• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Merhaba,

Konuyu sevdim. Biraz okuyabildim. Düzenli yaşamı hem ben hem eşim çok seviyoruz. Ama çalışınca her zaman düzenli olmak mümkün olmuyor. Mutfak düzeninde gayet iyiyim. Fakat, gardrop söz konusu olunca başarılı olamıyorum. Kışlık tüm giysilerimi bazanın altına kaldırdım. Ama yazlık incik boncuk askılı badiler, şortlar v.s düzgünce katlasam da göz kalabalığı yapıyor bana gardrop içerisinde.

Bunun için önerisi olan var mı?

benım kılerım olmadıgı için kucuk bı odam var oraya camasırlığı utu masası supurge ve kullanılmayan bı cok seyı koyuyorum ve ınanılmaz dagınık duruyor ne yapacagım ben o odayı dolap yaptırmak ıstıyorum ama cok sıkışıgız şu aralarda o yuzden çözüm önerisi olan var mı?

kızlar bırde kullanmadıgınız poşetleri nasıl saklıyorsunuz? benım sızın dolaplarınıza bakınca cok dagınık duruyo dolaplarım :olamaz:
Market poşetlerini mutfakta bi dolapta saklıyorum. Çöpü veriyorum onlarla.
Mağaza poşetlerini de bi mağazanın karton çantasının içine koydum. Kışlık montlarımızın asılı oldupu dolapta duruyor

Market poşetlerini mutfakta bi dolapta saklıyorum. Çöpü veriyorum onlarla.
Mağaza poşetlerini de bi mağazanın karton çantasının içine koydum. Kışlık montlarımızın asılı oldupu dolapta duruyor
M maviduvar1 cevbın için teşekkur ederım canımm aynı bende senın gıbı yapıyorum sadece magaza poşetleri benım kıyafetlerimin oldugu yerde duruyor ama işte mutfakatakı dolapta bıraz dağınık duruyorda daha derlı toplu olsun istıyorum bende katlayıp koymam lazım onları da ama bende o kadar sabır yok

Beth18 Beth18 ben katlamıyorum. Ocağımın altındaki dolapta saklama kaplarım var. Onların yanına poşet içine koyuyorum. Zaten her akşam çöp almaya geldiklerinde çöpten çıkardığım poşeti bu market poşetlerinden birinin içine koyup veriyorum.
Katlayıp koysam zamanıma yazık ya

kızlar bırde kullanmadıgınız poşetleri nasıl saklıyorsunuz? benım sızın dolaplarınıza bakınca cok dagınık duruyo dolaplarım :olamaz:

Poşetlik var canımkapının arkasına astım orada topluyorum çöp için kullanıyorum çok fazla birikince onları da çöpe yolluyorum :21: çünkü çok kalabalık oluyo

kimse yok bu topikte
Poşetlik var canımkapının arkasına astım orada topluyorum çöp için kullanıyorum çok fazla birikince onları da çöpe yolluyorum :21: çünkü çok kalabalık oluyo
bende magza poşetlerini katlıyorum market
poşetlerini çöp koyuyorum fazla kalmıyor zaten
kalabalık ev o yüzden:KK73:

Poşetlik alabilirsin , market poşetleri icin oldukça kullanışlı bence . Netten birkaç örnek ekledim aşağıya . Bende ki turucu olanın beyazı .
Mağaza poşetlerini de portmantonun bir çemecesinde tutuyorum .

Eklentiler

• image.png
    image.png
    237,3 KB · Görüntüleme: 140
  • image.png
    image.png
    138,2 KB · Görüntüleme: 143
  • image.png
    image.png
    110,2 KB · Görüntüleme: 139
  • image.png
    image.png
    228 KB · Görüntüleme: 180
M maviduvar1 bencede gerek yok o kkadar tertip duzene bunyem alışık değıl zaten :KK48:
cimcime50 cimcime50 bende dısarıda gozuksun ıstemıyorum hem toz oluyo hemde dagınık duruyor
Poşetlik alabilirsin , market poşetleri icin oldukça kullanışlı bence . Netten birkaç örnek ekledim aşağıya . Bende ki turucu olanın beyazı .
Mağaza poşetlerini de portmantonun bir çemecesinde tutuyorum .
dısarıda dursun ıstemıyorum canım hıc sevmıyorum ama cok kullanıslı bu gonderdıklerın cok sagol onerılerın için

M maviduvar1 bencede gerek yok o kkadar tertip duzene bunyem alışık değıl zaten :KK48:
cimcime50 cimcime50 bende dısarıda gozuksun ıstemıyorum hem toz oluyo hemde dagınık duruyor
dısarıda dursun ıstemıyorum canım hıc sevmıyorum ama cok kullanıslı bu gonderdıklerın cok sagol onerılerın için
ya ben çok beyendim

Rica ederim . Benim ki de dışarda değil , mutfaktaki bir dolabın içerisine yapıştırdım , o şekilde kullanıyorum .

Back