hep rast gidiyor insanın işi evlenirken. kalbini ferah tut.

kendine iyi bak mailleşelim evet. bu aralar benim tayin işi de var bakalım o ne olacak benim kafam da onda :S

öpüyorum seni

ev konusuyla benim konuma da yazdım sıkma canını hallolacak gönülden inan. ben çok zor durumlarda bile bi şekilde hallolacağına inandım çünkü bak ciddi söylüyorum o kadar gönlünden kalbinden hissediyorsun ki tanrı'nın sana yardım ettiğini. bi yerlerden hiç ummadığın bi şeleyler çıkıyor maddi manevi hep rast gidiyor insanın işi evlenirken. kalbini ferah tut.

kendine iyi bak mailleşelim evet. bu aralar benim tayin işi de var bakalım o ne olacak benim kafam da onda :S

öpüyorum seni

şimdi baktım nerede seni görsem dert yanmışım :D

inşallah tayinin dileğin gibi olur hayatım öptüm çok

bunlarda doğum günümde hediye gelenler : ) ( masa servislerini kayınvalidem aldı ,çok istiyordum:D)
$makethumb.aspx.webp$pizza_express_optima_59479.webp$0f8c2763-e6e1-49e1-8da2-a3c7bb2ec744pd.webp$08c9983a-af87-427e-805d-bb522ab5c292pd.webp$8c2aa828-9fe9-443a-bd2d-4b50e039300fpd.webp$785efa5d-2561-4dd4-b827-970ed32ccf1epd.webp$30261-mercury-glitter-masa-iki-gozl.webp$30262-mercury-glitter-masa-oval.webp

madame coco indiriminden kaptıklarım :D

$2207_kucuk.webp$2285_kucuk.webp$2362_buyuk.webp$2371_kucuk.webp$2833_buyuk.webp$2875_buyuk_zoom.webp$3282_buyuk.webp$3300_kucuk.webp$3545_kucuk.webp$3571_buyuk.webp$3593_buyuk.webp$3691_buyuk.webp$3863_kucuk.webp

Biev alışverişim
$6.webp$bn.webp$g.webp$nd.webp$pizza tabağı.webp

bernardo siparişlerim
$6926426067844_0_304x424.webp$6926426073883_0_304x424.webp$6926426273139_0_304x424.webp$6926426298941_0_304x424.webp$6926426299085_0_304x424.webp

görümcemin netten benim için aldığı güzellikler
$[img][5][1][2000x2743].webp$dh.webp$sonkac-kesme-panosu-2-li-5.webp$9.webp$10.webp$71.webp$bahar-dali-yuz-havlusu.webp$Fonksiyonel-Suezgec.webp$images.webp$jpg.jp.webp$mikka-rafi-mutfak-havlusu.webp$kelebek.webp

Son düzenleme:
Back
X