Cevaplarınız gerçekten çok önemli 🥺?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne saat 3 yönüymüş ya insanları çileden çıkarmışsın, kimse alay etmemiş tecavüz söz konusuyken bekaret saat 3 yönü derdine düşmenden dehşete kapılmışlar

ben aletli muayeneye maruz kaldigimda dr saat 9 yonunde centik var demisti。savcilik kanaliyla adli tipa gittim onun verdigi raporda ayni yondeydi。 her ikiside kanama olur ddemisti。 evlendim regl iken。regl bittikten sonra iliskimizde hafif kanamam oldu ama oda kalkinca geldi。 bilmiyorum reglden。kalan mi yoksa o kanamami。bence regl gibiydi。cokta guvenemedim acikcasi drlara
Benim ki çentik değil saat 3 yönünde yırtık bir doktor bozulmuş diyor bir doktor tamamen bozulmasına ramak kalmış diyor ben de soruyorum sizlere tamamen bir ilişki gerçekleştiğinde kanama olur mu

Abla zaten ailemin haberi yok bu olay geçen yıl oldu ben gittim hala da devam ediyor ailemin haberi olmaması için dediğin gibi oldu zaten abla tam birleşme olmamış fakat 3 yönünde yırtık var ve tamamen bozulmasına ramak kalmış bu beni korkutuyor
Davacı olduysan çok güzel. Evlenmek zorunda değilsin, illa evleneceğim diyorsan da bundan sonra hayatına sokacağın insan bu saçmalıkları konu dahi etmeyecek biri olsun annenin kaderini yaşamak zorunda değilsin. O zincirin halkasını kırıp çık ve kendine en güzel değeri biç.

ne saat 3 yönüymüş ya insanları çileden çıkarmışsın, kimse alay etmemiş tecavüz söz konusuyken bekaret saat 3 yönü derdine düşmenden dehşete kapılmışlar
Farkındayım gerçekten alay edilmediğiniin farkındayim ben zaten polise gidip şikayette bulundum neden kimse bunu anlamıyor sadece bu durumdan ne bana olandan ne polisten ailemin haberi yok olmasını da istemiyorum babam hasta annem hasta bu durumu kaldiramazlar ben Kendi başıma halletmek istiyorum lütfen soruma cevap verir misiniz

Zor durumdayım sizden gerçekten normal bir şekilde cevap bekliyorum durumum tamamen bozulmasına ramak kalmış olarak söylendi bana bende size soruyorum ki ilk gece tamamen bir ilişki gerçekleştiğinde kanama olur mu çünkü osm sadece sürtünme ile olmuş
Biz doktor değiliz doktor bilir. Birde ilk gece kiminden kan gelmezmiş kiminden çok az kan geliyor kiminden çok kan gelir.

Kalan yeri denemeden bilemezsiniz 🤦‍♀️ Tecavüz var suç var siz polise gitmek yerine başka yerler merak ediyorsunuz kimse duymasın istiyorsunuz sanıırım ondan.

Arkadaşım madem diktirmeye paran var terapiye harcasana.
Biz nereden bilelim saat eti kemik gece ne olmuş. Kim doktordan 'saat üç yönünde zedelenme' cumlesi duyduktan sonra ilişkiye giriyor da sana net bir yanıt versin.
Ayrıca hem her kadının bünyesi farklidir hem de bu kan en çok rahat ya da stresli olup olmamanla alakalıdır..sen kendini kasacagin için muhtemelen bir kanama yaşarsın.
Benim arkadaşımin (çok stresli, bu isler nasıl olacak diye endişelenen - nişanlısıyla öncesinde yakınlaşması olmayan bir kızdı) balayı rezil olmuş, her ilişkide ayrı ayrı kanamış. Bense gayet rahattım ve hiç kanamam olmadı.
Yani bu bir kıstas değil ki.
Evlendiğin adam senin sözüne güvenmeyip kavga çıkaracaksa o adamla zaten bir yola girilmez. Sen travmalarinla seni saracak, ilişkiye girdin diye değil geçmişinde üzücü şeyler yaşadın diye üzülecek bir erkek bulmaya çalış

