- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
- 448
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #2.581
tamam iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Market poşetlerini mutfakta bi dolapta saklıyorum. Çöpü veriyorum onlarla.kızlar bırde kullanmadıgınız poşetleri nasıl saklıyorsunuz? benım sızın dolaplarınıza bakınca cok dagınık duruyo dolaplarım
M maviduvar1 cevbın için teşekkur ederım canımm aynı bende senın gıbı yapıyorum sadece magaza poşetleri benım kıyafetlerimin oldugu yerde duruyor ama işte mutfakatakı dolapta bıraz dağınık duruyorda daha derlı toplu olsun istıyorum bende katlayıp koymam lazım onları da ama bende o kadar sabır yokMarket poşetlerini mutfakta bi dolapta saklıyorum. Çöpü veriyorum onlarla.
Mağaza poşetlerini de bi mağazanın karton çantasının içine koydum. Kışlık montlarımızın asılı oldupu dolapta duruyor
kızlar bırde kullanmadıgınız poşetleri nasıl saklıyorsunuz? benım sızın dolaplarınıza bakınca cok dagınık duruyo dolaplarım
kimse yok bu topiktekızlar bırde kullanmadıgınız poşetleri nasıl saklıyorsunuz? benım sızın dolaplarınıza bakınca cok dagınık duruyo dolaplarım
bende magza poşetlerini katlıyorum marketPoşetlik var canımkapının arkasına astım orada topluyorum çöp için kullanıyorum çok fazla birikince onları da çöpe yolluyorum çünkü çok kalabalık oluyo
Ben varım fakat malesef takip etmekle yetiyorumkimse yok bu topikte
bende magza poşetlerini katlıyorum market
poşetlerini çöp koyuyorum fazla kalmıyor zaten
kalabalık ev o yüzden
o da güzelBen varım fakat malesef takip etmekle yetiyorum
o da güzel
Poşetlik alabilirsin , market poşetleri icin oldukça kullanışlı bence . Netten birkaç örnek ekledim aşağıya . Bende ki turucu olanın beyazı .kızlar bırde kullanmadıgınız poşetleri nasıl saklıyorsunuz? benım sızın dolaplarınıza bakınca cok dagınık duruyo dolaplarım
çok güzeler yaPoşetlik alabilirsin , market poşetleri icin oldukça kullanışlı bence . Netten birkaç örnek ekledim aşağıya . Bende ki turucu olanın beyazı .
Mağaza poşetlerini de portmantonun bir çemecesinde tutuyorum .
dısarıda dursun ıstemıyorum canım hıc sevmıyorum ama cok kullanıslı bu gonderdıklerın cok sagol onerılerın içinPoşetlik alabilirsin , market poşetleri icin oldukça kullanışlı bence . Netten birkaç örnek ekledim aşağıya . Bende ki turucu olanın beyazı .
Mağaza poşetlerini de portmantonun bir çemecesinde tutuyorum .
ya ben çok beyendimM maviduvar1 bencede gerek yok o kkadar tertip duzene bunyem alışık değıl zaten
cimcime50 bende dısarıda gozuksun ıstemıyorum hem toz oluyo hemde dagınık duruyor
dısarıda dursun ıstemıyorum canım hıc sevmıyorum ama cok kullanıslı bu gonderdıklerın cok sagol onerılerın için
Rica ederim . Benim ki de dışarda değil , mutfaktaki bir dolabın içerisine yapıştırdım , o şekilde kullanıyorum .M maviduvar1 bencede gerek yok o kkadar tertip duzene bunyem alışık değıl zaten
cimcime50 bende dısarıda gozuksun ıstemıyorum hem toz oluyo hemde dagınık duruyor
dısarıda dursun ıstemıyorum canım hıc sevmıyorum ama cok kullanıslı bu gonderdıklerın cok sagol onerılerın için