Cevaplarınız gerçekten çok önemli 🥺?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin kafan mı iyi yoksa gerçekten problemli misin doktorun bana söylediği şey 2 farklı doktor birisi bozulmuş ilk gece zorlama olmazsa kanamanda olmaz diğer doktor evet bozulmuş fakat tamamen bir bozulma yok çok az kalmış ramak kalmış dedi ben bunu kafamdan mi uydurdum deli miyim ben şimdi
Senin kafan iyiydi bence.
Şikayet etmek yerine buraya gelip saçma sapan yazdığına göre.
Adamla sevistin,sonra ne yaptım ben oldun,şimdi de bahane arıyorsun.
Gitsene hadi polise..
Buradan biri şikayette bulunursa ip'den bulurlar adresini.zaten suç duyurusunda bulundun şu an

Sizin yasadiginiz bu kötü olayi size yapanin yanina birakmayin. Hakkinizi arayi. Ve o kisiyi rezil edin insan icine cikicak yüzü kalmasin. Bu olayi atlatmak icinde yardim alin. O gece ne yasadiginizi bile bilmiyorsunuz adamin söylediyine inaniyorsunuz. Acikcasi ben mahkemeye verdiyinize inanmiyorum. Cünki dava acilmis olsa mahkeme raporlari isterdi ve daha detayli kontrollerden gecerdiniz. Lütfen davaci olun yoksa ömrünüzpn sonuna kadar bunu atlatamazsiniz.

Kizlik zari önemli deyil önemli olan sizsiniz. Ilk gecede o kan gelse nolur gelmese nolur, sizi siz oldugunuz icin sevicek bir es tercih edin kizlik zari kanina deyer veren bir odunla evlenmeyin. En önemlisi sizde kizlik zarina bukadar anlam yüklemeyin ve size yapilan seyin hesabini sorun.
Çok teşekkür ederim o kadar iyisiniz ki

bir ilişki olamadığı halde yırtılan zar
Birkaç önceki mesajlarda yırtılmaya ramak kalan zar demiştin şimdi de yırtılan zar diyorsun? Bi karar mı versen? Kartlarını açık oyna ki insanlar da net cevap verebilsin değil mi ama? Şimdi iş değişti yırtılan zar bir daha yırtılmaz. Allah'ım t..cavüz gibi önemli bir olay yaşanmışken konuştuğumuz şeye bak 🤦

Gitsene hadi polise..
Buradan biri şikayette bulunursa ip'den bulurlar adresini.zaten suç duyurusunda bulundun şu an
Adamla seviştim mi yazık sana

Birkaç önceki mesajlarda yırtılmaya ramak kalan zar demiştin şimdi de yırtılan zar diyorsun? Bi karar mı versen? Kartlarını açık oyna ki insanlar da net cevap verebilsin değil mi ama? Şimdi iş değişti yırtılan zar bir daha yırtılmaz. Allah'ım t..cavüz gibi önemli bir olay yaşamışken konuştuğumuz şeye bak 🤦
Farklı birşey söylemedim ki ilk doktor bozulmuş dedi diğer doktor tamamen bozulmasına ramak kalmış dedi

Gitsene hadi polise..
polemiğe girme banlanacaksın, en iyisi konudan çıkmak benim de sinirim dayanmadı

Abla ailemin haberi yok bu durumdan ne polis ne başıma gelen bu olaydan ben her zaman en doğrusu evleneceğim insanla birseyler yaşamaktı ailem böyle yetiştirmiş olsa da doğru olan buydu şuan böyle bir imkanım kalmadi benim için önemliydi size sorum tam bir ilişki olamadığı halde yırtılan zar ilk gece kanar mı ? Neden bu kadar kafaya taktım ailem şu kafada kan gelmezse gidip doktora kendini kanıtlicaksin gururunu ezdirmiceksin vs ben böyle birşey yaptırmak istemiyorum
Konu samimiyetini yitiriyor sanki.
Tüm şeffaflığı ile anlatmadığını düşünüyorum.
Ailenden nasıl gizledin?
Böyle bir ailede yaşıyorsan polise gitmeye nasıl cesaret ettin?

Dava ne durumda şu an?

Ben her ilişkisinde kanayan birini biliyorum. Günlerce kanaması olmuş. Hatta durmamış. Doktora falan gitmişlerdi.
Sen bu stresle kendini kasarsin zaten. Büyük ihtimalle kanaman olur.

Dikkatli ol. Herkese güvenme. Hele üniversitesiyi ailesinden uzak yerde okuyan muhafazakar bir insan için bu çok çok önemli.

Kızlık zarı diye bir şey yok. Bir de ne diye birilerine bekaret borcunuz olduğunu düşünüyorsunuz?
Bekaretiniz olmayınca ne olacak? Çürüğe mi çıkacaksınız? O zar bozuntusu olmayınca değeriniz mi düşüyor?
Zar da zar diye kafayı bozmuş mağara adamları mı sizin ideal eş adaylarınız? Zarı önemsemeyen birileri olamaz mı şu lanet dünyada? Hadi yok diyelim, illa evlenmek zorunda mısınız? Kocasız olmuyor muymuş?

Merhabalar ablalarim sizlere sormak istediğim bir konu var ben istemediğim bir durumla karşı karşıya kaldım benim haberim yokken kendimde değilken zorbalığa uğradım ve sabah uyandığımda iç çamaşırımda kan gördüm sonradan öğrendim ki sadece sürtünme yaptığını girmediğini söylemişti ben inanmadım doktora gittim ilk gittiğim doktor saat 3 yönünde yırtık var bozulmuş ilk ilişkinde zorlama olmazsa kanamanda olmaz dedi bir klinikti bende daha sonra güvendiğim iyi bir doktora gitmek istedim o doktor da bana saat 3 yönünde yırtığın var ama tamamen bir bozulma yok fakat tamamen bozulmasına ramak kalmış dedi ben diktirmek istedim dedi ki ustası gelse bu az kalan bir yer kadar bile dikemez dedi ablalarim ben ne yapıcam tamamen bir girme olmayan sadede sürtünme ile saat 3 yönünde tamamen bozulmasına ramak kalmış olan yırtık tekrar kanar mı ben eminim ilişki olmadığına doktor da söyledi bir girişim olmamis sürtünme diye sizce ne yapmayalım

Tamamen bozulmuş olsa bile ilk ya da ikinci ilişkide kan gelebilir. Eğer bu konuda endişeni doktorlara sorduysan, onlar sana bu cevabı vermişlerdir. Senin endişe etmeni gerektirecek bir şey yok aslında.

Kimsenin alnında ilişkiye girip girmediği yazmıyor sonuçta. Bir şey yapmayacaksın bu konuda. Eğer dava açtıysan -bana kalırsa mutlaka açman gerekirdi- açtığın davayı devam ettir. Kendi hayatına odaklan hayatını toparlamaya çalış. Bu kızlık zarı konusunda da para harcayıp durma.

Ya havle ve la kuvvet . Ne bekliyosun kanar dememizi mi ? Yahu kanasa ne kanamasa ne kanayanlara madalyamı takılıyor ?tecavüze uğramıssın diyor herkes sen hala saat 3 yönü diyosun .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X