Farkındayım gerçekten alay edilmediğiniin farkındayim ben zaten polise gidip şikayette bulundum neden kimse bunu anlamıyor sadece bu durumdan ne bana olandan ne polisten ailemin haberi yok olmasını da istemiyorum babam hasta annem hasta bu durumu kaldiramazlar ben Kendi başıma halletmek istiyorum lütfen soruma cevap verir misiniz
burda kimse kadın doğum uzmanı değil ki olsalar da muayene etmeden söylenecek şeyler değil, evleneceğin kişiden böyle bir şeyi saklarsan evliliğin yalanla başlar. böyle bir şeyi sorun edecek insanla da zaten evlenme. şu an bunu konuştuğumuza gerçekten inanamıyorum, bu kadar dert edeceğin şey bu olmamalıydı.

Benim ki çentik değil saat 3 yönünde yırtık bir doktor bozulmuş diyor bir doktor tamamen bozulmasına ramak kalmış diyor ben de soruyorum sizlere tamamen bir ilişki gerçekleştiğinde kanama olur mu
bendeki yirtik diye tabir ettigin olmadigi halde yoktu onu diyorum。 yani iliski yasandiginda gelip gelmeyecegini kimse bilemez,kim nerden bilecek senin yapini。yasadigin cevre acisindan zor bi durum allah kolaylik versin。 ben esimlede konusmustum annemle de o yuzden dert etmemi gerektiren bi durum yoktu

Biz de diyoruz ki velev ki kan geldi . Bu kadar büyük bir travmanın ardından ilk gece hiçbir olmamış gibi sevişip, evlendigin adamdan saklayıp, kocanla bu konuyu hiç olmamış gibi konuşmamanin verdiği ağırlığı taşıma bu sırtına büyük yük.

Gerçekten yaşadığım çevre ve ailemi tanısan gelip sen bana yardımcı olurdun
Yavrucuk polis devreye girdiyse (öyle olduğuna inanmak istiyorum) ailen haberdardır herhalde.

Dahası ne?Evleneceğin adama ağzını açmana bile gerek yok.
Ola ki kanama olmadı ağzından bir kelime çıkmasına gerek yok,kaşını çatmasına fırsat verme.
Öyle al herkesi hayatına. Bekaret kanaması herkeste olmuyor.Zaten bekaret kanaması bizim toplumumuzda,daha çok Orta Doğu toplumlarında mühim.
Misal Avrupa'da adı dahi geçmez.

Yaşadığın bir travma var.Eminim özellikle psikolojik olarak yıpranmışsındır.Kendi ruhunu onar,bedenini değil.Kendini sev ve bu baskılara bu dayatmalara inat dik dur.Kimseye bir zar borcun yok!

Toplum baskıları sizin duruşunuz ile yok olacak.Sizlersiniz umut.Kendine bunu yapma.

Biz doktor değiliz doktor bilir. Birde ilk gece kiminden kan gelmezmiş kiminden çok az kan geliyor kiminden çok kan gelir.

Kalan yeri denemeden bilemezsiniz 🤦‍♀️ Tecavüz var suç var siz polise gitmek yerine başka yerler merak ediyorsunuz kimse duymasın istiyorsunuz sanıırım ondan.h

Yavrucuk polis devreye girdiyse (öyle olduğuna inanmak istiyorum) ailen haberdardır herhalde.

Dahası ne?Evleneceğin adama ağzını açmana bile gerek yok.
Ola ki kanama olmadı ağzından bir kelime çıkmasına gerek yok,kaşını çatmasına fırsat verme.
Öyle al herkesi hayatına. Bekaret kanaması herkeste olmuyor.Zaten bekaret kanaması bizim toplumumuzda,daha çok Orta Doğu toplumlarında mühim.
Misal Avrupa'da adı dahi geçmez.

Yaşadığın bir travma var.Eminim özellikle psikolojik olarak yıpranmışsındır.Kendi ruhunu onar,bedenini değil.Kendini sev ve bu baskılara bu dayatmalara inat dik dur.Kimseye bir zar borcun yok!

