Cevaplarınız gerçekten çok önemli 🥺?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle bunu kafana takıyor olmanın sebebi tamamen sana bunu dayatan ailen ve akrabaların. Beni iyi dinle senin ilk ilişkide o kanama olmak zorunda değil!!!! Ve sen hiç kimseye o kanamanın olup olmamasının hesabını vermek zorunda değilsin. Öyle bastırılmışsın ki, uğradığını istismarı yok sayıyorsun. Yapma, lütfen kendine sahip çık, lütfen kendini sahiplen. Sen seninsin. Başka hiç kimseye hiçbir şeyin hesabını vermek için yaratılmadın. Belli ki yaşın çok küçük. Bu olaya böyle
Bakarsan seni çok ezerler. Kendini ezdirme. Kaldı ki ilk ilişkisinde esneklik sebebiyle kanama yaşamayan bir sürü kadın var. Bu bir kıstas değil!!! Sen istismara uğramışsın. Buna odaklan. Sadece bunu düşün.
Çok teşekkür ederim diğerleri gibi alay etmeden cevaplandıgin için evet aile yapım tam da anlattığın gibi yetiştirilme tarzım ailem bulundugum ortam bastırılmış ortam tacize uğradım evet yapmam gerekeni gerçekten yaptım ama bu konu da benim için gerçekten çok önemli lütfen bana kızmadan cevap verir misin evet herkesten kan gelmesi mecburi değil fakat benden geldi hem de sadece sürtünme ile benim korkum saat 3 yönünde olan bir yırtık ilk ilişkide tamamen bir ilişki olacağı için kanama olur mu çünkü o pislik sadece sürtünme ile bana zarar vermiş durumda lütfen cevaplar mısın 🥺

Bu konu beni çok üzdü. Sen nasıl bir ailede nasıl bir çevrede yaşıyorsun ki kızlık zarını te..vüzden daha büyük bir felaket olarak görüp diktirme derdine bile düşmüşsün🥺 tam birleşme olmadığı için bozulduğunu düşünmüyorum ablacım ama polise gittiğine de inanmıyorum. Ailenden korkuyorsan polisten gizlilik talep et ama o pisliğin yanına kalmasın.

Çok teşekkür ederim diğerleri gibi alay etmeden cevaplandıgin için evet aile yapım tam da anlattığın gibi yetiştirilme tarzım ailem bulundugum ortam bastırılmış ortam tacize uğradım evet yapmam gerekeni gerçekten yaptım ama bu konu da benim için gerçekten çok önemli lütfen bana kızmadan cevap verir misin evet herkesten kan gelmesi mecburi değil fakat benden geldi hem de sadece sürtünme ile benim korkum saat 3 yönünde olan bir yırtık ilk ilişkide tamamen bir ilişki olacağı için kanama olur mu çünkü o pislik sadece sürtünme ile bana zarar vermiş durumda lütfen cevaplar mısın 🥺
Dediğimi anlamıyorsun. Pekala. Kanama gelmezse ve ilişkiye girdiğin kişi de sana inanmazsa onu kapı dışarı edeceksin. Çünkü öyle adamlarla işin olmamalı. Diyecek başka bir şeyim yok.

Bu konu beni çok üzdü. Sen nasıl bir ailede nasıl bir çevrede yaşıyorsun ki kızlık zarını te..vüzden daha büyük bir felaket olarak görüp diktirme derdine bile düşmüşsün🥺 tam birleşme olmadığı için bozulduğunu düşünmüyorum ablacım ama polise gittiğine de inanmıyorum. Ailenden korkuyorsan polisten gizlilik talep et ama o pisliğin yanına kalmasın.
Abla zaten ailemin haberi yok bu olay geçen yıl oldu ben gittim hala da devam ediyor ailemin haberi olmaması için dediğin gibi oldu zaten abla tam birleşme olmamış fakat 3 yönünde yırtık var ve tamamen bozulmasına ramak kalmış bu beni korkutuyor

Konun gercekse polise gitmişsin, dava sürüyor değil mi? O zaman ailenin durumdan haberi vardır herhalde. Gelecekteki müstakbel eşinden niye bu durumu saklayacaksin ki? Sana yazık değil mi zar derdine dusuyorsun?
Hayır ailemin haberi yok reşitim çünkü ve yaşadığım şehirde değil okuduğum şehirde sürüyor bu dava

Badessnews'in bu konu hakkında çok güzel ve bilinçli bir yazısı mevcut buraya bırakıyorum okursan sevinirim bilmeyenlerde bilinçlenmiş olur.

WhatsApp Image 2023-05-10 at 00.25.01.jpeg
WhatsApp Image 2023-05-10 at 00.25.02.jpeg
WhatsApp Image 2023-05-10 at 00.25.03.jpeg

Merhabalar ablalarim sizlere sormak istediğim bir konu var ben istemediğim bir durumla karşı karşıya kaldım benim haberim yokken kendimde değilken zorbalığa uğradım ve sabah uyandığımda iç çamaşırımda kan gördüm sonradan öğrendim ki sadece sürtünme yaptığını girmediğini söylemişti ben inanmadım doktora gittim ilk gittiğim doktor saat 3 yönünde yırtık var bozulmuş ilk ilişkinde zorlama olmazsa kanamanda olmaz dedi bir klinikti bende daha sonra güvendiğim iyi bir doktora gitmek istedim o doktor da bana saat 3 yönünde yırtığın var ama tamamen bir bozulma yok fakat tamamen bozulmasına ramak kalmış dedi ben diktirmek istedim dedi ki ustası gelse bu az kalan bir yer kadar bile dikemez dedi ablalarim ben ne yapıcam tamamen bir girme olmayan sadede sürtünme ile saat 3 yönünde tamamen bozulmasına ramak kalmış olan yırtık tekrar kanar mı ben eminim ilişki olmadığına doktor da söyledi bir girişim olmamis sürtünme diye sizce ne yapmayalım
Feyk konu. Ve siz kesinlikle daha önceden buraya defalarca yok çocuğuma tecavüz mu ettiler diyen , daha önceden de tecavüze ugrasmiyimdir diye konu açan ruh hastası kişi olabilirsiniz.

Feyk konu. Ve siz kesinlikle daha önceden buraya defalarca yok çocuğuma tecavüz mu ettiler diyen , daha önceden de tecavüze ugrasmiyimdir diye konu açan ruh hastası kişi olabilirsiniz.
Gerçekten çok acimasızsizn diyecek birşeyim yok

ben aletli muayeneye maruz kaldigimda dr saat 9 yonunde centik var demisti。savcilik kanaliyla adli tipa gittim onun verdigi raporda ayni yondeydi。 her ikiside kanama olur ddemisti。 evlendim regl iken。regl bittikten sonra iliskimizde hafif kanamam oldu ama oda kalkinca geldi。 bilmiyorum reglden。kalan mi yoksa o kanamami。bence regl gibiydi。cokta guvenemedim acikcasi drlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X