teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah : ) tepsiyi dekoreko dan almıştım .çeyizin 4 4lükhiç bir eksik göremedim puantiyeli mooor yemek takımın harika en kısa sürede ben de alacağım aynısından
Eki Görüntüle 451123
tatlım ya ben bu tepsiyi o kadar uzun zamandır arıyorum ki nerden aldığını söyler misin?
çok beğeniyorum ama hiç bir yerde bulamadım
Güle güle kullan,AŞKla kullan çeyizciklerini
Hepsi ama hepsi çokk güzellll
teşekkür ederim kızlar sizde aldıklarınızı güle güle mutlulukla kullanıngüle güle kullan inş. güzel günlerde..zevklerimiz aynı canım.bazı şeylerimiz aynı veya benzer![]()
canım ya neler yapıyorsun merak ettim göremedim seni uzun zamandır buralarda :)Liva nerelerdesiiiiinnn? Merak ettik biz seni gizomlaaaa![]()
canlarım bende sizleri özledim ara ara baktım siteye ama hiç girip yazacak vakit bulamadım. nişanlım kaza geçirdi ayağı kırıldı,annem rahatsızlandı derken onlar düzelince bir tatile çıktık bol bol gezdim dinlendim. bu arada kiracı çıkmadığı için evle ilgili tadilata henüz başlayamadıklivaaaa geri dön özledik seni gelin olucak gidicen ama topikinden uzak kaldın nerelerdesin kaç zamandır canımherşey hazır kiracıyı bekliyoruz. ekime kadar nasıl yetişecek fikrim yok. tatile gitmeden önce işten ayrılmıştım gelince babamla beraber bir emlak ofisi açmaya karar verdik onunla ilgileniyorum. çeyiz işlerini görümceme yıktım ,kampanya çek vs. o takip ediyor ,benim adıma alıyor sağolsun : ) ve doğum günümde akrabalardan arkadaşlardan birçok çeyizlik hediye geldi . Ankastreleri aldık. hemen hemen herşey tamam evin tadilatına başlayabilirsek mobilyaları alacağız. gelinlik için kararsızım hala:S bende durumlar böyle : )