Toplum baskıları sizin duruşunuz ile yok olacak.Sizlersiniz umut.Kendine bunu yapma.
Abla ailemin haberi yok bu durumdan ne polis ne başıma gelen bu olaydan ben her zaman en doğrusu evleneceğim insanla birseyler yaşamaktı ailem böyle yetiştirmiş olsa da doğru olan buydu şuan böyle bir imkanım kalmadi benim için önemliydi size sorum tam bir ilişki olamadığı halde yırtılan zar ilk gece kanar mı ? Neden bu kadar kafaya taktım ailem şu kafada kan gelmezse gidip doktora kendini kanıtlicaksin gururunu ezdirmiceksin vs ben böyle birşey yaptırmak istemiyorum

Biz de diyoruz ki, bunun bir cevabı yok.

İlişki öncesi yeterli ıslanma sağlanırsa, herhangi bir şekilde kanama olmayabilir.

Islanma sağlanmazsa da tam tersi olabilir.

Yaşadığınız şey travmatik. Toplumsal faktörlerse meselenin özüne değil, bekaret gibi ilkel bir mevzuya aşırı derecede odaklanmanıza sebep oluyor. Bunun farkında olun.

Ama endişelerinizle alay edecek ya da küçümseyecek değilim asla.

cinsellikle ilgili mümkün olduğunca okuyun, araştırın. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Bence uyduruyorsun,yok saat 3 istikameti,ilk ilişkide zorlama olmazsa kanamada olmaz..
Yirtik var ama bozulma yok..
Sen bunları geç.
Adamla sevistiniz,muhtemelen alkol de vardı.
İstemediğin yerlere gitti olay,şimdi de burayi germek için geldin.
Aksi halde zorla olmuş olsaydi çoktan şikayet etmiştin.
Şimdi yedim bir bok işin icinden çıkmak için çabalıyorum telaşı bu.

Biz de diyoruz ki, bunun bir cevabı yok.

İlişki öncesi yeterli ıslanma sağlanırsa, herhangi bir şekilde kanama olmayabilir.

Islanma sağlanmazsa da tam tersi olabilir.

Yaşadığınız şey travmatik. Toplumsal faktörlerse meselenin özüne değil, bekaret gibi ilkel bir mevzuya aşırı derecede odaklanmanıza sebep oluyor. Bunun farkında olun.

Ama endişelerinizle alay edecek ya da küçümseyecek değilim asla.

cinsellikle ilgili mümkün olduğunca okuyun, araştırın. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
Teşekkür ederim 🥺

Bence uyduruyorsun,yok saat 3 istikameti,ilk ilişkide zorlama olmazsa kanamada olmaz..
Yirtik var ama bozulma yok..
Senin kafan mı iyi yoksa gerçekten problemli misin doktorun bana söylediği şey 2 farklı doktor birisi bozulmuş ilk gece zorlama olmazsa kanamanda olmaz diğer doktor evet bozulmuş fakat tamamen bir bozulma yok çok az kalmış ramak kalmış dedi ben bunu kafamdan mi uydurdum deli miyim ben şimdi

Sizin yasadiginiz bu kötü olayi size yapanin yanina birakmayin. Hakkinizi arayi. Ve o kisiyi rezil edin insan icine cikicak yüzü kalmasin. Bu olayi atlatmak icinde yardim alin. O gece ne yasadiginizi bile bilmiyorsunuz adamin söylediyine inaniyorsunuz. Acikcasi ben mahkemeye verdiyinize inanmiyorum. Cünki dava acilmis olsa mahkeme raporlari isterdi ve daha detayli kontrollerden gecerdiniz. Lütfen davaci olun yoksa ömrünüzpn sonuna kadar bunu atlatamazsiniz.

Kizlik zari önemli deyil önemli olan sizsiniz. Ilk gecede o kan gelse nolur gelmese nolur, sizi siz oldugunuz icin sevicek bir es tercih edin kizlik zari kanina deyer veren bir odunla evlenmeyin. En önemlisi sizde kizlik zarina bukadar anlam yüklemeyin ve size yapilan seyin hesabini sorun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X