Yaaa yasoommm çok sevindimO nasıl süslemedir, gözüm gönlüm açıldı.
Ellerine, emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum.
Yok be hemsoomm korkacagin kadar güzel olmadıSayfayı korka korka aşağı indiren ben agahsghssh
Ya ısırırım bak sizi yaa, senin dualarına ölürümAllahımmmm sonunda geldiii benim pacikomun teyzoşuuuuu
Çokkk güzeeeelll nefiisss gözüküyorrrrr
Nasıll emek verdin hele üstlerindeki süslemelerin ağzım açık kaldıı
Bitanemm ellerinee sağlıkkkk elin lezzettii bi başka seninnnvallahaa inşaallahhh sen birinci olursunn en çok istediğimmm seeyyy
Canım kukrişkom çok teşekkür ederim allah razı olsunSosyalim ellerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Rica ederim ne demekYaaa dimi revani kokusu diye birşey var sahiden, bütün mutfak koktucanım benim yaa utandirdin beni mavilim mavilim mor çiçeğim, çok teşekkürler allah razı olsun
Ah be kuzum o kadar kuruttuk,yaptığımıza değsin bariCanım çekti ya benim ciddi ciddi çok seviyorum revaniyi
Ellerine sağlık canım bu arada portakal en çok revaniye yakışmış
Canımm bitanemm sen kazancaksıınnnnnnnYa ısırırım bak sizi yaa, senin dualarına ölürümpacikom kadar tatlı bi revani yapmaya çalıştım çok teşekkür ederim allah razı olsun canım kuzum
Diğeri ne greyfurt muAh be kuzum o kadar kuruttuk,yaptığımıza değsin bariben yaptım diye demiyorum ama valla güzel oldu çok teşekkür ederim canım benim, allah razı olsun
Oyy benim incitanem ya yerim seniEllerine sağlık minnoşum, tatlın ayrı, sunum süslemelerin ayrı güzel olmuşbaşarılar dilerim kiraz çiçeğim
Minnosum bundan sonra bende seveceğim,şerbetini ben ayarlayınca güzel olduEllerine sağlık sosyalim son zamanlarfa sevdiğim bir tatlı
Yaa merviskom bi gün gelecek boş masayı çekeceğiz sadeceNaptın sen sosyalim çiçek gibi süslemişsin yineşaka bir yana ellerine emeğine sağlıık canım benim ama bence artık yarısmalarda portakalda yasaklansın
Yaaa matmazelimmm çok teşekkür ederim allah razı olsun, mutlu ettin beniEllerine emeğine sağlık kuzuumm harika görünüyor yarışmada bol şans
Ayyy kuzummm evet hakan hep yoğurt tatlısı der ve hep bayramlarda yaparYiaaa tek sevdiğim şerbetli tatlı olur kendisi. Yada çok çok yiyebildiğim Diğerleri tıkıyor
Bizde bu tatlıya yoğurt tatlısı derlerNiye öyle hala çözemedim. Tamam içinde yoğurt varda sonuçta ana madde irmik Yoğurtla yapılan başka şerbetli tatlı yok mu acaba Nevreste ablaya bağlanıp sorsak ya Durduk yere kendi kendimi merak ettirdim
Canım balım sosyalım eline, emeğine en çokta sevgine sağlıkYine sevgiyle yapılmış belli
Sende iyi ki varsınCanım nevoşum teşekkür ederim iyi ki varsın
Canım periskom bende ilk defa yaptımRevaniyi gördüğüme çok sevindim tarifi hemen kaydediyorumyedim ama hiç yapmadım , ellerine sağlık kuzucumm şahane olmuş sunum zaten