- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım : )canımmm çok tesekkürler yardımın ıcın :) evet ceyiz biter mi hic evlendıgımızde bile bir sürü eksık cıkacaktır emınımGüle güle kullan ınsallah her seyını
Kalpli tabakları internetten bulurumda ama kadeh bardak.t. bulabilirsem çok iyi olur ona uygun bir yemek takımım var çünkü
![]()
evet çok güzelll : ) geçen bir blogda gördüm dantel ayrıntısı çok şeker olmuş
rica ederim canım : )
kadeh seti için markanın satış noktalarına bakabilirsin belki bulunduğun ilde vardr. eğer Ankara'da isen ben kızılay aydoğanlar mağazasından aldım oraya bakabilirsin ,başka ilde isen dediğim gibi markanın satş noktalarna bak derim
tekrar teşekkü ederim. sende aldıklarını güle güle kullan
şansa bak cnm yaa :) Ankaradayım bende çok teşekkür ederim yardımın içi Kızılaya gideceğim çok teşekkürler tekrardan![]()
şansa bak cnm yaa :) Ankaradayım bende çok teşekkür ederim yardımın içi Kızılaya gideceğim çok teşekkürler tekrardan![]()
hayırlı olsun ciciiim
o dekoratif tabak muhteşem ben de alcam banne
haftasonu adanaya gidicem hemen english home'a koşup almam lazım dicem de nedense adanadakilere böyle şeyler ya geç geliyor ya hiç gelmiyor :/ ben o güllü askıyı aldığımda koliden daha yeni çıkarıyolardı :/
bi de tepsi var aklımda english home yine onu da bulamadım :/
diğer ferforjeler ve mutfak setin de çok güzel. güle güle kullan hepsini :*
sağol canım benim : )
deseni renkleri gerçekten muhteşem ama eve gelene kadar kenarı biraz kalkmış yani malı dandikolsun ben onu öylede severim
tepsiler burada vardı yeni gelmiş ama tabağın kalitesindendi almadım. yıkanmıyormuş silinmesi gerekiyormuş. dekor için kullanılabilir : ) tabii bahsettğin tepsi kuşlu çiçekli tepsiler ise...
istediğini bulamazsan söyle ben alır yollarm sana .satıcı kızlarla kanka oldum numaramı verdim onun numarasını aldım , istediğimi benim için ayıracakgele gide arkadaş olmuştuk zaten : )
melekli güllü pike gelmiş bayıldım, hele yeni gelen nevresimler offfyaa birsürü şeyde gözüm kaldı. paraszlğın gözü kör olsun
![]()
ay sus sus beni burda heveslendirmehem parasızlık hem medeniyetten uzaklık
pike almam da bi nevresim daha alıcam
bi tane mavi güllü var iki de pamuk saten var biri nakışlı biri de çeyiz setindeki diğerleri de dandik öyle misafire falan diye aldığım şeyler. bi tane daha o mavi güllünün cinsinden almam lazım neyse artık onun kumaşı
bana şu aldığımız güllü askılar da çok dandik geldi sana da öyle geldi migülleri hamur gibi kırıldı kırılcak
aman hevesimi alana kadar gitsin de sonra nolursa olsun benle mi ölcek
![]()
oo yeni cicler eklenmişş süperler canımen mutlu günlerinde kullan inşallah hepsini
![]()
mavi güllü olandan yeni modeller gelmiş görmen lazım muhteşemler, heveslendirmek gibi olmasında
bende pamuk saten ile o mavi güllü olandan ve yeni gelen mercan pembe arası nevresim setinden tabii melekli pikeden alacağım . pembe masa örtüsü var onuda söyleyim : )) peçeteleri var ama ayrı satılıyor
evet askılar dandik ama yapacak birşey yok güzel duruyoraldğm camlı tepside aynı maldan , eve gelene kadar gülün birinin kenarı azcık kırılmış bile :S
masa örtüsüne de bakıym o zmaan
bu pazar okuldan arkadaşlar piknik yapcaz gitme diyolardı ama bu gazla duramam yerimde gidip english home'a bakmam lazım
![]()
birdaha birşey anlatmayacağım
git pikniğine nevresimler yaz boyu gelecekmiş bitmez , masa örtüsüde sürekli oluyormuş. daha sonra gittiğinde olmazsa dediğim gibi ben alır yollarm istediğini
neyse bi yarın olsun da karar veririm
uyyim ben yavaştan yarın okul var öpüyorum canım iyi geceler
haftasonu english home kaçamağı yaptım : )
sonunda gönlümce mutfak setim oldu
önlüğüm,ekmekliğim,tutacaklarım, eldivenim ve damacana örtüm ... setin runnerınıda aldım ama çekmeyi unutmuşum : )
Eki Görüntüle 387387 Eki Görüntüle 387388 Eki Görüntüle 387389
çok istediğim kuşlu mumluğa kavuştum
Eki Görüntüle 387390
orta sehpada güzel olur düşüncesiyle aldığım dekoratif tepsi
Eki Görüntüle 387392 Eki Görüntüle 387393
mutfak için aldığım askılığım ve peçeteliğim
Eki Görüntüle 387396 Eki Görüntüle 387397
ve supla olarak satılan ama benim dekor amaçlı aldığım tabak : )
Eki Görüntüle 387399
çok güzel pikeler ve nevresimler gelmiş aklım onlarda kaldı![]()
Kıskandım bende konu açmaya karar verdim.vakit bulduğum sürece bende aldıklarımı sizinle paylaşacağım .
Düğün vakti kesin olmamakla beraber bu sene sonunda olabilir daha erken olabilir onu tam bilmiyorum![]()
Birçok eksiğim var ,o güne kadar sizinde yardımlarınızla çeyizimi hazırlamayı planlıyorum
foto eklemekte acamiyim o yüzden düzenli olmayabilir şimdiden kusura bakmayın
Eki Görüntüle 365226 Eki Görüntüle 365227 Eki Görüntüle 372565 Eki Görüntüle 372566 Eki Görüntüle 372567 Eki Görüntüle 372568 Eki Görüntüle 365228 Eki Görüntüle 365229 Eki Görüntüle 365230 Eki Görüntüle 365231 Eki Görüntüle 365232 Eki Görüntüle 372562 Eki Görüntüle 372563 Eki Görüntüle 372564 Eki Görüntüle 365233 Eki Görüntüle 372557 Eki Görüntüle 372558 Eki Görüntüle 372559
canım tek kelimeyle bayıldım bende kelebek aşığı bir insanım çay kahve fincanım çerez setim kelebekli
hepsi çok güzeller
kelebekli saklama kapların varya çay kahve için büyük agzı demirli kapatmalı olan tepsisi çerezliği var devamında bir onu nereden aldın markası ne birde kedili kapak açacağın tam benlik onları öğrenmek istiyorum güle güle ağız tadıyla kullan hepsini