• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceyiz alışverişi

huzur33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
2.343
248
173
30
Selam kizlar ben 19 yasindayim 3 yildir devam eden bir iliskim var ciddi düşünüyoruz ama tabi evlilik için erken :) alışveriş sitelerinde çok guzel ceyizlikler görüyorum ufak tefek almaya baslasam erken mi olur sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar ben 19 yasindayim 3 yildir devam eden bir iliskim var ciddi düşünüyoruz ama tabi evlilik için erken :) alışveriş sitelerinde çok guzel ceyizlikler görüyorum ufak tefek almaya baslasam erken mi olur sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sürekli yeni modeller çıkıyo ileride pişman olmazsan al bence canım :40: zaten çeyiz için alınıcak o kadar çok şey var ki. nikaha düğüne az zaman kala almaya kalınca zor olur

sürekli yeni modeller çıkıyo ileride pişman olmazsan al bence canım :40: zaten çeyiz için alınıcak o kadar çok şey var ki. nikaha düğüne az zaman kala almaya kalınca zor olur

dondurma şeklinde kaseler gördüm bugün kaşıklarıda öyleydi dondurma için çok hoşuma gitti öyle ufak şeyler alim dedim de erken olur diyede düşündüm ama sanırım bir şey olmaz dursun :)

dondurma şeklinde kaseler gördüm bugün kaşıklarıda öyleydi dondurma için çok hoşuma gitti öyle ufak şeyler alim dedim de erken olur diyede düşündüm ama sanırım bir şey olmaz dursun :)

yok canım bişey olmaz :) insan böyle şeylere özeniyo :)

bende 20 yaşına giricem 2 yıllık ilişkim var evlilik 4 yıl sonra inşallah ama çok özeniyorum alasım geliyor her gördüğümü :))

onları ilerde bulamazsın belki imkanın varken al derim cici cici olur bende senın gibiyim 4 yılllık ilişkim var 22 yasındayım begendiğimi alıom tencere felan almıom ama onu zman almak mantıklı:9:

Bende cok guzel tepsiler görüyorum bu ara :D bide iki kisilik kahvalti takimi kalpli onu almak istiyorum ama daha cok var yaa

ben onu çok begenıodum aldım :9::9: bak bi topiğime aldıklarıma ama bazılarını anneme verdım ordakılerın sımdıden almak sacma geldı sevdiklerim kaldı:9::9:

ben onu çok begenıodum aldım :9::9: bak bi topiğime aldıklarıma ama bazılarını anneme verdım ordakılerın sımdıden almak sacma geldı sevdiklerim kaldı:9::9:

Hemen bakiyorum :)) sen kac yasindasin kac senen var evlilige :)) annemde bana aliyor ama yatak ortusu falan aliyor ben boyle cici küçük seyler istiyoruum

Hemen bakiyorum :)) sen kac yasindasin kac senen var evlilige :)) annemde bana aliyor ama yatak ortusu falan aliyor ben boyle cici küçük seyler istiyoruum
22 yaşındayım ve bi 4 senem vardır canım yüksek lisans felan düşünüom ben annem almıo şükür ben beğenip alıom dediğin gibi cici cici seyler daha güzel :9::9:

onları ilerde bulamazsın belki imkanın varken al derim cici cici olur bende senın gibiyim 4 yılllık ilişkim var 22 yasındayım begendiğimi alıom tencere felan almıom ama onu zman almak mantıklı:9:

bende öyle düşünüyorum şimdi ufak tefek cicili bicili şeylerden alim seviyorum çünkü modası geçse bile kullanılır ya çok hoş bir şey :9:

insanın baktıkça bakası geliyor bende her gördüğümü alayım istiyorum böyle hele o yemek takımları kahvaltılıklar bardak takımları felan içi gidiyor insanın :)

bunlar almayı düşündüğüm su bardak takımları

böyle tekmi alsam ?
http://evleilgili.com/surahi-bardak-takimlari/14068-schafer-7-parca-aqua-cam-seti-shf-101.html

Yada böyle komple takımmı
http://evleilgili.com/surahi-bardak...den-lines-31-parca-cam-bardak-seti-17155.html

Ben yine böyle cici eşyalar bulursam paylaşırım :)

insanın baktıkça bakası geliyor bende her gördüğümü alayım istiyorum böyle hele o yemek takımları kahvaltılıklar bardak takımları felan içi gidiyor insanın :)

bunlar almayı düşündüğüm su bardak takımları

böyle tekmi alsam ?
http://evleilgili.com/surahi-bardak-takimlari/14068-schafer-7-parca-aqua-cam-seti-shf-101.html

Yada böyle komple takımmı
http://evleilgili.com/surahi-bardak...den-lines-31-parca-cam-bardak-seti-17155.html

Ben yine böyle cici eşyalar bulursam paylaşırım :)
canım link paylaşmak yasak die biliyorum kaldır linkleri resim paylaşabilirsin schafer in takımı güzelmiş kelebekler felan civil civil diğerinin de sürahisini beğeniyorum farklı duruyor birde ne için kullanacaksın takımları schaferini günlük alarak kullanılabilir diğeri misafirde uygun olur. ben burda görüyorumda bazı arkadaşlar misafir için olanı da tek tek alıp takım yapıyorlar hem takım da kullanılmayan parçalar oluo kişi kendi isteğine göre secip alıyor öylesi daha mantıklı canım

Back
X