Çeyiz almaya başlamalımıyım

ha bi de mesaj sayım 100'e ulaşınca sergilicem aldıklarımı kaydirigubbakcemile2

para biriktirin o zaman istediğinize göre alırsınız. evet modası geçiyor cnm. ben yemek takımını çiçekli almıştım evlendiğimde yaldızlılar çıktı varkende alamadım yenisini. kendi zevkine göre herşeyini yeni alırsın daha iyi olur. şimdiki aklım olsaydı bende almaz paramı biriktirirdim

o telaş zamanların gelsin bakalım nasıl rahat olucan :dance:

:gitme: Korkutma beni ama...
Cebimde param olunca gider istediğim herşeyi alırım. kaydirigubbakcemile3 Şuanda bütçemiz müsait değil canım. Bir de yer sıkıntımız var alsak nereye koyacaz.
Ben 2 borcam 6 tabakla da gelin olsam sevgilim birşey demez kabul eder

bnece ufak ufak taksitle alın derim.. hepsini birden almaya kalkınca şıkışık olur ve bide bakmışssın istediğin değil o an ne varsa onu almışsın .. hem yavaş yavaş alınca daha güzel şeyler alabilirsiniz ayrıca indirimleri kampanyaları daha güzel takip edersiniz ..yoksa son ana saklayınca belki o anda kampanya yok.. ayrıca anın modasını takip etmeyin .. modası geçmicek şeyler alın .. annemin 25 senelik tencersi kaşığı hala kullanıyoruz..

kesinlikle katılıyorum. yavaş yavaş ve beğenerek içine sinerek almak, o heves bambaşka bişi bayanssulusmile kampanya demişken markafoni ve limango'yu öneririm, çeyiz için harika oluyor, beğendikçe alıyosun yorulmadan zemuszemus

benim şimdi 2,5 yıllık bir ilişkim var ama anca 2014 gibi evlenebilicez daha 4 yıl var nerdeyse o yüzden annemle ortak her ay bir iki çeyrek alıyoruz bir kenara atıyoruz ünide de son senem seneye işe girince daha rahat biriktiririm diye düşünüyorum şimdiden almaya gerek var mı daha çok var benim.

almor bence gerek yok şimdiden başlamana. 2014'te çok daha güzellerini alabilirsin eminim.ben bu yaz evlenmeyi düşündüğüm için başladım geçtiğimiz temmuz ayında ve birikim yapabilmen çok güzel zaten,elinde para da olunca 1 sene öncesinde paşalr gibi alırsın beğendiklerini.ben elimde para tutamıyorum mesela, o yüzden alabildiğim kadar alıyorum beğendiklerimi kaydirigubbakcemile2

Ben de eskiden tutmazdım da hayatın gerçekleriyle karşılaşınca bir de annemin teşvikiyle biriktirebiliyoruz üç beş bişey. Bir de hem bizim şimdiki evimiz çok küçük alıp koyma yer yok hem de 2 sene sonra filan bu evden taşınıcaz. Taşınırken filan sorun olur diye de almak istemiyorum pek bu evimizdeyken.

haklısın taşınma olayı varsa büyük şeyler özellikle de kırılabilir cinsten şeyler alma zaten. benim yazın aldığım yemek takımı, çkb takımı ve çelik çeyiz seti mağazada duruyor, önümüzdeki temmuzda alıcam,bir yıl bekletebilrsiniz dediler.zaten nevresim takımı fln alsa, 2-3 sene sonra çok daha güzelleri çıkar,bekle bence en yenilerinden alırsın yerimseniben zaten düğüne 1-2 yıl kala otomatik olarak başlar çeyizler ilgini çekmeye :1hug:

Şu Markofoni davetliydi sanırım bi davet ediversenizde alıversek bizde:Saruboceq: Limango da mı davetli bilmiyorum,

Kizlar sevgilim yok yinede ceyiz dizmeye baslamali miyim sizce ? Yani el isleri havlu su bu var dolu dolu ama baska biseyim de yok 27 yasindayim evlilik yasim geldi ama bir aday yokken de sacma geliyor. öte yandan birden gelisince arkadaslardan biliyorum cok telaseli geciyor nisanlilik, ve bu tabi özellikle harcamalara yansiyor. tencere takimim var, onun disinda bisey almadim hic, o takimi da bir kampanya vardi onun hevesiyle aldim marka tencereler diye. para biriktiriyorum ama cok az cünkü illaki biseyler cikiyor paralar gidiyor.
Kasimda son ödemem var, gün parasi zamanim bitiyor, o para harcandi ama, eve harcadim babam emekli, e evde eski, bazi degisiklikler olmaliydi. Ocakta artik ayda 100 Euro bankayla anlasip biriktirmek icin kestircem en iyisi bu sanirim

