• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevap yazamama

womennn

19.12.2019
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1.638
1.491
333
konulara cevap yazamıyorum şöyle bir sorun veriyor; Cevap yazabilmek için e-posta adresinize giderek üyeliğinizi aktif etmelisiniz. çıkış yapıpı yeniden şifre filan aldım ama düzelmedi yardımcı olun lütfen.

Kilitli konularda öyle söyler genelde. Bir de cinsellikte.. Bakin mesela buraya konu acabilmisseniz cevap da yazabilirsiniz. .

aa evet burda yazabiliyorum, diğerlerinde neden öyle bir şey oluyor peki?

Mesela cevap yazamadiginiz bir konunun linkini atin bakalim. Eger kilitli konuysa yazamazsiniz.

Cunku bu konu kilitli konu. Sag Ustte yaziyor mesaj gonderimine kapali diye zaten..
hem cinsellik bolumune pro olmayan uyeler yazamaz.

arkadaşlar yeni üye oldun konu nasıl açılıyor yardım alabilir miyim?

arkadaşlar yeni üye oldun konu nasıl açılıyor yardım alabilir miyim?
Ana başlıkların sağ üstünde yeni konu butonua tıklayın
1.jpg

konulara cevap yazamıyorum şöyle bir sorun veriyor; Cevap yazabilmek için e-posta adresinize giderek üyeliğinizi aktif etmelisiniz. çıkış yapıpı yeniden şifre filan aldım ama düzelmedi yardımcı olun lütfen.
Canım aynı konudan bende dertlendim cevapta bulamadım hatta yeni konu açtım bununla ilgili

Canım aynı konudan bende dertlendim cevapta bulamadım hatta yeni konu açtım bununla ilgili

Merhaba ,

İlgili konu kapatılmış anlamına geliyor gördüğünüz uyarı. O yüzden cevap yazamıyorsunuz. Üyeliğinizde sorun bulunmuyor. Bilginize ;)

Cunku bu konu kilitli konu. Sag Ustte yaziyor mesaj gonderimine kapali diye zaten..
hem cinsellik bolumune pro olmayan uyeler yazamaz.
aynı sorunu şuı anda ben de yaşıyorum ama başlığı ben açmıştım. Bu çok saşma açtığım başlığa yazamamam kadar saçma bir şey olamaz. Ne yapabilirim?

aynı sorunu şuı anda ben de yaşıyorum ama başlığı ben açmıştım. Bu çok saşma açtığım başlığa yazamamam kadar saçma bir şey olamaz. Ne yapabilirim?

Basliginiz ya cinsellige tasinmistir ya da kapanmistir. Cinsellik bolumune tazabilmeniz icin pro olmaniz lazim.
Bunun icin Mune ya da Kazenle görüşün. .

ikidir yaşadığım bir sorunu aktarmak istiyorum bir kez konu açmaya çalışırken sanıyorum otomatik kaydetmede hata oldu konumu bitirip göndermeye çalıştığımda "connection reset by peer" uyarısı aldım konuyu açamadım vazgeçtim. şimdi de aynı şeyi bir konuya cevap yazarken yaşıyorum bir kere alıntıladığım bir cevabımda da böyle oldu alıntıyı silip tekrar gönderdim başarılı oldu fakat bugünkü cevabımda alıntıyı sildiğim halde yine aynı uyarıyı alıyorum tekrar giriş yaptım farklı tarayıcı açtım iki ayrı internet bağlantısı denedim olmadı. tekrar giriş yaptığımda cevap alanında yarım bir cevap görünüyor sürekli.

Back