- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Isırırım seni yaaaaaa,kalbini yirim pacikomun bal anasıCanımm bitanemm sen kazancaksıınnnnnnn
Yettii garrriiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isırırım seni yaaaaaa,kalbini yirim pacikomun bal anasıCanımm bitanemm sen kazancaksıınnnnnnn
Yettii garrriiiiiii
Evet bebegim greyfurt, daha fazla koyacak her bulamadımDiğeri ne greyfurt mu
Aynı aslındaYoğurt tatlısı irmikli veya irmiksiz yapılırYiaaa tek sevdiğim şerbetli tatlı olur kendisi. Yada çok çok yiyebildiğim Diğerleri tıkıyor
Bizde bu tatlıya yoğurt tatlısı derler Niye öyle hala çözemedim. Tamam içinde yoğurt varda sonuçta ana madde irmik Yoğurtla yapılan başka şerbetli tatlı yok mu acaba Nevreste ablaya bağlanıp sorsak ya Durduk yere kendi kendimi merak ettirdim
Canım balım sosyalım eline, emeğine en çokta sevgine sağlık Yine sevgiyle yapılmış belli
Canım kuzum çok teşekkür ederim allah razı olsun, bana uğur getir taze sampiyonumCanim sosyalim ellerine emeğine sağlık ❤ başarılar dilerim
Başarılar kuzucumYaa merviskom bi gün gelecek boş masayı çekeceğiz sadece nolacak sonumuz bizim canımsın benim, çok teşekkür ederim allah razı olsun canım merviskom
Yaa canım benim çok teşekkür ederim, keşke ikram etsem,tam kıvamında oldu allah razı olsun mutlu oldumEllerinize sağlık olsa da yesem revaniyi de çok severim süslemeler süper başarılar
Çok güzel yapmışsın canım.Yaaa yasoommm çok sevindim beraber ürettik güzel oldu çok teşekkür ederim allah razı olsun canım yaso
Ben aşırı şerbetli sevemiyorum kendim yapınca bende sevdimMinnosum bundan sonra bende seveceğim,şerbetini ben ayarlayınca güzel oldu çok teşekkür ederim allah razı olsun minnosum gelinim
Canım mısınızBaşarılar kuzucum
Çok sevindim yasom, fikrin için çok teşekkür ederimÇok güzel yapmışsın canım.
MuuuuaaahhhhhIsırırım seni yaaaaaa,kalbini yirim pacikomun bal anası
Bendeeeee minnosum, bayıyor yiyemiyorum hatta ikinci yapisimda şekeri biraz daha azaltabilirim o tatlıdan serbet damlamayacak, ağzımda sadece ıslaklık hissedeceksinBen aşırı şerbetli sevemiyorum kendim yapınca bende sevdim
Ayyy kuzummm evet hakan hep yoğurt tatlısı der ve hep bayramlarda yapar ama içinde azıcık yoğurt revani gelmediyse akillarina valla sevgimi kattım, malzemeleri severek kattım içine çok teşekkür ederim kuzum benim, allah razı olsun minikim nasıl oldu bu arada
Evet işte buuuBendeeeee minnosum, bayıyor yiyemiyorum hatta ikinci yapisimda şekeri biraz daha azaltabilirim o tatlıdan serbet damlamayacak, ağzımda sadece ıslaklık hissedeceksin
Muuuuaaahhhhh
Aynı aslındaYoğurt tatlısı irmikli veya irmiksiz yapılır
AynenHa Ali Veli ha Veli Ali yani
Ah eski günlerden kaldı bize yoğurt tatlısı,hatira kuzucumHadi revaniyi aklınıza getiremiyorsunuz İrmik tatlısı diyin dimi Yok yoğurt tatlısı o bizim için
Sevgini kattığın görsel olarak belli oluyor canımcım yine çok güzel olmuş
Minik ise canıma okumakla meşgul Bugün aman sabahlar olmasın
Ağzımızın tadını biliyoruz MinnosumEvet işte buuu
Darisi sana inşallahCanım kuzum çok teşekkür ederim allah razı olsun, bana uğur getir taze sampiyonum