- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
- 448
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #2.621
elbise dolabında yer varsa koyGeri kalani icin yine yer bulmam gerek ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elbise dolabında yer varsa koyGeri kalani icin yine yer bulmam gerek ama
GNYN
yeni düzen fotolarıyla geldim kızlar bu ara ev düzeniyle ilgili japon ablamız marie kondo nun "derle topla rahatla" adında kitabını okudum, adına konmari metodu dediği dikey katlama yöntemiyle dolap içi düzeni sağlıyor daha tabi pek çok detay var kitap da uyguladıkça onları da paylaşırım
Eline sağlık, güzel olmuş. Güle güle kullan.Eki Görüntüle 1865220 Eki Görüntüle 1865217 Benim evim dubleks..in çık yapmayalım diye dolap yaptırdık 4 kapılı. Yazın sık giydiğimiz kıyafetleri burada tutuyorum. Yakalılar askıda,yakasızlar aşağıda:)
Zaten oğlum ve ben genelde istanbulda değiliz yazın. Biçok kıyafetimiz burda değil. Yazlığımız istanbula çok yakın eşim hafta sonları gelir. Bende buraya ayda bir bir kaç gün...durum bu olunca düzen biraz daha kolay oluyo tabi. Ama alışınca kışta aynı düzeni uyguluyorum mecburen.
Burdaki banyo küçük. Bende havluları sepette dolabın içşnde tutuyorum. Sepet içşnde olunca fazla dağılma şanslarıda olmuyo:)
Bence raf ölçülerine uygun boyutta, çekmece tipi dekoratif "karton kutu ya da plastik sele" al böyle dantel desenli ya da benzeri şeylerden. Dürerek katlayıp da dizebilirsin içlerine havluları. Çekmece gibi çeker alırsın içinden, hem daha çok ürün alır, hem de derli toplu olur.Benim banyoda dolabim yok yani sadece lavabo alti var Bir su resmini gonderdigimden var ama butun havlularda buraya mumkun degil sigmaz
Olduğu kadar artık. :)J Jalopi
derindenizlerden
Buraya uzun zamandır uğrayan yok :) halbuki ne çok gaza getiren bir topikti
Gben'in Düzeninden;
- Banyo
- Eyve altı
- Buzdolabı
Merhabalar oncelikle Allah yardimciniz olsun oglum 15 aylikken tasindim yetmedi 4 ay sonra tekrar tasinmak durumunda kaldik(aceleyle ev buldugumuzdan siteden memnun kalmadik)Selam kizlar burayi keşfettim ama kimsecikler kalmamis sanırım artik. 14 aylik bebeğim var ve br kac aya tasinacagim. Eski seyleri atmak istiyorum ve eve duzenli hale getirmek istiyorum yardimlasalim mi. Yeni ev daha modern olacak ona gore duzenleuiciler skmdi ki alsam tasinincami. Tarih belli degil daha ancak bir yerden baslamak istiyoum
Simdi mi baslamak lazim ne zaman nasil yapicam bilmiyorum. Atma konusundada pek beceriksizim3 yillik evliyim yeni ev aldik evlenirken bekar esyalarinida kullandigimiz icin esimin yeni esyalar aldik yeni eve gelecek o yuzden burdan goturmeyeceklerimide satmak istiyorum. Oturma grubumu sattim masa ve konsol duruyor ha bide eski gardrop. Bakalim nasil nerden baslarim .anca düşünüyorum aktive edemedimMerhabalar oncelikle Allah yardimciniz olsun oglum 15 aylikken tasindim yetmedi 4 ay sonra tekrar tasinmak durumunda kaldik(aceleyle ev buldugumuzdan siteden memnun kalmadik)
Ilk ciktigimiz ev 150 m2 idi fazlaliklari verdim attim 1 oda eksilttim en zor olan kolileme asamasiydi onceden kullanilmayanlari paketlemek iyi oluyo biri tasinma dedi mi mideme ağrı giriyo artik