canım 27 yaşındasın her an kısmetin çıkabilir ki çıktığındada sanrıım uzun bi nişanlılık döemi geçirmezsin.. bence çatal bıcak takımı felan alabilirisn modası geçmez nişanlalınınca pat diye her şey almazsın paran olsada belki içine sinmicek şeyler alıcaksın şimdi yavaş yavaş içine sinen şeyleri al bide şu var ki erafta kısmet felan çıkyomu yani sence evlilik yakın olurmu ne bileyim istemeye gelenler oluyomu bunlarda var tabi şimdi 35 kadar evlenmezsen bide aldıklarını beğenmezsin sonra eyvahedigeldismile

uzun bir nisanlilik dönemi gecirecegimi bende sanmiyorum. Ya tam olur ya hic. Isteyenler falan var ama sonuc olarak kismetsizim sanirim, cok da flörtten anlamiyorum galiba. Benim yasitlarimin cogu evlendiler, etrafta türk sayisi cok ama yasima uygun erkek cok cok az diyebilirim. hatta 20y asindayken bi keresinde saymistim topu topu 5 erkek vardi sehirde türk ve yasima yakin olan kasik takimi aslinda iyi fikir, hani tabak falan modaya bakiyor ama kasik catal takimi iyisi güzeli denk geldiginde alayim en iyisi.

:) ayy ne diyim bilemedim ama bence biraz elini çabuk tutsan iyi olur evlilik için en azından 30 geçmeden anne olmak lazım diye düşünüyorum.. belki kısmetin türkiyeydedir belki buraya gelin geliceksin yaz tatillerinde geliyomusn o zamanlar kısmetin çıkar malum bizim türk anneleri oğullarına her zaman kız bakarlar

çaydanlık çatal bıcak mesela bi misafir için bi günlük için oluyo çatal bıcak bunları al.. sonra ufak sahan şeklinde tencereler oluyo onlardan sonra eflon tencere alabilirsin ben yemek takımı aldım mesela daha 3 sene var ama kalsık bi model yanı 10 sene sonrada severek kullaancağım şeyler alıyorum günün modasına kapılıp almıyorum sende öyle yaparsın .. inşallah tez zamanda kısmetin çıkar canımm

aslina bakarsan artik ben de istiyorum. 30larin basinda anne olmak isterim.aslinda su an hoslandigim biri var, o 5in icinde olmayan uzaklarda saklanan biri 6. sahis bazen yazisiyoruz da ama faaliyet yok adamda sanirim hayatindan memnun.. Türkiyede olabilir ama ordakilerin cogu malesef buraya gelmeye meyilli öylesini de ben istemiyorum. dilini sununu bununu Almanlardan iyi bilmeme ragmen, hayat sartlari hic de güzel degil. bu konuda öyle birine güvenmek mesele, birde diyelim güvendim buraya ayak uydurmasi zaman emek ister, asik olmadigim sürece cekemem acikcasi. aslinda burdan ümitliyim ama cevremden degil iste. Anca dügün mügün olucak ta, tanislarin tanidiklarinin bekar ogullari akillarina gelirse belki olur. yada o eleman uyanir artik...aslinda onun annesi de seviyo beni :)

Teflon tencere, kettle gibi seyler olabilir aslinda. mikser falan, hep lazim olacak seyler, ronto vs. Moda seyleri almayi istemiyorum zaten cünkü o kadar sey cikiyor ki yeni yeni shikir shikir almanin anlami yok. Ay insallah canim artik ciksin bea kismetim. yada diyorum ya bay :1ninca: artik faaliyete gecsin.. o zaman ceyiz meyiz derdine düsebilirim

Sen bekar misin ? yani nisan misan varmi ?

Son düzenleme:
canım inşallah tez zamanda evlenirsin..

benim sevgilim var 3 sene gibi zaman var evliiğe.. nişan felan yok son bi sene nişanalı kalamyı planlyıoruz hayırlısı olsun ..iyisi olsun istiyorum taksiyle alıyorum aileme yük olmak istemiyorum herşeyi kendim yapıcam..anca 3 sende ceyizimi tamamlarım..

Son düzenleme:
biriyle tanismak kafi simdilik, o zaman insan yavas yavas hazirliklarini da yapar. umarim hersey diledigin gibi olur, ailene yük olmak istememen cok güzel

bizde 2012 ilkbahar gibi evlenmeyi düşünüyorz ve ortada hiç birşy yok şimdi resimlere baktım moralim alt üst oldu geçen kütahyadan br takım aldık defolu çıktı ve çok begenmiştim iade etmek zorunda kaldm çünkü o serinin hepsi öle imiş... jumbo da kampanya vr haberinz olsun tencere seti çay seti çatal kaşık sesi ve cezve dahil 1895 TL bana biraz pahalı geldi tencereleri çk begenmedim kulpları çk büyük hemde.

şekerim hiç üzülme daha düğüne varmış bizimde ozamanlarda olucak büyük ihtimal ama ben her gittiğim yerden bişeyler alıyorum sende öyle yap ilk başladığında az geliyo ama vakit geçince çoğalıyo moralin bozulmasın ben şimdi beyaz eşya aldım taksit taksit ödüyorum hallolur merak etme:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…