Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım, hepimiz aldıklarımızı mutlulukla kullanırız inşallahhepsi çok harika güle güle kullan canım sağlık ve mutlulukla ALLAH ın izniyle İNŞALLAH
özellikle kalp şeklinde ki tatlı kaşıklarına aşık oldum diyebilirim![]()
teşekkür ederim canım , daha güzelleri senin olsun inşallah : )Livacımm çok güzeller, son cicilerine de bayıldımmm
Mutlulukla kullan canım benim:)
canım ben ankamall şubesine gitmiyorum ,merkezi olduğu için ürünler hemen bitiyor:S kentpark ve cepa şubelerine gidiyorum. dediklerine göre tepsi ve peçeteliğin sonuncusunu ben aldım kalmadı :S çok güzel kavanozlar gelmiş cepa şubesinde 2 takım vardı ama fiyatı çok diye almadım:S home sweet 'in kentpark şubesine gitmiştim ankamall den haberim yoktu , söylediğin iyi oldu canım : ) hoş daha oradan birşey almadım ama belki alırımlivacım hepsi şahane bende istiyorum yaa hepsinden:)) ankamalden mi aldın canım orda sadece kuşlu kafesi görmüştüm diğerlerini görmedim.buarada ankamale home sweet açılmış haberin varmıydı:))
tegüle güle kullan canım hepsi çok güzeller
canım tek kelimeyle bayıldım bende kelebek aşığı bir insanım çay kahve fincanım çerez setim kelebekli
hepsi çok güzeller
kelebekli saklama kapların varya çay kahve için büyük agzı demirli kapatmalı olan tepsisi çerezliği var devamında bir onu nereden aldın markası ne birde kedili kapak açacağın tam benlik onları öğrenmek istiyorum güle güle ağız tadıyla kullan hepsini
teşekkür ederim canım , daha güzelleri senin olur inşallah : )Canım daha önce yazmış mıydım bilmiyorum ama her şeyin çok güzel :) güle güle kullan hepsini...
teşekkür ederim , olsun canım dert etme sende evine daha güzellerini alırsın geç olsun güç olmasın : )cok guzeller ben hic boyle ceyiz duzemedim yurt disinna gelin geldim![]()
: )) çok teşekkür ederim , valla gözümün kaldığı o kadar çok şey varki , bu dönem ara verdim nişanı atlatır atlatmaz devam edeceğim tamamlamaya : )oyy hepsi çok tatlı, kaliteli ve güzell :)) güle güle kullan :))
hala gözüm kaldı diyo bak hele hele :)) bitmiş anacım hepsi daha ne alıcan :)))
düşüncen için teşekkür ederim canım , erkek arkadaşın hangi ilde ? ben Ankara'dayım ve country tarzı mobilya bulmak zor burda:S olanlarda aşırı pahalı.kızlar country tarzda mobilya bakıyorsunuz sanırım sherwooda 1 sene çalıştı erkek arkadaşım ürünleri cidden kalitelidir ağaçtır tepe home ile kıyaslanmaz bile
eger bu tarz almak isteyen varsa şuan da erkek arkadaşım yapıyor sherwood origami vs oralara takım veriyorlar istediğiniz model olursada yaparlar bana ulaşın yardımcı olurlar koltuk takımları yemek yatak odası takımları var country tarzı isteyen olursa adresi veririm gider bakarsınız
kızlar country tarzda mobilya bakıyorsunuz sanırım sherwooda 1 sene çalıştı erkek arkadaşım ürünleri cidden kalitelidir ağaçtır tepe home ile kıyaslanmaz bile
eger bu tarz almak isteyen varsa şuan da erkek arkadaşım yapıyor sherwood origami vs oralara takım veriyorlar istediğiniz model olursada yaparlar bana ulaşın yardımcı olurlar koltuk takımları yemek yatak odası takımları var country tarzı isteyen olursa adresi veririm gider bakarsınız
aa Ankarada olmanıza sevindim canım : ) pazar günü sitelere gittik biraz baktık beğendiklerimizin fiyatları çok geldiliva canım ankaradayım ben onlarda sitelerde ürünlerinin fotosunu koyamıyorum modelleri kendileri mimarları üretiği için bazıları aynısı yapabiliyor görmek isterseniz numarasını adresini veririm görürsünüz country tarzı pahalı oluyor evet agaçtan oldugu için ama tabi diğer markalar isimde yaptığından biraz daha pahalı oluyor bunların sattıklarına göre
benim eşyalar hep o tarz olucak inşallah beni ziyarete gelirsiniz
bir defa bulaşınca kurtulması çok zor : ) ne kadar alırsan al yenileri gördüğünde eksik bitmiyor. aynen Allah yardımcımız olsun :)))ya bendede aynı çılgınlık var aldıkça alası geliyor insanınvallah Allah çeyiz düzen kızlara yardım etsin :))) heheheh :))
livacım çok sordum ama peki kedili kapak açacağını nereden aldın mor olanı canım
bir defa bulaşınca kurtulması çok zor : ) ne kadar alırsan al yenileri gördüğünde eksik bitmiyor. aynen Allah yardımcımız olsun :)))
QUOTE]
:)) aminn :)))
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim : ) senin aldıklarında benim çok hoşuma gidiyor : )Canım sen ne tatlı şeyler almışsın öle kendine özellikle de english home alışverişine ba-yıl-dımm!:...
ya şu cevap arasındanda alıntı yapmayı bir türlü beceremiyorum delircemD
english home sitesinden aldığım kutu setim : )
Eki Görüntüle 389326
uzun zamandır bekliyordum bu kutuları mağazalarda bulamamıştım. Bugün sitesinde gördüm : ) yeni sezon ürünlerden biraz eklemişler çok güzeller![]()
teşekkür ederim canım , sende çeyizini güle güle kullan inşallahMaşallah
harika bir çeyiz olmuş canım. Mor battaniyen, aksesuarların çok çok güzeller. Hepsiini güle güle kullan.
iyi günlerde kullan home cu arkadaşım![]()