- Konu Sahibi Tembelgiller
- #2.381
tatlım sendende fotolar bekliyoruz artıkGunaydin topik epey canlanmis yeniden, yasasin kk yasasin cetvelciler
ben de yakında yeni fotoğraflarla buradayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım sendende fotolar bekliyoruz artıkGunaydin topik epey canlanmis yeniden, yasasin kk yasasin cetvelciler
tatlım buradan excel dosyası gönderemiyorum özelden mail adresini yazarsan gönderebilirim tatlım birkaç kişiye gönderdimMerhaba nasilsin? Liste olayi cok guzelmis. Bana da excel olarak atabilir misin? Ben de motive olayim.
Kizlar kirada olanlar esyalarinizi nasil depoluyorsunuz? Resimler cok guzel elinize saglik bu arada. :))
bende uzun bir süre lojmanda oturdum, 3 kapılı bir dolap aldım şu an yeni evde temizlik dolabı olarak kuıllanıyorum (fotograflarımda görebilirsiniz) o dönem kurtarıcım olmuştu, ikeanın kocaman karton kutuları var onları da dolabın yanına üst üste dizmiştim içi çok şey alıyor tabi birde vazgeçilmez yatak bazalarıKizlar kirada olanlar esyalarinizi nasil depoluyorsunuz? Resimler cok guzel elinize saglik bu arada. :))
ahhhhhhhh ah o yer yataklarından o kadar çok çektimki bekarken nefret ederdim ama mobilyaları alırken akılsız başım kimseyi dinlemediğim için koltukları yatak olmayan model seçdim tabi ilk yatılı misafirde başımı taşlara vurdum ama nafile sonra yer yataklarıyla yıllarca mücadelem başladı çok şükür hepsinden kurtuldum şimdi salon koltuklarımı da yataklıyla değiştirebilirsem başım göğe erecek yaniCnm bende kiradayim ins bigun kendi evimiz olur. Cok esyam yok ama bana cok geliyor eve bir sigamadim. Bekarliktan kalma esyalari satma karari aldim daha da bosalsin ev diye.En cok kutulari atamiyorum. Olur da ev alir tasinirsak kolaylik olsun diye onlarda arka balkonda duruo toz icinde kaliolar bir de bizde yatili gelen cok oluyor memleketlerden, oyle misafir odamizda yok yer yataklari var onlari koyacak yerde yok...Bi cozum bulamadim bende..
ahhhhhhhh ah o yer yataklarından o kadar çok çektimki bekarken nefret ederdim ama mobilyaları alırken akılsız başım kimseyi dinlemediğim için koltukları yatak olmayan model seçdim tabi ilk yatılı misafirde başımı taşlara vurdum ama nafile sonra yer yataklarıyla yıllarca mücadelem başladı çok şükür hepsinden kurtuldum şimdi salon koltuklarımı da yataklıyla değiştirebilirsem başım göğe erecek yani
ilk zamanlar bende evliliğin iki makine arası (bulaşık ve çamaşır) zik zak yaptığım bir hayat olduğunu düşünüyordumsonradan oturuyor düzenKoltuklarim benimde acilmiyor ama epey genisler yatak gibi o yonden sikintim yok koltuklarla uc ksiilik yatacak yerim var ama biz uc kisilik bir aile degiliz sikinti orda simdilik yataklar hurclarin icersinde dolabin ustunde duruyorlar cok guzel gorunuyormus gibi birde hurclar kurdelali evimi toparlarsam cekecegim gelin olmak epey zor ben yemegi anca yetistirebiliyorum
canım zaten benimki de aynı böyle excel tablosu halinde bu arada hoşgeldiniz aramıza
Benimki de word de tablo şeklinde aslında ama i şekil atamadim buraya ben excelde sıkılıyorum bu daha eğlenceli geliyor :)))
Benimki de word de tablo şeklinde aslında ama i şekil atamadim buraya ben excelde sıkılıyorum bu daha eğlenceli geliyor :)))
anam. harika fikir. puanlama sistemiBen excel de günlük işlere 10, haftalık işlere 50, aylık işlere 100 puan verdim.
Hepsinin altına toplam formülü yazdım...
Yaptıkça puanlarımı yazacağım. O otomatik toplayacak ve her ay 1000 puan toplamaya çalışacağım..
Şununla uğraşana kadar rahat bir balkon yıkar, bir halı silerdim ama oturdum bununla uğraştım 1 saat
Ben excel de günlük işlere 10, haftalık işlere 50, aylık işlere 100 puan verdim.
Yaptıkça puanlarımı yazacağım. O otomatik toplayacak ve her ay 1000 puan toplamaya çalışacağım..
Şununla uğraşana kadar rahat bir balkon yıkar, bir halı silerdim ama oturdum bununla uğraştım 1 saat
senden de mail rica edebilir miyim. tablolu olanından
Ben excel de günlük işlere 10, haftalık işlere 50, aylık işlere 100 puan verdim.
bu puanlama fikride çok iyiymişBen excel de günlük işlere 10, haftalık işlere 50, aylık işlere 100 puan verdim.
tatlım farketmez ki zaten, kağıda çıktı alıyorum ben, temizlik dolabımda asılı , kağıt üstünde işaretliyorumBenimki de word de tablo şeklinde aslında ama i şekil atamadim buraya ben excelde sıkılıyorum bu daha eğlenceli geliyor :)))