Tatlı Tarifi Cevizli Revani - Ankara Nuhun Irmik Sponsorluğunda

Yiaaa tek sevdiğim şerbetli tatlı olur kendisi. Yada çok çok yiyebildiğim Diğerleri tıkıyor

Bizde bu tatlıya yoğurt tatlısı derler Niye öyle hala çözemedim. Tamam içinde yoğurt varda sonuçta ana madde irmik Yoğurtla yapılan başka şerbetli tatlı yok mu acaba Nevreste ablaya bağlanıp sorsak ya Durduk yere kendi kendimi merak ettirdim

Canım balım sosyalım eline, emeğine en çokta sevgine sağlık Yine sevgiyle yapılmış belli

Revaniyi gördüğüme çok sevindim tarifi hemen kaydediyorum yedim ama hiç yapmadım , ellerine sağlık kuzucumm şahane olmuş sunum zaten

Ya ısırırım bak sizi yaa, senin dualarına ölürüm pacikom kadar tatlı bi revani yapmaya çalıştım çok teşekkür ederim allah razı olsun canım kuzum

Reactions: Jou
Canım çekti ya benim ciddi ciddi çok seviyorum revaniyi
Ellerine sağlık canım bu arada portakal en çok revaniye yakışmış
Ah be kuzum o kadar kuruttuk,yaptığımıza değsin bari ben yaptım diye demiyorum ama valla güzel oldu çok teşekkür ederim canım benim, allah razı olsun

Ya ısırırım bak sizi yaa, senin dualarına ölürüm pacikom kadar tatlı bi revani yapmaya çalıştım çok teşekkür ederim allah razı olsun canım kuzum
Canımm bitanemm sen kazancaksıınnnnnnn

Yettii garrriiiiiii

Naptın sen sosyalim çiçek gibi süslemişsin yine şaka bir yana ellerine emeğine sağlıık canım benim ama bence artık yarısmalarda portakalda yasaklansın
Yaa merviskom bi gün gelecek boş masayı çekeceğiz sadece nolacak sonumuz bizim canımsın benim, çok teşekkür ederim allah razı olsun canım merviskom

Canim sosyalim ellerine emeğine sağlık ❤ başarılar dilerim

Ayyy kuzummm evet hakan hep yoğurt tatlısı der ve hep bayramlarda yapar ama içinde azıcık yoğurt revani gelmediyse akillarina valla sevgimi kattım, malzemeleri severek kattım içine çok teşekkür ederim kuzum benim, allah razı olsun minikim nasıl oldu bu arada

Ellerinize sağlık olsa da yesem revaniyi de çok severim süslemeler süper başarılar

Revaniyi gördüğüme çok sevindim tarifi hemen kaydediyorum yedim ama hiç yapmadım , ellerine sağlık kuzucumm şahane olmuş sunum zaten
Canım periskom bende ilk defa yaptım tam tuttu,kesinlikle güvenerek yapabilirsin çok lezzetli oldu,ceviz çok yakıştı nevoş sagolsun çok teşekkür ederim allah razı olsun perişkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…