Gülüm çok teşekkür ederimCanım nasılsın görüşemiyoruzBebişin nasıl kaç aylık oldu
Sen beceriklisin maşaallahUfaklık imkan verdiği zaman daha güzellerini yaparsın
İyiyim abla şükür sen nasılsın?
Ondan arta kalan zamanda yine yapıyorum baya bişey :)) 8 aylık olduk etrafını keşfetmeye başlıyor çok ta obur
Belki ben de katılırım yarışmaya vakit bulursam :)

Teşekkür ederim canımBenim sunum ve tarif baştan beri böyle tasarlanmıştıHatta dışarda çekim yapma planlarım vardı son güne kalınca olmadı
Yarın gece başlar canım
Bu hali de güzel canım dışarda çekim fikri de iyimiş nasip

İyiyim canım çok şükür
Maşaallah kocaman olmuşEmin yaparsın ,sen herşeye yetişirsinOyyy ne güzel sen yaparsın o yerYemeyince zor oluyor
Tamam canım inşaallahBu kategori yarın bitiyor yeni kategorilerde bekliyorum

Nana'cım senden kusurların detaylarını bekliyorum

Kimisinin dudağı silikonlu gibi kimisininki kapalı , cevizler çok iri kırılmış, katını az? Cevizlerin biri acek biri biraz koyu diğeri siyaha yakın ? Antepfıstığı nin çöpünü temizlemeye usenmissin ayıp
Çok yazmayayim sonra kıskanıyorum sanıyorlar

Çok haklısın nana'cım kusura bakma elimden ancak bu kadar geliyorKeşke buraya yazmasaydın herkesi gözü açıldı

Yok anam yok bu hatunlara bisiler olmussss.harika tarifler, harika gorsellikler, çıkmış ortaya nevreste çok şahane olmuş tam dilber dudağı BAŞARILAR

Nevos durdun durdun son gün Döktürmüşsün yine tatlım
Tatlın harika görünüyor ellerine sağlık yarışmada başarılar
Çok ısrar ettiler dayanamadım
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…